2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

tünaydınn.bende tırstım ya okuyunca.öğlen sonu banyo yaptıracağım bakalım bi.banyoyuda sevemedi gitti pis kızım ,ağlıyor hala:18:

valla bende anlamadım koca kızım var su ana kadar hiiiçç duymadım ama aksam deneyeceğim cıkarsa öle bişey şooookkk olurummm..nie cıkıo ben onu anlamadım halen vücut o tepkiyi nie verio
aslında topuk dikeni die bişeyde var ama cocukta olması beni düşündürüooo

gece nobetım vardı. suanda hala kaanı uyutmaya ugrasıyorum. uyku gozlerımden akıyoooo. BU COCUGUN UYKUSU GELMIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:)))))))))

bu arada bızım asımız 14 subatta. ası gununu verırken dedıler kı sevgılıler gunune denk getırelım bu yakısıklıyı kacırmayalım:))))))))

Balumm dün gittim murt bebeye tek kelimeyle orasıda b.ktan deliricem az kaldı cocuga istediğim gibi birşye bulamıyorum koca rizede cocuga gece yatması için pijama takımı bulamadım pijama diyorum esofman cıkardı salak .orda güzel şeyler var ediler ama bir b.kta yokmuş yine 1-2 takım bişiler aldım içime sinmeyerek...bu rizede arasan birşey bulamazsan bulursanda kazıgı yersinnnn..yazın bursaya gidicem ordan alışveriş yapayım diyorum ama yaz mevsimindede kışlık hiçbirşey bulamıyoruz .yanlız almanında anlamı yok

evet ya. ben de bugun duygusal mıyım ne sabahtan berı soylenıyorum. bı alısverıs merkezı bıle yok. bebekle gezılecek en ıyı yer alısverıs merkezlerı. bebek arabasını al gıt nolcak. ama yok. cok bunaldım bugun. gece de uyumadım ya ıyıce sınırlerım bozuldu galıba. hanı kuyumcular sokagında bı yer var katlı olan adı neydı unuttum onun tam karsısında bı yer var. orda ben buluyorum bıseyler uygun ve guzel. 2 kez gıttım gercı kaan dogmamıstı sımdı neler var bılmıyorum.

canım madem orada içine sinen bebek mağzası yok internetten alsana kıyafet.ben aldım bazı şeyleri memnunum.bebek kıyafeti satan birsürü site var.

kaç gündür bizde aynıyız
bizimki uyuyo ama uykunun içinde ,inliyo yaa ağlıo sonrada

canım milupanın gece çayı var... onu deneseniz...ben gazı için rezene çayını kullanmıştım.onu kullandıktan sonra uykusu düzene girdi...gece kendini kasa kasa uyanıyodu onu vermeden önce. gece çayının da rahatlattığını söylüyolar. ben kullanmadım ama kuzenim kullanmış..

balsurat
benım ogluma pıjama takımı hedıye gelmıstı cok o yuzden almaya baslamadım daha. bı kere de su cıvılımın sıtesınden sıparıs vermıstık. ama ordan da gormeden alıyosun ıste.

canım madem orada içine sinen bebek mağzası yok internetten alsana kıyafet.ben aldım bazı şeyleri memnunum.bebek kıyafeti satan birsürü site var.

evet ben ıkı yer bılıyorum neler var onerebılır mısın bana da. cıvılımle pamıdordan baska.

selam hatunlar
duyun ama inanmayın
2de uyuduk 7.15te kalktık
emip hemen uyuduk 8,5da kalktık
9,15te uyuduk veeeeeeeee saate baktığımda 12:05 ti

dünde 11de kalktı hep 2de uyuyoruz ama olsun 2de uyuyup sabah 8de kalkıyodu inşallah hep böle uyur
böle uyursa kiloda alır zaten 200gr almış çok mutluyum 2ocaktan beri

bizimde aşımız 7şubatta
6aralıkta 5000di bakalım hemşire doktordan daha bilgili bana göre kilo alımına bakalım ne dicek
bizim saf doktor kilosuna iyi demişti fakat 6aralıktan beri böle diyince aaa niyeki deyip bişe dememişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…