• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ahhh içim gitti, ben de 1 mart'da başlıcam, allah yardımcınız olsun canım. inşallah çabucak alışırsınız ikiniz de.

siircim ben de okudum, haberdar et bizi de :)

haydaaa e bizim doktor elma ve armut suyu vercez dedi ilk. of ya bilimsel olarak hangisinin doğru olduğunu bilmeleri lazım, sinir oluyorum bu duruma. ne biçim iş anlamadım, doktordan doktora bu kadar fark olması çok saçma. pes. napcam bilmiyorum ya öf.

zaten canım sıkkın bu konuda, ben daha ek gıdaya geçmek istemiyorum ama çocuk kilo almıyor, sütüm her daim var allaha şükür ama nedense yaramıyor artık çocuğa. süt de varken ben ek gıda vermek istemiyorum ama mecbur kalıcam sanırım.

nevyasın dediği gibi mama alan bebekler zaten barsaklarını bizimkilerden daha geliştirmiş durumdadır, mamadansa ek gıda onlar için mantıklı. daha bile iyi olur belki.

aman ya, bitmicek di mi hiç bu dertler :52:

canım herkes farklı şeler sölüo sen dr.unun dediğini dinle ama sana bi tavsiyem var. kesinlikle kefir iç. hem kalitesini arttırıyor hemde miktarını. ben denedim 3 saatte göğüslerim şişti :D hemde içinde bol protein, kalsiyum, mineral ve prebiotik varya sütünde kalitesini arttırıyormuş :66:

çocuk gelişimi ve eğitimi canım :D aynı bölüm değil ama aynı fakülte. mesleki eğitim fakültesi. ben selçuk mezunuyum sen?

bende gazi mezunuyum fakültedaş oluyoz ozaman :)

hım bizde de vardı da gebelikte beslenme bebek beslenmesi adölesan beslenmesi cart curt ondan merak ettim

ay çok haklısın canım bebek diye ölürler olunca da sanki sadece senin gibi davranırlar gerçekten bende de oluyo aynısı neyse ki bende bi tane ama bende ne zmaan banyoya girsem 5 dak sonra kapıda hadi çocuk aç yarım saat önce emdirmişim ölcek değil ya atcak ya üztünden bana kısaca oyalanma diyo aklınca tuvalete girdiğimdede hadi annesi hadi ıyyy bağırıyom ben de gel sen yap benim yerime de ben çocuğa bakim diyom en gıcık olduğum şeyde hadi ben sigara içecem oluyo sanki çok önemli iş la ben ihtiyaç gideriyom töbe töbe sanki ölcek 2 dak geç içse bu konuda sana sonuna kadar katılıyom mallllaaar cidden

ya odadan her çıkışımda nereye diyo,terkedip gidicem çocuklarla diyemi korkuyodur nedir:9:ama bu duş yani,her insanın belli zamanlarda yapması gerekir,çocuk ağlayınca benimki telaşa kapılıyo....yaradılışları bi tuaf bu erkekleri ya...:27:

canım erkek işteee sen sıkma canını çalışıyorlar ya evde dinlenmek istiyorlar o yüzden yardımcı olmuyorlar sanırım.yardımcı olanlar var tabii istisnai durumlar konuş sen kocanla bi belki anlarda yardımcı olur

ya tatlım zaten ev işi filan istemiyorum,ama pazar gün boyu yoktun mecburi diyelim,e bütün akşamı maç izleyerek,üstüne birde saatlerce telefonla konuşarak geçirmek zorundamısın....:47:

canım herkes farklı şeler sölüo sen dr.unun dediğini dinle ama sana bi tavsiyem var. kesinlikle kefir iç. hem kalitesini arttırıyor hemde miktarını. ben denedim 3 saatte göğüslerim şişti :D hemde içinde bol protein, kalsiyum, mineral ve prebiotik varya sütünde kalitesini arttırıyormuş :66:

hııımm kefiri bende deneyim

pike çok saolcanım bekliyoz bakalım daha bende ondan yatmıyom yoksa sabah erken kalkcam doktordan rapor dilencem bakalım koca da yok sağlık ocağındakine yalakalancam bişey farkettim erkek doktorlar daha kolay rapor veriyolar doğum iznim bitti deyince kadın doktorlar veremem de veremem ay ölcek sanki bide kadın ha halden anlaması lazım yok anam yok ne geliyosa bu hemcinslerimizden geliyo başımıza

canım bi de onu içeyim bakalım pıff
ömrümde ağzıma sürmediğim şeyleri süt niyetine hüpletiyorum zati :) sağol canım

ya odadan her çıkışımda nereye diyo,terkedip gidicem çocuklarla diyemi korkuyodur nedir:9:ama bu duş yani,her insanın belli zamanlarda yapması gerekir,çocuk ağlayınca benimki telaşa kapılıyo....yaradılışları bi tuaf bu erkekleri ya...:27:

ya tatlım zaten ev işi filan istemiyorum,ama pazar gün boyu yoktun mecburi diyelim,e bütün akşamı maç izleyerek,üstüne birde saatlerce telefonla konuşarak geçirmek zorundamısın....:47:

valla canım ben şöyle diyim benim koca hergün işe gitmez şehir dışına çıkarak çalıştıklarından bazı dönemler 1 hafta 10 gün bazen 15 yatar evde amaaaa lakin elini bile sürmez işe hatta üstüne ben işten gelirim karnını bile doyurmamış olur bence annelerden ve yetiştirmeden kaynaklanıyo öyle görmüşler bizede öyle muamele yapmak istiyolar sanki onlar kral biz köle

