• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benim başıma gelmedi ama eltimin başına geldi.kızı 3 aydan sonra kesinlikle memeyi almamış.uğraşmışlar baya.oda napsın sağıp sağıp biberonla beslemiş yani emmiyor diye sğt vermeyi kesmemiş.sağdıkça zaten gelir sütün.7-8 ay emzirmiş bu şekilde.

bravo ona ya maşallah.

ayyyy Allah korusunnnnn

beni o yazı öyle korkuttuki gündüz doktor zatüre başlangıç dedi igne verip eve gönderdi ben bilgi amaçlı okudumda okudum o kadar kortumki birde doktor yatırsam sizi dedi ama o gün yılbaşı diye git yarın olmazsa igneye gelince yatırırız dedi kötü olursa ben o kadar bilgi okudumki hiç iyi sonuç yoktu akşam eşim gelince aglıyarak onada okuttum dogru hastaneye vardık yatış yatırıp hastanede tedevi yptırdık 3 gün sanki o gece okudugum bellirtiler teker teker çıktı evde olsam sanki sabaha yavrum çıkamayacak gibi geldi bana çok kötü idi kan tahlili yaptılar ve bakterikana geçmiş durum ciddiye gidiyo iyiki gitmişim serum hava falan iyi baktılar yavruma şükür ertesi gece uyudum rahatla

mrb kızlar
dun sözetmiştim ya nemi az buranın diye unutmusum 4-5 gundur gece saat bası kalkan oglum bu nem sorununu çözünde 5 saat aralıksız uyudu masallahhhh yavrum sanki uyuayı kendide istemezmi meger burnu tıkanıyormus kuru havadan. Kendime geldim ya neydi o saat bası kalkmalar. Alalh sabır versin öyle olan varsa hala.

Bi sorunu çözmek gibiside yokmuş Maşallah diyim Maşallah

aman Allah nazarlardan saklasın canım maşallah.

beni o yazı öyle korkuttuki gündüz doktor zatüre başlangıç dedi igne verip eve gönderdi ben bilgi amaçlı okudumda okudum o kadar kortumki birde doktor yatırsam sizi dedi ama o gün yılbaşı diye git yarın olmazsa igneye gelince yatırırız dedi kötü olursa ben o kadar bilgi okudumki hiç iyi sonuç yoktu akşam eşim gelince aglıyarak onada okuttum dogru hastaneye vardık yatış yatırıp hastanede tedevi yptırdık 3 gün sanki o gece okudugum bellirtiler teker teker çıktı evde olsam sanki sabaha yavrum çıkamayacak gibi geldi bana çok kötü idi kan tahlili yaptılar ve bakterikana geçmiş durum ciddiye gidiyo iyiki gitmişim serum hava falan iyi baktılar yavruma şükür ertesi gece uyudum rahatla

cok gecmıs olsun ya rabbım bı daha yasatmasın cok zor. ınsanın evladının hasta olması... dayanılmıyo:14:

neden memeden emmiyor acaba ya? Büyüdüm meme almam mı diyor keratalar. cunku sütü begenmese biberondanda icmez. Çok ilginç :26:

sanada geçmiiş olsun canım .küçücük olunca insan çok korkuyor gerçekten.Allah korusun yavrularımızı

cok gecmıs olsun ya rabbım bı daha yasatmasın cok zor. ınsanın evladının hasta olması... dayanılmıyo:14:

çok sagol canım iki çoçuk büyüttüm bundan önce inan onlarda yaşadıgım soguk algınlıkları hastalık bile sayılmazmış bu korku ömrümü bitirdi günler sanki yıllar oldu canım face demişler bu kendimize ait olan mı yoksa kadınlar kulübünüm mü var bende video paşlaşacam

dapse hangi yazıyı okudun ya gecmişe baktım ama bulamadım cok gecmiş olsun cnm Allah caresiz hastalık vermesin cok yıpratıyo belki anneleride bebekleride ama geciyor Allahın izniyle

neden memeden emmiyor acaba ya? Büyüdüm meme almam mı diyor keratalar. cunku sütü begenmese biberondanda icmez. Çok ilginç :26:

hem süt hem mamayla besleniyorsa bebek mamayı içmek daha kolay gelmiş olabilir belki.yani biberondan daha kolay oluyo yormulmuyor bebek.benim kızım emerken çok terler mesela.alnı özellikle.elimde mendil siler dururm emzirirken.

kızlar moralim çok bozuk. oğlum sadece uykuda emiyor artık:((( diğer zamanlar başını ağlayarak geriye itiyor:(((( böyle giderse bırakacak galiba memeyi. bende vicdan yapıp kaşıkla yada biberonla veriyorum iyi mi ediyorum kötü mü anlamış dğilim. göğüslerim doluyor ağrıyor ama emmiyor varmı başına böyle birşey gelen. düzelir mi sizce:26:

gönülçelen canım sen geçmişi okumadın pek sanırım, bizim bebekler de bi süre emmeyi reddetti, benim kızım iki gün aç gezdi, hiç emmedi, ritanın oğlu da sadece uykuda emiyordu bi dönem baya uzun sürdü ama biz bu sürede mama falan vermedik.

zaten ben de mama alternatifi yok, kilo almamasını göze aldım o ay, ama sonra toparladı neyse ki, şimdi cok cok emiyor. sen neden hemen mama verdin, nasılsa karnı doyuyor diye memeye hiç yaklaşmaz.

hep okuduk bu aylarda çoğu bebek emme sorunu yaşıyor, sakın hemen mamayla doyurma karnını, savaş biraz.

açlıktan ölmez ya bu çocuklar, hemen pes etmeyin canım, sabırla memeni emmesini bekliceksin, savaşı da ne yapıp edip kazanacaksın canım, başka yolu yok bunun. mamayı sil kafandan bir süre. hiç olmazsa o zaman verirsin, önce savaş.

