• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben geldimmmm.. doruk efendiyi uyutmaya calısıyorumm uyumadı sıpaammm :9:
bu saç dökülme olayı normal yaniii iyii bariii :))))
bizimkinin zaten pek sacı yoktu hepten dazlak kalacağız desenize :9:

esimi cok seviyorum ama iste bu ilgisizlikelri insani sinir küpü edip cikiyor bugun ona bir sey söyleyecem bir hiiii diyisi yetecek ses cikarmiyor bende dedim aklindan gecen tüm kötü küfürleri simdi sna icimden sayiyorum gene ses yok en kötülerini sonra ona bakip güldüm sözde bana tavir yapyior ben yapacagima manyaklarimi nedir

evet hepimiz seviyoz ama her işi tepemize yıktıklarından hayttan tad alamaz hale geliyoz ve dırdırcı oluyoz keşke onlar gibi bi hııı deyivermeyi becersek bukadar zor olmayacak herşey desene zeytinyağlık yapıo en güzel meziyetlerinden biridir zaten

esimi cok seviyorum ama iste bu ilgisizlikelri insani sinir küpü edip cikiyor bugun ona bir sey söyleyecem bir hiiii diyisi yetecek ses cikarmiyor bende dedim aklindan gecen tüm kötü küfürleri simdi sna icimden sayiyorum gene ses yok en kötülerini sonra ona bakip güldüm sözde bana tavir yapyior ben yapacagima manyaklarimi nedir

ya bu işin sebebi bu ülkenin erkek çocuk sevdasımıdır nedir,bilmiyorum,şimdi bu benim ikinci kızım,ben bu durumdan çok memnunum,çünkü gurbetteyim ve hep kendi memlektimin dışında yaşayacağım işim dolayısıyla,ve iki kız bana arkadaş olabilir,inşallah diye düşünüyorum...
ikinci çocuğumun kız olacağını öğrendiğim günden beri,insanlar cinsiyetini soruyorlar,45 ve üzeri yaşta olan insanların % 80 ninden aldığım tepki hep aynı,kız diyorum olsun diyorlar,ya zaten olmuş....iyikide böyle olmuş...sanki hanedanlığı devam ettiricez...:36:artık anlatıyorum,kadınlar ülkeler,dev holdingler yönetiyorlar diye anlamıyorlar...:37:

ay canınız çekecek ama söylemek istiyorum bugün canım istedi kendime kısır yaptım cidden sütü çok arttırıyo bu bulgurlar göğüslerim çok fena doldu maşşaaaaalllllhhh
sizde yapın sizde yiyin sizede süt olsun sonra o sütler bebişlerimize can olsun :) diye yazıyorumm

:nazar:
ben geldimmmm.. doruk efendiyi uyutmaya calısıyorumm uyumadı sıpaammm :9:
bu saç dökülme olayı normal yaniii iyii bariii :))))
bizimkinin zaten pek sacı yoktu hepten dazlak kalacağız desenize :9:

hoşgeldin canım,
saçının olmayışı sarışınlığından canım,çıkar merak etme...

kardeşim doğurmuşşşşşşş ve iyilermiş çokk şükür ay ağlayacam ay teyzede oldum off yaaa kardeşimin yanında olmak istiyoruummmmm

evet hepimiz seviyoz ama her işi tepemize yıktıklarından hayttan tad alamaz hale geliyoz ve dırdırcı oluyoz keşke onlar gibi bi hııı deyivermeyi becersek bukadar zor olmayacak herşey desene zeytinyağlık yapıo en güzel meziyetlerinden biridir zaten

kütük iste tersten okunusuda kütük balkondaki cöpleri atmaktan baska bir seyini görmedik oda atmaya bile eriniyor yakinda cöp arabasini eve cagiracam artik dilimde tüy kalmadi cöpleri at demekten bir seyleri kendileri söylemeden yapmayi unutmuslar

ya bu işin sebebi bu ülkenin erkek çocuk sevdasımıdır nedir,bilmiyorum,şimdi bu benim ikinci kızım,ben bu durumdan çok memnunum,çünkü gurbetteyim ve hep kendi memlektimin dışında yaşayacağım işim dolayısıyla,ve iki kız bana arkadaş olabilir,inşallah diye düşünüyorum...
ikinci çocuğumun kız olacağını öğrendiğim günden beri,insanlar cinsiyetini soruyorlar,45 ve üzeri yaşta olan insanların % 80 ninden aldığım tepki hep aynı,kız diyorum olsun diyorlar,ya zaten olmuş....iyikide böyle olmuş...sanki hanedanlığı devam ettiricez...:36:artık anlatıyorum,kadınlar ülkeler,dev holdingler yönetiyorlar diye anlamıyorlar...:37:

