• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

anladım canım, yanlış okumuşum mama veriyosun sandım :) biberonu da mümkün olduğunca beklet, sabırla memeni teklif et paşaya, savaşı sen kazanmalısın canım :) kolay gele

yumurtayı hergün iki tane yerim zaten ama daha çok dikkat ediyorum şimdi yediklerime, sağol canım :)

:46::46::46: hersey bebişler için:):)

geçenlerde kayınvalıde yeşil mercimekli bulgur pilavı yaptı acaip sütümü artırdı bende bana özel her gün yap işten gelince yerım dedim kadıncağız hergün yapıo saolsun..yanınada soğan kesiyorum:52:

ben sütü tekiçemıyorum boyle ıyı oluyor

4 su bardağı süt 1 su bardağı toz şeker
3 çorba kaşıgı prinç unu 1 çay kaşıgı vanilya 1 çay kaşıgı buğday nişastası muhallebı gıbı oluyor cok sevıyorum ben:27:
sen dedikten sonra ben de almıştım pirinç unu :) ama daha deneyemedim

uyursa denerim inşallah, saatlerdir tepemde benimki :D

geçenlerde kayınvalıde yeşil mercimekli bulgur pilavı yaptı acaip sütümü artırdı bende bana özel her gün yap işten gelince yerım dedim kadıncağız hergün yapıo saolsun..yanınada soğan kesiyorum:52:

yesıl mercımek cok ıyı. ben de bulgur salatası yapıyorum aradan cok ıse yarıyor. du bu aksam da yapım:) kuru soganı ben tek yıyemıyorum ya salatalara koyuyorum.

cok akıllı bunlaryaa yaz gelsın ıstıyorum havuza goturcem oglumu heheh
canım bebeği herkesin girdiği havuzlaramı götüreceksin.bence götürme derimm.mikrop yuvası oluyorlar ne kadar klorlansada.benim ev,n havuzu var ama tüm bina kullandığı için götürmiyeceğim havuza.havuzlardan kulak iltihabı çok kapıyorlar.deniz en iyisi küçükken.

canım bebeği herkesin girdiği havuzlaramı götüreceksin.bence götürme derimm.mikrop yuvası oluyorlar ne kadar klorlansada.benim ev,n havuzu var ama tüm bina kullandığı için götürmiyeceğim havuza.havuzlardan kulak iltihabı çok kapıyorlar.deniz en iyisi küçükken.

evet bebeklere ve cocuklara denız en ıyısı.

benim kızıma bi halley oldu
oyun halısında 2dk durmazdı
yarım saatten fazla oldu tepişiyo içinde mıy mıy lamaya başladı ama durnayı öğrensin

ay bu kızın ayayayayayaaaay die sitemi beni hasta ediyo yaaa yalayıp yutasım geliyo
kendi kendine konuşuyo ağzını kocaman açıp gülüyo artık seslide gülüyo babasıyla yerlere yatıyoruz çıldırıyoruz nasıl bi mutluluk anlamadım sadece gülüyo yani nevarki bunda

sizde kocalarınıza konuşurken falan annem kızım yada oğlum diyonuzmu ya :60:

dün kocam bişe diyo yok annecim olmaz dedim :60:
ondan öncede kocam bana sarılacak ellerini açmış babuşuuuuuuuuuuuuuuum diyerek :60:

büyüyorlar canımm ve kendi kendilerine oyalanmayı da öğreniyorlar.ayy ben neler neler diyorum kıza anem ,anoşum,meloşum,baklım böceğimmmm,aklına ne gelirse.ben daha babaya kızım demedim:) ama bizim babada benden kıskanıyor ona benzer şeylerdiyor.hele ben ninni uyduruyorum ya sallarken.bi bakmışım babası kucağında benim uydurduğum ninniyi söylüyor :)

Son düzenleme:
:46::46::46: hersey bebişler için:):)

öyle vala ya, kendimden geçtim ben :)

benim kızıma bi halley oldu
oyun halısında 2dk durmazdı
yarım saatten fazla oldu tepişiyo içinde mıy mıy lamaya başladı ama durnayı öğrensin

ay bu kızın ayayayayayaaaay die sitemi beni hasta ediyo yaaa yalayıp yutasım geliyo
kendi kendine konuşuyo ağzını kocaman açıp gülüyo artık seslide gülüyo babasıyla yerlere yatıyoruz çıldırıyoruz nasıl bi mutluluk anlamadım sadece gülüyo yani nevarki bunda

sizde kocalarınıza konuşurken falan annem kızım yada oğlum diyonuzmu ya :60:

dün kocam bişe diyo yok annecim olmaz dedim :60:
ondan öncede kocam bana sarılacak ellerini açmış babuşuuuuuuuuuuuuuuum diyerek :60:

yavrucum video koycan ki görelim böle anlatınca merak ediyoz :)

otelın havuzları ıyı oluyor kıslar yanı temız hergun temızlenıyor

deniz kadar temiz olmaz ama ben de sokcam havuza, temiz gibi gelirse girsin vala, herşeyden korumaya çalışmıcam, benimki zaten mikroplara alışkın olur, kreşlerde sürüncek çünkü :)

kızlar mercimek gaz yapmıyormu sizde yaaa. ben geçen mercimek çorbası yedim bastı çığlığı ama göğüsler acayip doldu

öyle vala ya, kendimden geçtim ben :)

yavrucum video koycan ki görelim böle anlatınca merak ediyoz :)

deniz kadar temiz olmaz ama ben de sokcam havuza, temiz gibi gelirse girsin vala, herşeyden korumaya çalışmıcam, benimki zaten mikroplara alışkın olur, kreşlerde sürüncek çünkü :)

valla herkes sokuyor okadarda mıkrop alsın:52:

Back
X