• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ay test yapınca haber ver merak ederim ben :30:

tamam canım artık pazartesi salı falan yazarım size dua edinde olmasın güzel kızımı tad ağzıyla büyüteyim hamile olduğuma değilde onun ilgiye tam ihtiyaç duyduğu zamanda ikiye bölünüp onu ihmal etmek beni üzer gerçi Allahım dağına göre kar verir derler varsa başımızın üstüne :)

tamam canım artık pazartesi salı falan yazarım size dua edinde olmasın güzel kızımı tad ağzıyla büyüteyim hamile olduğuma değilde onun ilgiye tam ihtiyaç duyduğu zamanda ikiye bölünüp onu ihmal etmek beni üzer gerçi Allahım dağına göre kar verir derler varsa başımızın üstüne :)

ikiz anası gibi olursun beraber büyürler olsada nolacak..hayırlısı olsun tatlım..

ay bide dünden beri eş durumu atamaları açıklanacak diye bekliyorumda bekliyorum bişi yok hamilemiyim merak atandımmı merakk

canım bende öğretmenim inş olur
Personel Genel Müdürlüğü Atama ve Görevlendirme Sonuçları
tüm atama dönemlerine tcni yaz öyle bak çünkü meb açılmıyoo bu linki kullan.

aminn ankara polatlıya geldim ağustosta şimdi bidaha istedim merkezi eşim merkezde çalışıyo da bizde 2 buçuk yıldır evliyiz bi düzen kurup ev alalım istiyoz kızımız büyüyüp masraflar artmadan hayırlısı bakalım sen nerdesin işe başladınmı

benim kızım kendisi uyuduğu için gerek duymadım dinletince bebekleri sakinleştiriyor ama anne karnındaki sese benzediği için

ay ne güzel benim kızım hiç kendi kendine uyumaz sabah ebruyla plates yapıyom yanıma yatırdım onuda ağlamasın diye beni görünce daha sakin oluyo aman 1 saat yattı da banamısın demiyo insan sızar kalır demi uykusu gelince benim ki bağırıyo neyse aldım kucağıma pat uyudu :)

aminn ankara polatlıya geldim ağustosta şimdi bidaha istedim merkezi eşim merkezde çalışıyo da bizde 2 buçuk yıldır evliyiz bi düzen kurup ev alalım istiyoz kızımız büyüyüp masraflar artmadan hayırlısı bakalım sen nerdesin işe başladınmı

rizedeyim eşimin görevi için burdayız. buyıl çalışmıycam şimdi raporluyum.ikinci dönem ücretsiz izin alıcam canım.

selam kızlarrr ben adet oldum ayın 11 inde hakkaten baya yoğundu ve ilk kez ağrı yaşadım ama çokta raatladım yüzüm parladı vallaaa:90:

ay evet bende dogdugundan beri ilk defa oldum ama 2 gün çok yogundu ama olsun da razıyım 4 çoçukla asla baş başedemem:18:

teşekkürler kızlar..,
ya bu arada yarın 15 20 kişilik misafirim var mönü yü yazayım,
yaş pasta
kakolu damla çuk. tel kadayıf
süpriz toplar
börek
mercimek köftesi
sarma dolma yetişrse
ha bir de irmik tatlısı
nasıl sizce?

Back
X