haha test geldi yaptım negatifeski günleri hatırladım ne beklerdim başında
bütün paramızı testlere verdik he
![]()
hadi gözünaydın :)
valla bizde korunmuyoruz ama bişey olmaz gibi geliyor bana (Türk misali)
yalnız değilmişim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
ecrrriiiiiiiiiiiiin sen yıktın benii bugün ya adamın ihtiyacını görüveriyim demiş töbe töbe![]()
alemsin ece :))))
canım benim de lohusalığımdan sonra bi damla kan bile gelmedi, hala regl olmadım yani. hem de korunmuyoruz da. ben de şeyden korkuyorum, ilk üretilen yumurta ile şap diye hamile kalırmışım, regl falan başlayamadan
allah seni ne etmesin kız, hahaha senin de ihtiyacın o, desene adama benim ihtiyacımı gidersene diye :)
heheh kızım uslu tabi benimkininde durmadığı zamanlar oluoda ben biraz pc manyağıyım tek elle bile yetişirim yani:) ne zmn girsem burdasın topik bekçisi seniii..senin kız çok uslu anlaşılan maşallah..ben girip geçmişi okuyorum çoğu zmn yazmaya pek fırsat olmuyo ilgi manyağı bi oğlum olduğu için..ama sıkı takipteyimmmm![]()
bebeğin altını alır ya da emzirir gibi birşey
ikisi de çocuk işte
bugun ne kadar kalabalik ecrin valla sen bizi güldürdün allah ta seni güldürsün
tıbben kesin olarak hamile kalmazsın diye bastıra bastıra söyledi benim doktorum, iki şart var sadece:
1. sadece anne sütü ile besliyorsan (bu emzirme sıklığı için bir şart, emzirdikçe rahime uyarı gidiyor, burada bir bebek var zaten diye)
2. regl olmadıysan
ben kaçıyorum güzel anneler, hepinize iyi geceler![]()
aman Allah korusun..yine de dikkatli olmak lazım demekki pufffff
internette 250 lerde falan ama netten almam gidip görmem gerek ben hiç güvenmiyom bu net alış verişine bi ayakkabı aldım ucuz diye elli kere geri gönderdim dar dye aha dışardan alsam daha ucuza gelirdi
kargo ücretiyle 300 ü bulur o ztn herhalde
chicco da sorun yaşamazsın netten alsan bile..ama sürüşü için felan görmen daha iyi tabi..
yok ben riske atamamtıbben kesin olarak hamile kalmazsın diye bastıra bastıra söyledi benim doktorum, iki şart var sadece:
1. sadece anne sütü ile besliyorsan (bu emzirme sıklığı için bir şart, emzirdikçe rahime uyarı gidiyor, burada bir bebek var zaten diye)
2. regl olmadıysan
ben kaçıyorum güzel anneler, hepinize iyi geceler![]()
ece poğaça n'oldu dün?
![]()
selam kızlar nasılsınız yatmadan bir selam veriim dedim
hem platine baktım online degil anlaşılan.
Bugun bastan sona temizlik yaptım yoruldm ben yatar hadi ii geceler
kendinize ii bakın
gözün aydın valla bide ben emin olsam şu işten midem fena bulanıyooo
ya sizinde böle halsizlik falan oluyomu doğumdan beri benim böle bide sırtım çatlayacak gibi ağrıyo hele sabah
bende 1 kez oldum sonra olmadım ilk olduğumda ilişkimiz olmamıştı olduktan sonra yok daha bakalımbu arada ben lohusalıktan sonra 1 kez hasta oldum 2. gelmesi gerekiyordu gelmedi ?
İlginç değil mi? öle bir kere olup sonra olmama durumu oluyormu acaba?
Bebek oldunu sanmıom bu arada :)
furuzan ne kadar cesursun öle valla bizde de koca istiyo
valla hepimizi Allah koruyor. aslında ben bir kaza olmadığı sürece bir daha hamile kalamam eşim istemiyor 2. çocuk çaktırmadan hamile kalmam lazım:)))
benim belim ağrıoda çocuğu beşikten almaktan die tahmin ediom iyice ağırlaştı hele kucakta durdukça daha da ağırlaşıyor.