canım bi de onu içeyim bakalım pıff
ömrümde ağzıma sürmediğim şeyleri süt niyetine hüpletiyorum zati :) sağol canım

hiç sorma bende hiç sevmem ama burnumu tıkayıp içiom :S herşey bebişler için :D

ben kaçar hepinize iyi geceler :D

kızım uyudu şakır şakır yazıyom kardeşceğizimi bekliyom hayırlısıyla doğursaydı bi sizde bebişler uyumadı heralde ben 10 yazıyom siz 1 he he

ya bide sizin bebişler oyuncaklarını eliyle kavrayıp ağzına götürebiliyor mu???
benim kizim tutabilecegi seyleri eline gecirince birden hip hizli iki eliyle agzina götürmek istiyor ama hep basarili degil bugun ilk defa kahkaha üstüne kahkaha atti youncaginin cingiragini duydukca veee emzigini agzindan cikardi bakti tekrar agzina götürdü istese yapamaz ama cok komikti
çocuk gelişimi ve eğitimi canım :D aynı bölüm değil ama aynı fakülte. mesleki eğitim fakültesi. ben selçuk mezunuyum sen?
dilek sana katiliyorum yazdiklarin hakinda iyi ek gidaya baslayinca bize yardimci olursun simdilik allah bebeislerimizin rizkini versin sütümüz olsunda sonra sana danisiriz artik

valla canım ben şöyle diyim benim koca hergün işe gitmez şehir dışına çıkarak çalıştıklarından bazı dönemler 1 hafta 10 gün bazen 15 yatar evde amaaaa lakin elini bile sürmez işe hatta üstüne ben işten gelirim karnını bile doyurmamış olur bence annelerden ve yetiştirmeden kaynaklanıyo öyle görmüşler bizede öyle muamele yapmak istiyolar sanki onlar kral biz köle[/QUOTE]

evet anneler erkek çocuklarını fazlamı şımartıyorlardır nedir...faturayı biz ödüyoruz...ben ev işi filanda istemiyorum,ama benden ve kızlardan zaman çalmasın yeter...kardeşinle saatlerce konuşacaksan gündüz konuş,bir akşamın tamamını ona ayırmak zorundamısın...büyük kızım sınav kağıdını gösterdi,ingilizceden yüz almış,ben gereken ilgiyi gösterdim ,eşim hiç bişey demedi,e kafa maçta,telefonda çünkü....kaliteli zaman durumu yani....

valla canım ben şöyle diyim benim koca hergün işe gitmez şehir dışına çıkarak çalıştıklarından bazı dönemler 1 hafta 10 gün bazen 15 yatar evde amaaaa lakin elini bile sürmez işe hatta üstüne ben işten gelirim karnını bile doyurmamış olur bence annelerden ve yetiştirmeden kaynaklanıyo öyle görmüşler bizede öyle muamele yapmak istiyolar sanki onlar kral biz köle

evet anneler erkek çocuklarını fazlamı şımartıyorlardır nedir...faturayı biz ödüyoruz...ben ev işi filanda istemiyorum,ama benden ve kızlardan zaman çalmasın yeter...kardeşinle saatlerce konuşacaksan gündüz konuş,bir akşamın tamamını ona ayırmak zorundamısın...büyük kızım sınav kağıdını gösterdi,ingilizceden yüz almış,ben gereken ilgiyi gösterdim ,eşim hiç bişey demedi,e kafa maçta,telefonda çünkü....kaliteli zaman durumu yani....[/QUOTE]

evet canım benim kaynanam erkeklere pek düşkün saolsun elinden gelse 4 oğlunuda yeniden emzirecek töbe töbe ayy aç oğlum geç gelsin neolcak gezsin neolcak harcasın paraları neolcak girsin eve ayakkabıyla neolcak bağırma yazık kızma yazık tabi onlara yazık bize kazık biz ana evladı değiliz ya
ya böle bişi de denmez dimi dırdırcı oluverirsin o an bayık bayık bi bakar adam sana ve bildiğini okur boşver canım ya değişmiolar kökten böle gelmiş işte biz stres olduğumuzla kalıyoz ya bu arada bi ingilizce özürlü olarak tebrik ediyorum kızını :)

evet canım benim kaynanam erkeklere pek düşkün saolsun elinden gelse 4 oğlunuda yeniden emzirecek töbe töbe ayy aç oğlum geç gelsin neolcak gezsin neolcak harcasın paraları neolcak girsin eve ayakkabıyla neolcak bağırma yazık kızma yazık tabi onlara yazık bize kazık biz ana evladı değiliz ya
ya böle bişi de denmez dimi dırdırcı oluverirsin o an bayık bayık bi bakar adam sana ve bildiğini okur boşver canım ya değişmiolar kökten böle gelmiş işte biz stres olduğumuzla kalıyoz ya bu arada bi ingilizce özürlü olarak tebrik ediyorum kızını :)[/QUOTE]

sağol canım tebriğin için allah bu erkeklerin alayını top etsin.şiştim ya...

esimi cok seviyorum ama iste bu ilgisizlikelri insani sinir küpü edip cikiyor bugun ona bir sey söyleyecem bir hiiii diyisi yetecek ses cikarmiyor bende dedim aklindan gecen tüm kötü küfürleri simdi sna icimden sayiyorum gene ses yok en kötülerini sonra ona bakip güldüm sözde bana tavir yapyior ben yapacagima manyaklarimi nedir

Back
X