• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar bu memeyi almama nasıl oluyor?
Benimkide 2 gundur cevreyi seyretcem diye kafayı cevirip duruyor azcık emiyor ama sonra acıkınca normal ediyor. Ya birde acaip balgamı va cocugun uyuken bile agzın yanından akıyor. Yarısınıda yutuyorki kakada acaip balgam var. Kendi balgamında bogulcak Allah korusun o derecede dişmi cıkıyor anlamadımmm. Birde nedense sol gögsümü ne zaman emse tıkanıyor gibi 2-3 kez genzine kacırıyor sanki emmeyi yeni ögrenir gibi öksürüp duruyor anlamadım endenini emmeyimi unuttu bu cocuk

etrafı ızleme benım oglumda da var acıkmamıssa:) balgam aynen. kakasına karısıyo hep. agzından hıc cıkartmıyo keske cıkarsa rahatlar belkı. ben asıst kullandım duzeldı baya.

gönülçelen canım sen geçmişi okumadın pek sanırım, bizim bebekler de bi süre emmeyi reddetti, benim kızım iki gün aç gezdi, hiç emmedi, ritanın oğlu da sadece uykuda emiyordu bi dönem baya uzun sürdü ama biz bu sürede mama falan vermedik.

zaten ben de mama alternatifi yok, kilo almamasını göze aldım o ay, ama sonra toparladı neyse ki, şimdi cok cok emiyor. sen neden hemen mama verdin, nasılsa karnı doyuyor diye memeye hiç yaklaşmaz.

hep okuduk bu aylarda çoğu bebek emme sorunu yaşıyor, sakın hemen mamayla doyurma karnını, savaş biraz.

açlıktan ölmez ya bu çocuklar, hemen pes etmeyin canım, sabırla memeni emmesini bekliceksin, savaşı da ne yapıp edip kazanacaksın canım, başka yolu yok bunun. mamayı sil kafandan bir süre. hiç olmazsa o zaman verirsin, önce savaş.

şimdi benim kızım çok güzel emiyor, devamlı memede. ama yaklaşık 1 hafta çok savaştım ben, 2 gün aç gezdi ama sonra pes etti.

benim cadı hep memede, süt de hdep var ama yaramıyor işte :) savaşıyorum halen kaliteyi arttırmak için :)

5 dk once naptıgımı unutuyorum ben bazen. gecenlerde dıyorum kı esıme kafayı mı yıyorum ben:):):) yorgunluktan oluyor sanırım:)

sorma 10 gundur gece gunduz ben bakıom esim yok sırtım agrıyor artık belimde tutulu oldu gelecegi gunu iple cekiom ama bebege baksın diye hehehehheh ahh romantizm nereye gittin sennn cok uzaklasmaaaa

benim başıma gelmedi ama eltimin başına geldi.kızı 3 aydan sonra kesinlikle memeyi almamış.uğraşmışlar baya.oda napsın sağıp sağıp biberonla beslemiş yani emmiyor diye sğt vermeyi kesmemiş.sağdıkça zaten gelir sütün.7-8 ay emzirmiş bu şekilde.çocuğun aç kalmasın vereceksin tabb biberonla.ne yapabilirsinki başka ?vicdan azabı çekmene gerek yok canım.

ama biberonla verirsen bidaha almaz memeyi alışırsa diyorlar. birde biberonla memeden emdiği kadar steril olmuyor offff

ben zatüre hakkında yazılara baktım nasıl diye bebek zatüresi çok farklı oluyomuş bulaşıcı hastalık grubuna giriyomuş birde dünyada yeni dogan bebeklerin 3 de 1 bu hastalıktan ölüyo yazıyo anlaşılması zormuş grip ile karışıyo diyo anca çok iyi bir doktor solunumdan şüphelenip film istermiş zaten ben iki kez gittim grip dedi ilaç sız emzir geçer falan 3 gün geçti coçuk kötüye gidiyo doktoru degiştirdim yesini anladı ama çok senelerin doktoru ben küçükken daha doktordu

ahhhhhhh görüomusun anneler var ya yeri gelir doktordan iyi bilir ben bunu derim bunu sölerim. Kimisi güler doktordan iimi bilcen diye elbette yeri gelir iyi bilirsin Allah sana emanet ettmiş onunla yatıp kalkıosun ne mutlu sana canım Maşallah cok gecmiş olsun

benımkı 5 gunlukken kuvetının kenarından tutup kaldırmıstı. sasırmıstık:)

hahahah benimkide kac gunluk hatırlamıom bir defa kenardan bir tuttu cekioz cekioz bırakmıo cocuk korkudannnn hahahahh ne gulmustuk yaa bir yandan bagırıo bir yandan bırakmıo tersti sırtını yıkıoduk ii kavramıs kenarları :60:

sorma 10 gundur gece gunduz ben bakıom esim yok sırtım agrıyor artık belimde tutulu oldu gelecegi gunu iple cekiom ama bebege baksın diye hehehehheh ahh romantizm nereye gittin sennn cok uzaklasmaaaa

aynen ya. esımle vakıt gecırmeyı cok ozluyorum. yemek yerken cay ıcerken barı uyusa da bıraz keyıf yapsak ama yokkkkk.

Back
X