şimdi benim kızım çok güzel emiyor, devamlı memede. ama yaklaşık 1 hafta çok savaştım ben, 2 gün aç gezdi ama sonra pes etti.

çok sagol canım iki çoçuk büyüttüm bundan önce inan onlarda yaşadıgım soguk algınlıkları hastalık bile sayılmazmış bu korku ömrümü bitirdi günler sanki yıllar oldu canım face demişler bu kendimize ait olan mı yoksa kadınlar kulübünüm mü var bende video paşlaşacam

kendıne aıt olanda olur. face dekı 2010 ekım annelerı grubunda da olur.

hem süt hem mamayla besleniyorsa bebek mamayı içmek daha kolay gelmiş olabilir belki.yani biberondan daha kolay oluyo yormulmuyor bebek.benim kızım emerken çok terler mesela.alnı özellikle.elimde mendil siler dururm emzirirken.

ahhh evet unutmusum o durumu bi ara bende yasamıstım biberon savasları ya ne cabuk unutuoz yoksa hafıza kaybımı yasıyorum bilmiyorum.

benimkide cok terlerdi simdi de terlio ama daha az

:46::46::46::46::46::46::46:
benımkı o kadar hareketlı kı kayınvalıdem en son yıkadıgında dedı kı ben de zaptedemıycem 2 kısıyle olmıycak dedı. bırı tuttu bırı su dokto bırımız yıkadık:):) 3 kısııı:90:

bızımkıde cok hareketlı küvetıne yatırıyorum yanlardan tutunuyor coksevıyor banyoyu :52:

gönülçelen canım sen geçmişi okumadın pek sanırım, bizim bebekler de bi süre emmeyi reddetti, benim kızım iki gün aç gezdi, hiç emmedi, ritanın oğlu da sadece uykuda emiyordu bi dönem baya uzun sürdü ama biz bu sürede mama falan vermedik.

zaten ben de mama alternatifi yok, kilo almamasını göze aldım o ay, ama sonra toparladı neyse ki, şimdi cok cok emiyor. sen neden hemen mama verdin, nasılsa karnı doyuyor diye memeye hiç yaklaşmaz.

hep okuduk bu aylarda çoğu bebek emme sorunu yaşıyor, sakın hemen mamayla doyurma karnını, savaş biraz.

açlıktan ölmez ya bu çocuklar, hemen pes etmeyin canım, sabırla memeni emmesini bekliceksin, savaşı da ne yapıp edip kazanacaksın canım, başka yolu yok bunun. mamayı sil kafandan bir süre. hiç olmazsa o zaman verirsin, önce savaş.

şimdi benim kızım çok güzel emiyor, devamlı memede. ama yaklaşık 1 hafta çok savaştım ben, 2 gün aç gezdi ama sonra pes etti.

bı ara benım 3 gun hıc sutum olmadı aclıktan uyuyamadı. mamayı denedım begenmedı hıcbırını. sutum gerı geldı cok sukur.

ahhh evet unutmusum o durumu bi ara bende yasamıstım biberon savasları ya ne cabuk unutuoz yoksa hafıza kaybımı yasıyorum bilmiyorum.

benimkide cok terlerdi simdi de terlio ama daha az

5 dk once naptıgımı unutuyorum ben bazen. gecenlerde dıyorum kı esıme kafayı mı yıyorum ben:):):) yorgunluktan oluyor sanırım:)

dapse hangi yazıyı okudun ya gecmişe baktım ama bulamadım cok gecmiş olsun cnm Allah caresiz hastalık vermesin cok yıpratıyo belki anneleride bebekleride ama geciyor Allahın izniyle

ben zatüre hakkında yazılara baktım nasıl diye bebek zatüresi çok farklı oluyomuş bulaşıcı hastalık grubuna giriyomuş birde dünyada yeni dogan bebeklerin 3 de 1 bu hastalıktan ölüyo yazıyo anlaşılması zormuş grip ile karışıyo diyo anca çok iyi bir doktor solunumdan şüphelenip film istermiş zaten ben iki kez gittim grip dedi ilaç sız emzir geçer falan 3 gün geçti coçuk kötüye gidiyo doktoru degiştirdim yesini anladı ama çok senelerin doktoru ben küçükken daha doktordu

kızlar bu memeyi almama nasıl oluyor?
Benimkide 2 gundur cevreyi seyretcem diye kafayı cevirip duruyor azcık emiyor ama sonra acıkınca normal ediyor. Ya birde acaip balgamı va cocugun uyuken bile agzın yanından akıyor. Yarısınıda yutuyorki kakada acaip balgam var. Kendi balgamında bogulcak Allah korusun o derecede dişmi cıkıyor anlamadımmm. Birde nedense sol gögsümü ne zaman emse tıkanıyor gibi 2-3 kez genzine kacırıyor sanki emmeyi yeni ögrenir gibi öksürüp duruyor anlamadım endenini emmeyimi unuttu bu cocuk

Back
X