terleme bende gecelerı oluo balsurat kısa kolluyla yatıyorum..acaip bişey bende hiç bu kadar terlememiştim
66 günlük olduk bugün ama düzen falan yok kızlar
hala günü gününe uymuyor. 2 gün boyunca saatlerce uyanık kaldı. hele bir gün 14 saat uyanıktı, kafayı yedik. gece 5lere kadar uğraştık durduk. 14 saat boyunca en uzun 20 dk daldı, o kadar. kalan zamanda hep uyanıktı. hafif mıkırdandı ama ağlama yok, uyanık öööyle. ben kendim için böyle bi yorgunluk bilmiyorum, uyurgezer gibiydim.
2 gün böyle yaptıktan sonra da dünden beri devamlı uyuyor. dün bütün gün uyudu, bugün de öyle. 5 saati buluyor uyanması. dolayısıyla da daha az emiyor. uyandırmak da istemiyorum, çok yorgun düştü. bu ay kilo alımımız az olacak herhalde.
bu arada işe başlayacağım için emzik vereyim artık dedim, benim kızım hazır bekliyormuş. hiç yadırgamadı emziği, 1 saat kesintisiz emiyor. bu emzik anneye büyük kolaylıkmış. gayet sakin duruyor emzikle. mememi almıyor süt geliyor diye, emziği alıyor. çok sinir oldum ama çocuğun ihtiyacı varmış resmen. yine de çekip alasım geliyor ağzından, kendi mememi dayayasım geliyor :)
slm canım
yazacak çok şey varda neyse sonra
öpüyorum seni
ay ben geçmişi okuyodum ondan ecrinece :))
slm efenim nasılsınmızselamlar efenim :))
hiselam kızlar
selam kızlar
siz bez kaç numara kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?