2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

evet ya ben video çalışmalarına başlıyayım :d haha şimdi kızın uykusu geri geldi durgun en hareketli zamanını yakalamak lazım o zmn da altının açık olması lazım hehe

dikkat pike patlama çokta karıştırma miden bulanır :)

günaydın ve by kızlar sabah konularını okudum koyacam video ama ögleden sonra şimdi iki kızı okula yollayım şimdi işim çok muhabet güzel aslında

facete varmısın cnm sen. koy bekleris videoları :)

ay ben şu 4.ay aşısından çok korkuyorum çünkü 2.ayda olduğumuz aşı bizde hem ateş hemde çok huzursuzluk yapmıştı gün boyu ağlamıştı akıllı kızım

ay ben şu 4.ay aşısından çok korkuyorum çünkü 2.ayda olduğumuz aşı bizde hem ateş hemde çok huzursuzluk yapmıştı gün boyu ağlamıştı akıllı kızım

günaydın cnm inşllh bu aşıda olmaz bende korkuom walla diğer aşılar bişe yapmadı ama ne bilim genede aşı olması bile beni korkutuo dayanamıom ağlamasın

günaydın cnm inşllh bu aşıda olmaz bende korkuom walla diğer aşılar bişe yapmadı ama ne bilim genede aşı olması bile beni korkutuo dayanamıom ağlamasın
inşlh.canım olmaz ateşi.çok ağlıyorlar ya aşı olunca eşim dayanamıyor zaten dışarıda bekliyor yoksa oda ağlayacak :)))ama sağlıklı olmaları için katlanıcaz bu acıya

canım sıkma canını bak beslenme düzeni oluşturacakmışsın ozaman inşlh.daha hızlı kilo alır bebeğin

kızlar geçmişe baktımda bu diken olayını anlamadım yaa ilk defa duyuyorum ben ne alaka onuda anlamış değilim diken niyue olsunki
benım oğlan kaç gundur uykuda mızırdanıyo ondan mıki acep :26::26:
bu her cocukta olurmuymuş

tünaydınn.bende tırstım ya okuyunca.öğlen sonu banyo yaptıracağım bakalım bi.banyoyuda sevemedi gitti pis kızım ,ağlıyor hala:18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…