5. günaydın da benden olsun :)
sağol canım, bunları da koyayım listeme. patlamazsam iyidir
hehe bence herkes video koysun, çok güzel oluyor, öyle tanıyoruz bebişleri :)
ben gideyim de yemeye başlayayım
günaydın ve by kızlar sabah konularını okudum koyacam video ama ögleden sonra şimdi iki kızı okula yollayım şimdi işim çok muhabet güzel aslında
ay ben şu 4.ay aşısından çok korkuyorum çünkü 2.ayda olduğumuz aşı bizde hem ateş hemde çok huzursuzluk yapmıştı gün boyu ağlamıştı akıllı kızım
bızde hıc yapmadı cok sukur ates felan sızde nıye yaptı acaba
inşlh.canım olmaz ateşi.çok ağlıyorlar ya aşı olunca eşim dayanamıyor zaten dışarıda bekliyor yoksa oda ağlayacak :)))ama sağlıklı olmaları için katlanıcaz bu acıyagünaydın cnm inşllh bu aşıda olmaz bende korkuom walla diğer aşılar bişe yapmadı ama ne bilim genede aşı olması bile beni korkutuo dayanamıom ağlamasın
canım bilmiyorumki neden oldu ateşi dr.sordum ateşi var diye boğmaca aşısı ateş yapıyormuşzaten bütün bebeklerde olmazmış ateş bize denk geldi inşlh.4. ayda olmaz çok kötü oluyor ya
inşallah olmaz canım
moralim çok bozuk
biliyorum bu kadar dert etmemem gerek ama canım çok sıkıldı
kızım az kilo aldı diye doktor bir hafta süre vermişti, bir haftada sadece 65 gram almış bizim fıstık. süt şakır şakır maşallah ama demek ki işte yaramıyor
mecburen ek gıdaya başlayacağız
elma suyu, ardında da havuç suyu ile devam edicez. ilk gün 5 ml elma suyu dedi doktor.
cam rende aldık, rendede püre gibi oldu, o püreyi tülbentten geçirip suyunu çıkardım, şırıngayla 5 ml ağzına sıktık. hayırlı olsun artık.
elma havuç suyu kilo aldırmayacak, bir hafta daha bana vakit verdi yani. kendime çizelge hazırlıcam artık, her gün yemem gerekenleri yazcam, yedikçe işaretlerim..
bakalım 7 şubatta aşımız
bızımkıde 23 şubatta bende cok kotu oluyorum cok aglıyor ter içinde kalıyor
bizim aşımızda 7 şubatta
evt.sizin 2 ekim d.t bizimkide 3 ekim 1 gün var aralarında :) inşlh.sizinkininde ateşi olmaz canım
kızlar geçmişe baktımda bu diken olayını anlamadım yaa ilk defa duyuyorum ben ne alaka onuda anlamış değilim diken niyue olsunki
benım oğlan kaç gundur uykuda mızırdanıyo ondan mıki acep :26::26:
bu her cocukta olurmuymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?