• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ecrrriiiiiiiiiiiiin sen yıktın benii bugün ya adamın ihtiyacını görüveriyim demiş töbe töbe :1:
:DDD
alemsin ece :))))
:DD
canım benim de lohusalığımdan sonra bi damla kan bile gelmedi, hala regl olmadım yani. hem de korunmuyoruz da. ben de şeyden korkuyorum, ilk üretilen yumurta ile şap diye hamile kalırmışım, regl falan başlayamadan :60:

allah seni ne etmesin kız, hahaha senin de ihtiyacın o, desene adama benim ihtiyacımı gidersene diye :)

len canım istemioki benim blöf yapıom ben :D napim maksat ihtiyaç görülsün ay bunları silim okuyunda :DDD

:) ne zmn girsem burdasın topik bekçisi seniii..senin kız çok uslu anlaşılan maşallah..ben girip geçmişi okuyorum çoğu zmn yazmaya pek fırsat olmuyo ilgi manyağı bi oğlum olduğu için..ama sıkı takipteyimmmm:kkk:
heheh kızım uslu tabi benimkininde durmadığı zamanlar oluoda ben biraz pc manyağıyım tek elle bile yetişirim yani :D
bebeğin altını alır ya da emzirir gibi birşey
ikisi de çocuk işte

aynen ya :D ha birce ha kociş :D

bugun ne kadar kalabalik ecrin valla sen bizi güldürdün allah ta seni güldürsün

amin cnm hepimizi güldürsün allah :D

selam kızlar nasılsınız yatmadan bir selam veriim dedim
hem platine baktım online degil anlaşılan.
Bugun bastan sona temizlik yaptım yoruldm ben yatar hadi ii geceler

kendinize ii bakın

tıbben kesin olarak hamile kalmazsın diye bastıra bastıra söyledi benim doktorum, iki şart var sadece:

1. sadece anne sütü ile besliyorsan (bu emzirme sıklığı için bir şart, emzirdikçe rahime uyarı gidiyor, burada bir bebek var zaten diye)

2. regl olmadıysan

ben kaçıyorum güzel anneler, hepinize iyi geceler :34:

teşekkürler cnm iyi geceler..içim rahatladı şimdi..

aman Allah korusun..yine de dikkatli olmak lazım demekki pufffff

internette 250 lerde falan ama netten almam gidip görmem gerek ben hiç güvenmiyom bu net alış verişine bi ayakkabı aldım ucuz diye elli kere geri gönderdim dar dye aha dışardan alsam daha ucuza gelirdi

kargo ücretiyle 300 ü bulur o ztn herhalde
chicco da sorun yaşamazsın netten alsan bile..ama sürüşü için felan görmen daha iyi tabi..

tıbben kesin olarak hamile kalmazsın diye bastıra bastıra söyledi benim doktorum, iki şart var sadece:

1. sadece anne sütü ile besliyorsan (bu emzirme sıklığı için bir şart, emzirdikçe rahime uyarı gidiyor, burada bir bebek var zaten diye)

2. regl olmadıysan

ben kaçıyorum güzel anneler, hepinize iyi geceler :34:
yok ben riske atamam :D iyi geceler cnm :D güle güle uyu emi :D

ay ben bugun emme pozitifim böle :D :27::27::27:

valla hepimizi Allah koruyor. aslında ben bir kaza olmadığı sürece bir daha hamile kalamam eşim istemiyor 2. çocuk çaktırmadan hamile kalmam lazım:)))

bu arada ben lohusalıktan sonra 1 kez hasta oldum 2. gelmesi gerekiyordu gelmedi ?
İlginç değil mi? öle bir kere olup sonra olmama durumu oluyormu acaba?
Bebek oldunu sanmıom bu arada :)

haha test geldi yaptım negatif :D eski günleri hatırladım ne beklerdim başında :D bütün paramızı testlere verdik he :D

gözün aydın valla bide ben emin olsam şu işten midem fena bulanıyooo

ya sizinde böle halsizlik falan oluyomu doğumdan beri benim böle bide sırtım çatlayacak gibi ağrıyo hele sabah

gözün aydın valla bide ben emin olsam şu işten midem fena bulanıyooo

ya sizinde böle halsizlik falan oluyomu doğumdan beri benim böle bide sırtım çatlayacak gibi ağrıyo hele sabah

benim belim ağrıoda çocuğu beşikten almaktan die tahmin ediom iyice ağırlaştı hele kucakta durdukça daha da ağırlaşıyor.

bu arada ben lohusalıktan sonra 1 kez hasta oldum 2. gelmesi gerekiyordu gelmedi ?
İlginç değil mi? öle bir kere olup sonra olmama durumu oluyormu acaba?
Bebek oldunu sanmıom bu arada :)
bende 1 kez oldum sonra olmadım ilk olduğumda ilişkimiz olmamıştı olduktan sonra yok daha bakalım

valla hepimizi Allah koruyor. aslında ben bir kaza olmadığı sürece bir daha hamile kalamam eşim istemiyor 2. çocuk çaktırmadan hamile kalmam lazım:)))

miniklerimizin hatırına koruyor herhalde :)
çok cesaretli gördüm seni furuzan daha erken ya,bunlara bi doyalım ondan sonra belki :)

benim belim ağrıoda çocuğu beşikten almaktan die tahmin ediom iyice ağırlaştı hele kucakta durdukça daha da ağırlaşıyor.

bi fizik tedaviye yada ortapediye gitcem bu arada senin doğum normalmiydi ecrin normalde oluyomuş şimdi netten baktımda bel ağrısı oluyomuş daha çok

Back
X