çıtçıtlı badisini kısa kollumu giydireyim yani[/QUOkolsuz ya da yarım kol daha iyi olur evin çok sıcaksa..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıtçıtlı badisini kısa kollumu giydireyim yani[/QUOkolsuz ya da yarım kol daha iyi olur evin çok sıcaksa..
ay test yapınca haber ver merak ederim ben![]()
tamam canım artık pazartesi salı falan yazarım size dua edinde olmasın güzel kızımı tad ağzıyla büyüteyim hamile olduğuma değilde onun ilgiye tam ihtiyaç duyduğu zamanda ikiye bölünüp onu ihmal etmek beni üzer gerçi Allahım dağına göre kar verir derler varsa başımızın üstüne :)
ikiz anası gibi olursun beraber büyürler olsada nolacak..hayırlısı olsun tatlım..
dilek canım şu beyaz gürültü linkini bir daha paylaşsana
ay bide dünden beri eş durumu atamaları açıklanacak diye bekliyorumda bekliyorum bişi yok hamilemiyim merak atandımmı merakk
amin tatlımm hayırlısı olsunnn hem elden çıkar hiç değilse olursa erkek olsun dedik adıda beyazıt türker olcak ha ha bu kadar kabullendim durumu
ay ne gıcık bi ses bu ya çocuk bununla uyurmu sizce deneyen varmı
canım bende öğretmenim inş olur
Personel Genel Müdürlüğü Atama ve Görevlendirme Sonuçları
tüm atama dönemlerine tcni yaz öyle bak çünkü meb açılmıyoo bu linki kullan.
benim kızım kendisi uyuduğu için gerek duymadım dinletince bebekleri sakinleştiriyor ama anne karnındaki sese benzediği için
aminn ankara polatlıya geldim ağustosta şimdi bidaha istedim merkezi eşim merkezde çalışıyo da bizde 2 buçuk yıldır evliyiz bi düzen kurup ev alalım istiyoz kızımız büyüyüp masraflar artmadan hayırlısı bakalım sen nerdesin işe başladınmı
selam kızlarrr ben adet oldum ayın 11 inde hakkaten baya yoğundu ve ilk kez ağrı yaşadım ama çokta raatladım yüzüm parladı vallaaa:90: