işte eskiki gibi arada hapsırmıyor yada öksürüyor sıklastı bir kaç gündür agzında salyaaaaa acaip akıo dun yazdım balgam demişim salyayı kastediodum dişte cıkarıo olabilir bilmiom ya cok sinirliyim esim burada degil gerekli oldugunda olmaz zaten tek basıma yapıom herseyi cok yoruldum artık
valla ben şunu anladım kocaları ihmal etmemek lazım herif resmen mum oldu ahaha
.haftaya görümcem kaynanam ve yaramamı yaramaz kızı geiyor.elimde bebeğimle bi de onları ağırla....ya misafir yerine koyarlar kendilerini..doğumuma gelmediler.muhtaçken gelmediler.şimdi geliyolar...kaçkez bu yüzden kavga ettik.ama geliyorlaar.çok gerginim.yanlış bişey dediysem özür dilerim..
yaa geldin mi dediğime kızım dükkanı kapatmayacaksın ki müşteri kaçmasın hahahhahahha
hiiiiiç bişe hazırlama sakıııııııııın
geldiklerinde 10dk oturduktan sora yarım ağız çaymı içersiniz kahvemi yapayım de bitti
anlayan anlar
sana değer vermeyene sende vermiceksin sakın kendini yorma
bende ne güzel gaz veriyorum ha ahah
nedir bu diken yıkarken ovala ovala görünürde sora napcaz onları
kalırsa nolur mesela anlamadım hiç bişe
ben ikitelli maskonun orda oturuyorum canım... boşver cnm nickin ne önemi var...
slm kızlar.
dikeni denedim bizde yokben zaten sürekli sırtını ovuodum belki dökülmüştür :S
jhonny dükkanı kaparsan müşteri bi gelir iki gelir sonra başka dükkan arar
bende kaynanamla konuştum konuştum olmuo. kestim konuşmayı. merhaba merhaba. böyole daha iyi ne o kırılıo ne ben :S
uhh baya da uzaksın be canım. öle tabi nickin önemi yok da karışımım iyi olmuş hhahahhaben ikitelli maskonun orda oturuyorum canım... boşver cnm nickin ne önemi var...
ayy petit bourre bisküvi yemekten kare oldum valla ama olsun süt yapıyooo:)
hiç sorma özledim valla. oğlandan fırsat kalmıoki? sürekli ilgi beklio. kocişe zor zaman ayırıomkız sen nerelrdesin bi karşılaşamıyoruz eski muhabbetler yok artıkkk:13:
evet canım maalesef((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?