heee bu hafta sonu evi terk ediyordum valla benim takoz yüzünden 

deli etti beni.yok kızın burnu soğuk yok burnu niye akıyo yok hasta olur mu

bide kız 3 gündür huysuz eskişehire babası ameliyet olmuştu 3 hafta önce şimdi gidesi geldi kız huysuz git gel kalma dedim.oda kalayım erken gelirim dedi içime doğmuş işte kalma ne olur olmaz dedim bak..yok inat etti kalacak neyse saat akşama doğru 4 gibi kız çıldırdı allahım nasıl bi bağırma doktorun numarasıda ondaydı,aradım numarayı ver kız delirdi arayayım birşey varsa götüreceğim dedim.sende b..k var gibi kalacam diye inat ettin dedim sanki ananı benim gibi yılda 1 kere görüyorsun dedim bağırdım çağırdım..bunun üstüne zeytinyağlılık yapmaya kalktı ne diye artisleniyon sen diye.sen misin bunu diyen aradım terminali ayırttım bileti gideceğim toparlanıyorum..bu takoz çıkmış yola dönüyo,ne dönüyon dedim sana gel mi dedim şimdi anan hatice bilerek rol yaptı getirttirdi olacak dedim ne laflar söyleyecek arkamdan dedim normalde anasına laf ettirmez ama öyle şey olur mu sağlık bu dedi..demek ki anası laf söylemiş yoksa benimki çıkışırdı anama söz söyleme diye neysee
geldi eve allahtan kız huysuz kendi gördü fitil falan rahatladı kız..bi de demez mi sen çağırdın ondan geldim yalan söyleyip tepemin tasınıattırma dedim öyle işte deyince bende denizliye gidiyorum yerimi ayıttım ya götür yada taksiyle giderim dedim.bu bi tutuştu yokgitmeyin diye kalktı kahvaltı hazırladı sen ye ben çocuğa bakarım dedi sonra dışarıya gezmeye götürdü alışvariş yaptık

he bundan sonra görür o giderim anamın yanına diyeceğim deli etmesin beni

deli etti beni.yok kızın burnu soğuk yok burnu niye akıyo yok hasta olur mu

geldi eve allahtan kız huysuz kendi gördü fitil falan rahatladı kız..bi de demez mi sen çağırdın ondan geldim yalan söyleyip tepemin tasınıattırma dedim öyle işte deyince bende denizliye gidiyorum yerimi ayıttım ya götür yada taksiyle giderim dedim.bu bi tutuştu yokgitmeyin diye kalktı kahvaltı hazırladı sen ye ben çocuğa bakarım dedi sonra dışarıya gezmeye götürdü alışvariş yaptık

he bundan sonra görür o giderim anamın yanına diyeceğim deli etmesin beni