bende gurbete yasiyorum mac sevdasi benimkisindede asiri maclar yorumlar haberler arkadaslariyla sohpet mac yorumu bitmiyor stress yapmayalim ben artik bos vermisim onun la is konusunu tartissam sütüm kesilir cok sinirliyim doluyum bu konuda ona

canım mallıklarından olsa gerek bide müslüman geçinirler rabbimden gelene olsun diyolar sanki böle özürlü gibi kızmı olsun ne demekse kız doğan eve nur doğar derler bizede oldu geçen ev bakıyoz adam dediki kucağında ki oğlanın hatrına biraz daha indiririz dedi bende kız dedim olsun olsun diyo töbe töbe kendince iyilik yapıo

kardeşim doğurmuşşşşşşş ve iyilermiş çokk şükür ay ağlayacam ay teyzede oldum off yaaa kardeşimin yanında olmak istiyoruummmmm

hayırlı olsun canım,kız kardeşin çocuğu en çok evlat tadı verndir bunu unutma...allah analı babalı büyütsün(hoş babalara takığım bugün ya neyse)

ne oldu canım gene naptı kocalar :)[/QUO

beyefendi işi yüzünden akşama kadar yoktu...ben gözmü açtığım andan itibaren kızlarla meşgulüm,kendim için yaptığım tek şey çiş...oda mecburi olduğu için....
akşam büyük kızımı yıkadım,sonrada ben girdim duşa,bebiş uyumuşken dedim...ben çıkarken bebiş arada bir mızıldanıyordu,öyle ağlamak filan değil ha,sadece arada aaaaaa filan yapıyor...benim koca habire büyük kızıma bebek ağlıyor annen nerde diyo baktım....
ya allahın kulu ben yıkanmayayım mı,bebek ağlamıyor,ağlasada avut işte ben bunları çeyizimdemi getirdim yav...:36:üstüne 3 tane maç izledi,bir buçuk saatte kardeşiyle telefonda görüştü,hiç bişey yapmamış gibide gitti yattı,gelde delirme işte...:47:

ay çok haklısın canım bebek diye ölürler olunca da sanki sadece senin gibi davranırlar gerçekten bende de oluyo aynısı neyse ki bende bi tane ama bende ne zmaan banyoya girsem 5 dak sonra kapıda hadi çocuk aç yarım saat önce emdirmişim ölcek değil ya atcak ya üztünden bana kısaca oyalanma diyo aklınca tuvalete girdiğimdede hadi annesi hadi ıyyy bağırıyom ben de gel sen yap benim yerime de ben çocuğa bakim diyom en gıcık olduğum şeyde hadi ben sigara içecem oluyo sanki çok önemli iş la ben ihtiyaç gideriyom töbe töbe sanki ölcek 2 dak geç içse bu konuda sana sonuna kadar katılıyom mallllaaar cidden
ay bizi anlattın çocuk ağlıo oturmuş koltuğa kumanda elinde çocuk ağlıo dio e kalk bak dedim :D benimki bu ara ne yardım edio ne çocuğa bakıo zaten sabah gidip gece 11 de gelio yüzünü gören yok bugun tatili iki sefer gitti gene sinir oldum bende 4 te aradım biz çıkıoz kızımla dışarı die bi baktım kapıda hahaha :D baya gezdik kızımda bakındı uyudu uyandı. mutfağa gider mesela bi iğne kaldırmaz üstüne ekler lavabo dolar taşar ecrin gelcekte toplucak . bi bardağı bile makinaya koyuvermez :d iş bize düşüo söylicez artık ben sölüom şunu yap bunu yap die :D
aynı zamanda konyalıyım:)))))))))) pardon gonyalıyımm:1::1::1:
bende konyalıyem :D
allah analı babalı büyütsün cnm.

canım mallıklarından olsa gerek bide müslüman geçinirler rabbimden gelene olsun diyolar sanki böle özürlü gibi kızmı olsun ne demekse kız doğan eve nur doğar derler bizede oldu geçen ev bakıyoz adam dediki kucağında ki oğlanın hatrına biraz daha indiririz dedi bende kız dedim olsun olsun diyo töbe töbe kendince iyilik yapıo

eşek herif,kızın hatırı yokmuymuş...
biri der 3.de yapmanız lazım diye,biri olsun der
hoş ben neyin ne olduğunun farkındayım bu önemli,allah hayırlı evlat versin,yarın büydüklerinde şu emeklerimizi zayi etmesin,kakalarının renginden ,gazlarının basıncına kadar anlatıyoruz aylardır,hamilelik desen ayrı bir zorluk,doğuma canını verebileceğini göze alark giriyorsun,birde üstüne kızmı erkek mi...erkek olsa napcanız ya...sizene doğurdum...töbe töbe zaten herife bozuğum:47:

