2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım benimki de daha dönemiyo oyuncaklara falan da uzanmıyo... zaten oyuncaklardan çok beni takip etmeyi seviyo... gerçekten normami acaba bunlar. ben de korkmaya başladım...

günaydın canım her bebeğin yapısı farklıdır bence.benim kızım 3,5 aylık gülümsüyor biz oturuyoruz kızımıda karşımdaki koltuğa koyuyorum ordan bize laf atıyor sesler çıkarıyo yüksek sesle gülüyor bize dikkat çekmek istiyor kendince dönme işine gelince bizimkide pek dönmüyor.

bu arada herkese günaydın...

ebb yazdıkların tam da bana tercüman olmuş... ben bi de oğlumu mamayla besliyorum... çok korkuyorum her an bişeyler ters gidecek diye... sürekli yüreğim ağzımda...

peki canım senin ki uzanıyomu oyuncaklara falan???benimkinde oda yok...

canım benimki de daha dönemiyo oyuncaklara falan da uzanmıyo... zaten oyuncaklardan çok beni takip etmeyi seviyo... gerçekten normami acaba bunlar. ben de korkmaya başladım...

benim kızım oyuncaklara uzanıyor anakucağına oyuncaklar astım onları yakalayıp ağzına götürülor.üzerine battaniyesini örtüyorum battaniyenin ucundan çekip ağzına sokuyor.ne bulursa ağzına götürmek istiyor kuzum.bide yattığı yerden doğrulup oturmaya çalışıyor.

günaydın neden korkuyorsun ki

heryerde annesütünün faydaları yazıyo...ancak ben oğlumu 1 ay tam emzirebildim...naptıysam olmadı... göğüslerimden dolayı çok problem yaşadım..hastanelik oldummm...1 ay kadar daha mama takviyesiyle devam ettim emzirmeye ama bi anda kesildi sütüm. naptıysam olmadı... şimdi sadece mama veriyorum. buda beni korkutuyo işte... sanki her an bişiler ters gidicek gibime geliyo

bebekler arasında bikaçgün bile çok farkedebiliyor bak seninki 3 ay 3 günlük benim kızım ise 3 ay 3 haftalık arasında bayağı fark var öyüzden çokta kıyaslama her çocuğun yapısı farklı.

maşşallah canım benim yaaa... senin kızın baya baya oynamaya başlamış... allah nazarlardan saklasın... inşallah benimki de en kısa zamanda başlar uzanmaya...

bence korkama birçok insan çocuklarını mamayla büyütüyor.no stres :))

maşşallah canım benim yaaa... senin kızın baya baya oynamaya başlamış... allah nazarlardan saklasın... inşallah benimki de en kısa zamanda başlar uzanmaya...

inşlh.başlar seninkide kısa zamanda bence seninde etkin olmalı bunun üzerinde kızınla çok oyna o tutmasada onun eline sen birşeyler verki öğrensin annesi.

canım benım oglanda donemıyo zıplıyo havaya dogru bazen. ve hıc bırseye uzanmıyo almak ıcın.

tabi anne sütü mucize gibi birşey ama senin sütün kesildiyse yapacak birşey yok üzme kendini

battanıyeyı benımkıde agzına goturuyo. cok guluyo ve ben onunla konusurken bıseyler dıyo. muhabbet edıyoruz dıyorum hatta:):) ama donmuyo. ve oyle donence yada oyuncaklara uzanmıyo.

kızım emiyo şükür ama ciddi olucak galiba pek gülmüo ( canı isterse konuşur istemezse ağlamayı pek sever bi mutlu edemedik yaaa bi de ilgilenmeye çalışıyorum çok moralim bozukkkk(

battanıyeyı benımkıde agzına goturuyo. cok guluyo ve ben onunla konusurken bıseyler dıyo. muhabbet edıyoruz dıyorum hatta:):) ama donmuyo. ve oyle donence yada oyuncaklara uzanmıyo.

ay çok komik oluyorlar ya valla he muhabbet ediyoruz ben konuşuyom oda sesler çıkarıp karşılık veriyor bi de birden bi çığlık atıyor gülerek çok hoşuma gidiyor o hali yiyesim geliyor

tabi anne sütü mucize gibi birşey ama senin sütün kesildiyse yapacak birşey yok üzme kendini

sağol canım ya.. moral oldu biraz... zaten burda yalnızım... bi kaynana var emzir deyip duruyo... ya düşün göğsümden süt yerine kan geliyo resmen ağlıyorum acımdan doktor kesinlikle emzirmicen demiş, bişi olmaz emzir mama verme deyip duruyo. ben istemezmiyim oğlumu sadece emzirmeyi hiç...içim gidiyo her mama verişimde kendimi resmen suçlu hissediyorum ama napayım işte olmayınca olmuyo

çatladığı içinmi böyle oldu

kızım emiyo şükür ama ciddi olucak galiba pek gülmüo ( canı isterse konuşur istemezse ağlamayı pek sever bi mutlu edemedik yaaa bi de ilgilenmeye çalışıyorum çok moralim bozukkkk(

oyle moralını bozma. bebeklerı kıyaslamak dogru degıl. benım oglumda bazen cok mutsuz bazen de kahkaha atıyo:)

ay çok komik oluyorlar ya valla he muhabbet ediyoruz ben konuşuyom oda sesler çıkarıp karşılık veriyor bi de birden bi çığlık atıyor gülerek çok hoşuma gidiyor o hali yiyesim geliyor

aynen ya. kahkaha atıyo artık bayılıyorum. dun bıde hayal kuruyorum boynuma bı sarılmaya baslasa dıye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…