2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

.haftaya görümcem kaynanam ve yaramamı yaramaz kızı geiyor.elimde bebeğimle bi de onları ağırla....ya misafir yerine koyarlar kendilerini..doğumuma gelmediler.muhtaçken gelmediler.şimdi geliyolar...kaçkez bu yüzden kavga ettik.ama geliyorlaar.çok gerginim.yanlış bişey dediysem özür dilerim..

merhaba arkadaşlar
benim çocuğumda öksürüyordu hatta grip olmuş gibi burnu akıyordu.burda bir arkadaş bitkisel bir fomül verdi onu yuguladım.bir günde düzeldi.öksürük ve burun akıntısı kalmadı.burun akıntısı için dağ kekiği
öksürük için ıhlamur çiceği,ayva yaprağı ve elma kabuğunu çay demlar gibi demledim.kısa süree atlattık.belki denemek istersin.

johnyy olsun bbuna şükür susup uyumuş sonu güzel bitmiş yanii

zeytincim yok yanlış bişi diil de dertlisin sen de belli oldu allah sabır versinnn

aslıelif evet ist öle biyer işte sen de nette bizimle avun ya da burada ist çok kişi var yakın olanlarla görüşebilirsin aslında neresindesin ist un

kızlar ya çok merak ettim şu diken olayını deneyen var mı?
ben deneyemedim akşam arkadaşlardaydık...
bugün yıkayacağım bakalımç..

hiiiiiç bişe hazırlama sakıııııııııın
geldiklerinde 10dk oturduktan sora yarım ağız çaymı içersiniz kahvemi yapayım de bitti
anlayan anlar
sana değer vermeyene sende vermiceksin sakın kendini yorma
bende ne güzel gaz veriyorum ha ahah

nedir bu diken yıkarken ovala ovala görünürde sora napcaz onları
kalırsa nolur mesela anlamadım hiç bişe

allah allah herkes birbirine gaz veriyo

nedir bu diken yıkarken ovala ovala görünürde sora napcaz onları
kalırsa nolur mesela anlamadım hiç bişe

slm kızlar.
dikeni denedim bizde yok ben zaten sürekli sırtını ovuodum belki dökülmüştür :S
jhonny dükkanı kaparsan müşteri bi gelir iki gelir sonra başka dükkan arar
bende kaynanamla konuştum konuştum olmuo. kestim konuşmayı. merhaba merhaba. böyole daha iyi ne o kırılıo ne ben :S

kız sen nerelrdesin bi karşılaşamıyoruz eski muhabbetler yok artıkkk:13:

ben ikitelli maskonun orda oturuyorum canım... boşver cnm nickin ne önemi var...
uhh baya da uzaksın be canım. öle tabi nickin önemi yok da karışımım iyi olmuş hhahahha

bu arada pikeyi görsem soracam o kadar şeyi yiyip hala yaşayabiliyor mu nerlerde acaba :)
kıyamam kıza herkes bişi söledi mideyi bozacak :)

kız sen nerelrdesin bi karşılaşamıyoruz eski muhabbetler yok artıkkk:13:
hiç sorma özledim valla. oğlandan fırsat kalmıoki? sürekli ilgi beklio. kocişe zor zaman ayırıom
bide 14 şubatta işe başlıom ne acı??? son günlerimi oğlumla değerlendiriom
evet canım maalesef ((

ah salak kafam eşimin hatrına tayin istedim geldim buralara ne akraba ne eş ne dost hiç kimsse yokkk :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…