ebb sitenn linkini verirmsn tekrar geçmiş sayfalarda bulamadm
Infant Stimulation Cards | Free Infant Flash Cards | Baby Teaching Tools Download
bu kartlar çok faydalıymış ve site de güzel ama ingilizcee
monozebra kartları gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ebb sitenn linkini verirmsn tekrar geçmiş sayfalarda bulamadm
ilahı canım allah da seni güldürsün :))
çok yapar eger ekran karşısında her yazılanı canım cekipte yapıp yersen![]()
benım sutum dogum yaptıgımda cok yaglıydı. elıme degdıgı zaman yaglı yaglıyı. annem dıyodu ne kadar yaglı sutun dıye. ılk ay bebegım ıyı kılo almıstı ama sımdı oyle yaglı degıl.
böyle bişiyi kabul etmez ki,acayip agresif ama bunu bile kabul etmiyo
saol bitanem ya,akşam gelene kadar kuzuyu uyutiim de ciddi bir konusma zamanımız gelnmiş yavrumun bu durumundan sonra ...ironıc canım cok uzuldum eşinede acayıp kızdım Allah yardımcın olsun canım
saol canım benimamiin seni güldürdüysem ne mutluu![]()
onlar uyurken biz buraya giriyoruz burası da süt yapar mı acep uyku yerine hahhahaha![]()
rakı gibi ama sarı kaymaklı:))))
bence bebek uyursada kilo alıyo her annenin sütü yok gibi olsada bebegi doyacak kadar çıkarmış emzirince o uyuyunca uzun gögüslerimde sızlama hissediyorum bazen hemen emzirmeye koşuyorum yani o uyanmasa bile beni vucudum onun acıktıgını söylüyo sanki
ay ne güzel olur bi dövsene ,ellerine saglık derim valla...coktan haketti bunu...ben de gece uyutiim oglumu canına okuyacam,bugünkü durum sabrımı tasırdı cünkü..kesinlikle cnm,rahatına düşkün...hamileyken atıp tutuyodu hepsi lafta,destek olucana köstek oldu hamileliğimden berikız senin şu kocanı evire çevire dövesim geldibu ne ya sanki çocuğu tek başına yaptın allah allah..sabır yarabbim insan evladı için herşeyi yapar ya..bizde atıştığımız zaman çocuk anlıyo diye yalandan yanında onunla oyun oynuyoz sonra mutfakta canını okuyom :)))
sen fedakar ol canım boşver bebişin sağlığı önemli oda anlar heralde zamanla..anladığım kadar eşin rahatına düşkün heralde strese gelemio..
sütümü sağıp biberona koyduğumda biraz bekleyince bööle üzeri kaymak topluyo yağ birikiyooradan mı anlıyoruz ne kadar yağlı olduğunu acaba
pike seni kuzu kaç kilo ki
kızlar bir şey soracam ben çok et düşkünüoldum çok canım istiyo bugünlerde biri dediki sütün çeker varmı böyle birşey![]()
selam kızlar nasılsınız ya ne zamandır giremiyomben girincede kimse olmuyo yada kimse konuşmuyo nasılsınız
canımsın yaa bebişim benimmmm
en son 5790 gr çıktı, tam 4 aylık olduğu gün, son ay 350 gr mı ne almış sadece
canım ne olsun yarın okullar kapanıyo iki hafta evdeyim hayırlısıyla geçsinde tatil herkes gibi benim derdimde süt bide benim sağmam gerekiyo bazen çıkmıyo ya süt mememi sıkasım geliyo sinir oluyom ya ne yaptıysam atmıyo süt anlamadım gittiıyı hosgeldın canım. sen nasılsın?