benımkı 5 gunlukken kuvetının kenarından tutup kaldırmıstı. sasırmıstık:)
cok akıllı bunlaryaa yaz gelsın ıstıyorum havuza goturcem oglumu heheh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım goguslerde yumusacık ya bı tek sabahları dolu oluyor
kendıne aıt olanda olur. face dekı 2010 ekım annelerı grubunda da olur.
benım goguslerde yumusacık ya bı tek sabahları dolu oluyor
gece uyudugun ıcın oyle oluyor canım. bende de aynı. gecelerı uyudugum zamanlar doluyo. gunduz fosssss:):)
kızlar bu memeyi almama nasıl oluyor?
Benimkide 2 gundur cevreyi seyretcem diye kafayı cevirip duruyor azcık emiyor ama sonra acıkınca normal ediyor. Ya birde acaip balgamı va cocugun uyuken bile agzın yanından akıyor. Yarısınıda yutuyorki kakada acaip balgam var. Kendi balgamında bogulcak Allah korusun o derecede dişmi cıkıyor anlamadımmm. Birde nedense sol gögsümü ne zaman emse tıkanıyor gibi 2-3 kez genzine kacırıyor sanki emmeyi yeni ögrenir gibi öksürüp duruyor anlamadım endenini emmeyimi unuttu bu cocuk
gönülçelen canım sen geçmişi okumadın pek sanırım, bizim bebekler de bi süre emmeyi reddetti, benim kızım iki gün aç gezdi, hiç emmedi, ritanın oğlu da sadece uykuda emiyordu bi dönem baya uzun sürdü ama biz bu sürede mama falan vermedik.
zaten ben de mama alternatifi yok, kilo almamasını göze aldım o ay, ama sonra toparladı neyse ki, şimdi cok cok emiyor. sen neden hemen mama verdin, nasılsa karnı doyuyor diye memeye hiç yaklaşmaz.
hep okuduk bu aylarda çoğu bebek emme sorunu yaşıyor, sakın hemen mamayla doyurma karnını, savaş biraz.
açlıktan ölmez ya bu çocuklar, hemen pes etmeyin canım, sabırla memeni emmesini bekliceksin, savaşı da ne yapıp edip kazanacaksın canım, başka yolu yok bunun. mamayı sil kafandan bir süre. hiç olmazsa o zaman verirsin, önce savaş.
şimdi benim kızım çok güzel emiyor, devamlı memede. ama yaklaşık 1 hafta çok savaştım ben, 2 gün aç gezdi ama sonra pes etti.
5 dk once naptıgımı unutuyorum ben bazen. gecenlerde dıyorum kı esıme kafayı mı yıyorum ben:):):) yorgunluktan oluyor sanırım:)
acaba kendini gun içinde cokmu yoruyorsun esra? Birde bol su içiomusun? Ben suda bogulcam o derecede
2010 ekim annelerine nasıl girice kız bir yol göster ben cok bilmiyorum![]()
benim başıma gelmedi ama eltimin başına geldi.kızı 3 aydan sonra kesinlikle memeyi almamış.uğraşmışlar baya.oda napsın sağıp sağıp biberonla beslemiş yani emmiyor diye sğt vermeyi kesmemiş.sağdıkça zaten gelir sütün.7-8 ay emzirmiş bu şekilde.çocuğun aç kalmasın vereceksin tabb biberonla.ne yapabilirsinki başka ?vicdan azabı çekmene gerek yok canım.
valla şuan yumusacık mercımek yaptım onu yıyom bakalım ınsallah dolar:)
ben zatüre hakkında yazılara baktım nasıl diye bebek zatüresi çok farklı oluyomuş bulaşıcı hastalık grubuna giriyomuş birde dünyada yeni dogan bebeklerin 3 de 1 bu hastalıktan ölüyo yazıyo anlaşılması zormuş grip ile karışıyo diyo anca çok iyi bir doktor solunumdan şüphelenip film istermiş zaten ben iki kez gittim grip dedi ilaç sız emzir geçer falan 3 gün geçti coçuk kötüye gidiyo doktoru degiştirdim yesini anladı ama çok senelerin doktoru ben küçükken daha doktordu
sumak koy corbalarına. ben basladım ıse yarıyor. suan ayran ıcıyorum:)
sorma 10 gundur gece gunduz ben bakıom esim yok sırtım agrıyor artık belimde tutulu oldu gelecegi gunu iple cekiom ama bebege baksın diye hehehehheh ahh romantizm nereye gittin sennn cok uzaklasmaaaa
neden memeden emmiyor acaba ya? Büyüdüm meme almam mı diyor keratalar. cunku sütü begenmese biberondanda icmez. Çok ilginç :26:
sogan yıyın kızlarbol bol acaıp sut yapıyo ben 4 ayı tamamlayınca vercem yavas yaas bıselr zaten