2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

sen nerdesin cnm?

onu bunu bilmem keir kefir kefir

lokkum gibi küptüm canımmm küpümü yee sen benim hahahhahah
lokum gibisin doğru ama ben almayım ıhhh lokumu sevmem ııyyk çubuk kraker severim ben :)))
ben hiç kefir içmedim ama ben de onu bunu bilmem petitboure ve helvaaaaa maşşallahı var sütün A kalite bol yağlı inek sütüne bin basar hahahay

son 1haftadır artık ne iyi geldiyse sütüm çok iyi geliyo bol bol veriyorum bide uyuyo baya 200 gram almış bile 5800olmuş
belki daha fazla olmuş olabilir dünden beri her dakka emdi sabahları memede emip emip uyuyo
20günde gram almadı 3günde 200gram bu hızla gidersek nolur bilemiyorum yani :))

:13: sağol cnm dag kekiği vardı yapsammı diodum ii oldu bu karısım yalnız ıhlamur yapragı koycam mecbu cicek yok

bendende bir tarif ama emziren annelere bebeklere degil kök zencefili kaynamıs suya ufak dilim kesip demlenmesini beklemek ve bal ile tatlandırmak birebirrr hasta olan büyüklere süttende bebeklere inş...

kanyat sne bu kocaya nazar etcen sonra isyan baragını cekcek söleme heryerde :)

kızlar nurturiaya yazdım ama burda görmeyenler olabilir

Ankara AKM de gecens ene sevgililer gununden önce hediyelik esya fuarı vardı orada hani su 2 gun önce sözettigimiz bebegin diş cıkamasına yardımcı olan acıyı hafifleten kehribar tası kolyelerden varmıs bol bol bu sene AKM de fuar varmı bilmiom ama Altınparkta olacak duyurulurrrrr

merhabalarr.arkadaşlar ben normal yeme düzeninde devam ediyorum yani eskiden nasıl sağlıksız besleniyorsam aynen devam dermiişim.haha yaa ne biliyim hiç aman şu süğt yaparmı aman bu kesermi diye düşünmeden yiyorum.canım ne isterse onu yapıyorum.tatlıya biraz fazla düşkünüm ve aklıma hiç sütüm kesilirmi,azaldımı vb.düşünceler getirmiyorum ve maşallah diyim kendi kendime sütüm gayet iyi.pikenin yediklerini ve ona yapılan önerileri okudumda bunların hepsini yerse mide diye bişley kalmaz insanda.o yüzden çok fazla stres yapmadan,eski beslenme düzeni nasılsa ona göre devam etmeli bence.sütünü arttırdığına inanan besin maddesini tüketebilir tabi ama çok karıştırmadan.benim annem 56 yaşında kefir içiyor.o gerçekten çok sağlıklı ama ben tadını sevmiyorum.offf çok yazdımm.

petıt boure bıskuvı gercekten cok sut yapıyormus ben pek sevmem de:)

gunaydıııııııın. bıraz gec kaldık mısafır vardı da:)

aynen benim kayınpeder cok içiyor ben tadını bile bilmiom :)
ama su neydi arpayla yapılan sey boza hiiiççç sevmiom

aslıaslan ıkıtellı de oturuyorum demıssın. ben evlenne kadar k.çekmecedeydım. bu arada deposıte avm yakın mı sana. mayısta gelcem de oraya ugrıycam nerde bılmıyom:)))))))))

aslıaslan ıkıtellı de oturuyorum demıssın. ben evlenne kadar k.çekmecedeydım. bu arada deposıte avm yakın mı sana. mayısta gelcem de oraya ugrıycam nerde bılmıyom:)))))))))

evet canım çok yakın...bana da beklerim gelmişken:)))canım ikitelli yolundan istoça giderken. o arada kalıyo. pek tarif edemedim galiba:) ama akşama eşime sorarım o tarif eder ben yazarım sana canım.

evet canım çok yakın...bana da beklerim gelmişken:)))canım ikitelli yolundan istoça giderken. o arada kalıyo. pek tarif edemedim galiba:) ama akşama eşime sorarım o tarif eder ben yazarım sana canım.

tmm canım sagol. bekarken bı gıdemedım. sımdı uzagım ya daha cazıp gelıyo:)))))))

civil için mi gidiceksin canım... bi de bak burda başakşehir de benzin istasyonunun yanında aziz bebenin outleti var . orda daha güzel şeyler var. ben civilde pek bulamıyorum.

aziz bebenın outletı mı superrrrr azız bebe k.çekmece cennette var ama outlet degıl ve cok pahalı.

aziz bebenın outletı mı superrrrr azız bebe k.çekmece cennette var ama outlet degıl ve cok pahalı.

evet canım outleti. geçen sepetlere doldurmuşlardı ama her hafta farklı şeyler geliyo. bide bazı mağaza ürünlerini %40 indirimle satıyolardı. sepettekiler çok ucuz oluyo canım. bana da bi kere çok güzel eşofman takımları denk gelmişti. almıştım. bazen güzel şeyler olmuyo. bi de orda wenice varmı bilmiyorum ama çok indirime girmiş. geçen pazar gitmiştim. 10 lira civarı bütün herşeyin fiyatları. 60 lira olan bi kot pantolon 10 liraya düşmüş. gömlekler,kazaklar,kızlar için çok tatlı etekler badiler montlar vardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…