sağol canım ya.. moral oldu biraz... zaten burda yalnızım... bi kaynana var emzir deyip duruyo... ya düşün göğsümden süt yerine kan geliyo resmen ağlıyorum acımdan doktor kesinlikle emzirmicen demiş, bişi olmaz emzir mama verme deyip duruyo. ben istemezmiyim oğlumu sadece emzirmeyi hiç...içim gidiyo her mama verişimde kendimi resmen suçlu hissediyorum ama napayım işte olmayınca olmuyo
çatladığı içinmi böyle oldu
sen takma kımseyı bı bebegı annesı kadar kımse dusunemez kendını suclama. moralını de bozma. kızın da etkılenır bundan.
çok güzel bir duygu kollarnı tutup boynuma sarıyorum kokusunu içime çekiyorum cennet kokulum benim.bu arada büyük kızımda bizi kıskanıyor o ayrı konu[/QUOTE]aynen ya. kahkaha atıyo artık bayılıyorum. dun bıde hayal kuruyorum boynuma bı sarılmaya baslasa dıye:)
evet canım başta çatlaklar oluştu... piyasadaki bütün kremleri denedim.. göğüs kalkanıyla emzirdim devam etti çatlamaya... ısrarla emzirmeye devam ettim ben tabi bu sefer yarıklar oluştu kan gelmeye başladı... ateş yaptı hastaneye gittik.. çatlaklardan mikrop kapmışım... antibiotik tedvisi gördüm geçmedi genel cerrahiye falan yönlendirdiler onlar da yarmak istediler ama ben istemedim... tam yaralar azaldı gene emzireyim dedim aynı şeyler tekrar bbaşıma geldi...anlıcağın çok canım yandı ama sonuç yine gördüğün gibi
kızlar bu arada benim oğlum var:)) bebeğim kız değil...
evet canım başta çatlaklar oluştu... piyasadaki bütün kremleri denedim.. göğüs kalkanıyla emzirdim devam etti çatlamaya... ısrarla emzirmeye devam ettim ben tabi bu sefer yarıklar oluştu kan gelmeye başladı... ateş yaptı hastaneye gittik.. çatlaklardan mikrop kapmışım... antibiotik tedvisi gördüm geçmedi genel cerrahiye falan yönlendirdiler onlar da yarmak istediler ama ben istemedim... tam yaralar azaldı gene emzireyim dedim aynı şeyler tekrar bbaşıma geldi...anlıcağın çok canım yandı ama sonuç yine gördüğün gibi
kıyaslamak değil de bi güzel gülse dha mutlu olucam neyse sağlıklı olsunlar da hepsi olur inşşş
çok güzel bir duygu kollarnı tutup boynuma sarıyorum kokusunu içime çekiyorum cennet kokulum benim.bu arada büyük kızımda bizi kıskanıyor o ayrı konu
ama bence sen elınden gelenı yapmıssın uzulme.
geçmiş olsun canım ya çok zor yaşadıkların.allah başka şeyler vermesin bunlar geçici rahatsızlıklarbenim hiç gğsüm çatlamadı çok şükür beklide 2.çocuğum olduğu içindir.
çok şükür öyle çok kıskançlığımız olmadi basit şeylere takılıyor bazen hatta kardeşiyle çok oynuyor 6 yaşında ufaklığı bırakıyorum büyük kızın odasına 1 saat oyalayabiliyor bende işlerimi yapıyorum [/QUOTE]
bu kıskanma konusu da zor ya.
sağol canım ya zaten bu forum bana iyi moral oldu...allah hepinizden razı olsun...
ben çıktım kızlar byyy görüşürük sonra
neyse kızlar ben kaçıyorummm... allah hepinizden razı olsun... oğluşum acıktı benim...allaha emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?