2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

anne kucagına gelince nasıl duruyor yavruların aglamasıı... bugun ben totosuna vurdum bakıyorum basladık kucaga biraz hemen bırakıyorumm koltuga baslıyor vuruyom totosuna sonra

bu göbekteki çizgine zaman geçicek acaba:44: hamilelilte belli belirsizdi dogumdan sonra koyulaştı çok ilginçç yaa

bide sezeryan yara üstündeki o şişlik ne zaman düzelicek :44:

Son düzenleme:

bizimde öyle cnm bugun akşama kdr uyuduk geçende 3 e kdr bakındık. arada 3-4 saat deliksiz uyuduğuda oluyor dakka başı uyandığıda.

verdinmi sonunda emziği. tok olduğu halde cuk cuk çekioya kıskanıo dime insan bende öle olmuştum :)

selam kizlar bugün acayiip moralim bozuk esime bes dak birakip disari cikip bez alicaktim kizaa ikiside uyuyordu benimkisi tel üstüne tel hemen eve geldim baya bir tartistik hormonlardanmi bilmiyorum artik esimi afedemiyorum ne kadar konussamda onunla ayni ev arkadasi gibi olup gidiyorum

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)

ecrinece zeyneptugce onurlu fadimsa melisesra+

nie yazmıonuz

emzirme saatleri uzadı demiştim ya bugün gene 2 saate düştü acaba sütüm mü doyurmuyor anlamadım ki bi günümüz bi günümüzü tutmuyor

slm canım
yazacak çok şey varda neyse sonra
öpüyorum seni

aa noldu kuzum

ay ben geçmişi okuyodum ondan ecrinece :))

:)))
selamlar efenim :))
slm efenim nasılsınmız
hi
selam kızlar
siz bez kaç numara kullanıyorsunuz?

ben 2 numara kullanıom ama 2 biraz ufak gibi 3 te büyük gelio.

ya 2 numara sanki bacaklarını sıkıyo gibi
ben bugün 3 aldım oda büyük oldu ama en azından acaklarını sıkmıyor
zaten 3 numara 4 9 kiloymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…