Son düzenleme:
eşek herif,kızın hatırı yokmuymuş...
Biri der 3.de yapmanız lazım diye,biri olsun der
hoş ben neyin ne olduğunun farkındayım bu önemli,allah hayırkı evlat versin,yarın büydüklerinde şu emeklerimizi zayi etmesin,kakalarının renginden ,gazlarının basıncına kadar anlatıyoruz aylardı,hamilelik desen ayrı bir zorluk,doğuma canını verebileceğini göze alark giriyorsun,birde üstüne kızmı erkek mi...erkek olsa napcanız ya...sizene sizemi doğurdum...töbe töbe zaten herife bozuğum:47:

anlatamazsın canım öyle benim teyzemin oğlu malının karısı hamileydi bende hamileyim ozman kız mı erkekmi muhabbeti dönüyo bende kız dedim bizimki erkek erkek adamız tabi diyo bende erkeklik problemi olanların laflarını kullanıyosun canım neyseki kocamın öyle bi sorunu yok dedim şişti

ay bizi anlattın çocuk ağlıo oturmuş koltuğa kumanda elinde çocuk ağlıo dio e kalk bak dedim :D benimki bu ara ne yardım edio ne çocuğa bakıo zaten sabah gidip gece 11 de gelio yüzünü gören yok bugun tatili iki sefer gitti gene sinir oldum bende 4 te aradım biz çıkıoz kızımla dışarı die bi baktım kapıda hahaha :D baya gezdik kızımda bakındı uyudu uyandı. mutfağa gider mesela bi iğne kaldırmaz üstüne ekler lavabo dolar taşar ecrin gelcekte toplucak . bi bardağı bile makinaya koyuvermez :d iş bize düşüo söylicez artık ben sölüom şunu yap bunu yap d

ya ecrinece ben işte istemiyorm,zaten mutfağa sokmam ,na kabiliyet bu konularda ,gölge etmesin yeter,ama beş dakika avut ,yıkanıp çıkıyorum zaten....birde üç saat maç kritiği telefonda ,üstüne iş konuları...sanki biz evde yokmuşuz gibi,canın istiyosa benimle konuş,zaten evde şişmişim... :))

ayyyyyyy sinir olurum şuu erkek/kız muhabbetlerinee. ilk önce saglıklı olmaları önmliiiiiii..
benim kaynanamın hiç kızı yok, eltimin hamile kaldı kızzzda kızzz die dua ettii..oglu oldu ben hamileydim bana kız dedi dediii cinsiyetini ögrendim halde bile soruyodu kızzmı acaba diye ahiç saglıklı olsunda hayırlı evlat olsunda önemli degil demedi... allahın işi işte benimki de erkek olduuu cokta mutluyummm allahım 2.de kız verirde inş ikisinide tatmış olurum birdahada yapmam çocuk.

ay bizi anlattın çocuk ağlıo oturmuş koltuğa kumanda elinde çocuk ağlıo dio e kalk bak dedim :D benimki bu ara ne yardım edio ne çocuğa bakıo zaten sabah gidip gece 11 de gelio yüzünü gören yok bugun tatili iki sefer gitti gene sinir oldum bende 4 te aradım biz çıkıoz kızımla dışarı die bi baktım kapıda hahaha :D baya gezdik kızımda bakındı uyudu uyandı. mutfağa gider mesela bi iğne kaldırmaz üstüne ekler lavabo dolar taşar ecrin gelcekte toplucak . bi bardağı bile makinaya koyuvermez :d iş bize düşüo söylicez artık ben sölüom şunu yap bunu yap d
ya ecrinece ben işte istemiyorm,zaten mutfağa sokmam ,na kabiliyet bu konularda ,gölge etmesin yeter,ama beş dakika avut ,yıkanıp çıkıyorum zaten....birde üç saat maç kritiği telefonda ,üstüne iş konuları...sanki biz evde yokmuşuz gibi,canın istiyosa benimle konuş,zaten evde şişmişim... :))

aynen ya. sabah kalkmış beni uyandırmaya çalışmış uyanmayınca işe gitmiş allahım ya iş aşkıyla ölüo adam bari milyoner falan olsak gezim tozim takmiyimde parada yok köy gibi bi yerdeiz :D parasız gezilmio bu devirde. eve tıkıldık kaldık. az büyüsün kız göstercem ben ona gününü :D

Son düzenleme:
Back
X