2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

heee bu hafta sonu evi terk ediyordum valla benim takoz yüzünden
deli etti beni.yok kızın burnu soğuk yok burnu niye akıyo yok hasta olur mu bide kız 3 gündür huysuz eskişehire babası ameliyet olmuştu 3 hafta önce şimdi gidesi geldi kız huysuz git gel kalma dedim.oda kalayım erken gelirim dedi içime doğmuş işte kalma ne olur olmaz dedim bak..yok inat etti kalacak neyse saat akşama doğru 4 gibi kız çıldırdı allahım nasıl bi bağırma doktorun numarasıda ondaydı,aradım numarayı ver kız delirdi arayayım birşey varsa götüreceğim dedim.sende b..k var gibi kalacam diye inat ettin dedim sanki ananı benim gibi yılda 1 kere görüyorsun dedim bağırdım çağırdım..bunun üstüne zeytinyağlılık yapmaya kalktı ne diye artisleniyon sen diye.sen misin bunu diyen aradım terminali ayırttım bileti gideceğim toparlanıyorum..bu takoz çıkmış yola dönüyo,ne dönüyon dedim sana gel mi dedim şimdi anan hatice bilerek rol yaptı getirttirdi olacak dedim ne laflar söyleyecek arkamdan dedim normalde anasına laf ettirmez ama öyle şey olur mu sağlık bu dedi..demek ki anası laf söylemiş yoksa benimki çıkışırdı anama söz söyleme diye neysee
geldi eve allahtan kız huysuz kendi gördü fitil falan rahatladı kız..bi de demez mi sen çağırdın ondan geldim yalan söyleyip tepemin tasınıattırma dedim öyle işte deyince bende denizliye gidiyorum yerimi ayıttım ya götür yada taksiyle giderim dedim.bu bi tutuştu yokgitmeyin diye kalktı kahvaltı hazırladı sen ye ben çocuğa bakarım dedi sonra dışarıya gezmeye götürdü alışvariş yaptık

he bundan sonra görür o giderim anamın yanına diyeceğim deli etmesin beni

çok sinirlendirmiş seni kocan ama haklısın ne gereği var kalıyorsun ki dimi ya

çok sinirlendirmiş seni kocan ama haklısın ne gereği var kalıyorsun ki dimi ya

hiç işte gerçi geçen seneye göre daha ii takoz,önceden takmaz istediğini yapardı şimdi çocuk oldu ya koşa koşa geliyo bi yere gitmeyin diye ağlıyo..hep anası gaz veriyordu gerçi. çocul olduktan sonra anasının değil benim sözüm geçiyo isterse valla

hahaha aferin kıs sana :)

slm kızlar ya benim oglaqn bu gün bir hapşırıyo başka hiç birşey yok doktora götürsem mi acaba dışarıda soguk battaniye içinde de durmuyo ne yapsam ki

kızlar benım oğlan gunde 4-5 defaya cıkardı bu kaka olayını eli agzından cıkmıo diş etine baktım bişey yok daha diş mi cıkaracak acep :26:

slm kızlar ya benim oglaqn bu gün bir hapşırıyo başka hiç birşey yok doktora götürsem mi acaba dışarıda soguk battaniye içinde de durmuyo ne yapsam ki

canım belki burnuna toz falan kaçmıştır... başka bişeyi yoksa boşuna götürme bence... benimkide 1 hafta önce burnu tıkandı,gözleri sulanıyodu götürdüm doktora zaten ilaç falan vermiyolar... soğuk algınlığı dedi. kendi kendine geçer dedi. şimdi çok daha iyi allaha şükür. burun tıkanıklığı falan geçti...

ama daha önce bu şekilde idi 4 gün sonra zatüre oldu hastanede yattık bile yine korkuyorum cuma doktarda idim iyi dedi ama annelik işte doktor kızacak diyede korkuyorum aslında durmadan muayeneye gidiyorum diye
gece terledi bir iki defa üşüttümü acaba degiştirirken

canım eğer ilerliyorsa mutlaka götür ozaman doktoruna. ben zatüre olduğunu bilmiyordum... çok çok geçmiş olsun canım.. sen emziriyordun heralde değil mi?? yine de sen önlemini al sık sık emzir bebeğini..

noldu canım hayırdır???

düşüncesiz insanlara sinir oluyorum anlattığıma şimdi ne alaka diyebilirsiniz ama sinirimi içimde tutumıyorum biz krediyle ev aldık istanbulda evide kiraya verdik ordan gelen gelirle ve bizde üzerine koyarak ayda 2000 lira kredi ödüyoruz ama bu bizim uyuz kracı hiçbirzaman zamanın da ödemiyor bak kredi ödüyoruz biz diyoruz sen kirayı ödemiyince zamanında zor durumda kalıyoruz diyoruz ooo kime anlatıyon boş takmıyo adam ayın 6 sında ödeme yapması gerekiyordu bu gün ayın 24 hala yatırmamış hiç arayıp sölemiyorda geç yatıracağını sanki ev sahibi o biz kiracıyız nasıl bir iş bu anlamadım 700 liraydı kira buay zam yapılması gerekiyordu eşim zamda yapmadı ama adam hiç umursamıyor bile ya ben doğum iznine çıkmasaydım problem olmazdı ama işte izindeyim maaş almıyorum şu işe bir başlıyayım bak minnet edermiyiz o kiracıya biz offfffff bizde zamanında kiracı olduk ama kiramızı hiç geciktirmedik şu borç bitsede rahatlasak ama daha 4 yılımız var

allah yardımcın olsun canım...gerçekten hayatta insanlarla uğraşmak kadar zor bişi yok. insan karrşısındakini kendi gibi zannediyo ama napçan işte canım ya. hayatta böle sorumluluk sahibi olmayan insanlar var. sen sıkma canını..allah yardım eder inşallah...

amin canım amin şu borç bitsede rahatlasak.işe başlayınca rahata ereriz inşl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…