• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benım sutum dogum yaptıgımda cok yaglıydı. elıme degdıgı zaman yaglı yaglıyı. annem dıyodu ne kadar yaglı sutun dıye. ılk ay bebegım ıyı kılo almıstı ama sımdı oyle yaglı degıl.

bence bebek uyursada kilo alıyo her annenin sütü yok gibi olsada bebegi doyacak kadar çıkarmış emzirince o uyuyunca uzun gögüslerimde sızlama hissediyorum bazen hemen emzirmeye koşuyorum yani o uyanmasa bile beni vucudum onun acıktıgını söylüyo sanki

böyle bişiyi kabul etmez ki,acayip agresif ama bunu bile kabul etmiyo

kız senin şu kocanı evire çevire dövesim geldi:47::47::47: bu ne ya sanki çocuğu tek başına yaptın allah allah..sabır yarabbim insan evladı için herşeyi yapar ya..bizde atıştığımız zaman çocuk anlıyo diye yalandan yanında onunla oyun oynuyoz sonra mutfakta canını okuyom :)))

sen fedakar ol canım boşver bebişin sağlığı önemli oda anlar heralde zamanla..anladığım kadar eşin rahatına düşkün heralde strese gelemio..

rakı gibi ama sarı kaymaklı:))))

:)))))))))))))))

bence bebek uyursada kilo alıyo her annenin sütü yok gibi olsada bebegi doyacak kadar çıkarmış emzirince o uyuyunca uzun gögüslerimde sızlama hissediyorum bazen hemen emzirmeye koşuyorum yani o uyanmasa bile beni vucudum onun acıktıgını söylüyo sanki

acıkınca zaten gogusler sızlarmıs. bebegım sarılıktan kuvezdeyken anne odasında duruyodum ya orda goguslerım sızlardı içim gidiyoduuu...

kız senin şu kocanı evire çevire dövesim geldi:47::47::47: bu ne ya sanki çocuğu tek başına yaptın allah allah..sabır yarabbim insan evladı için herşeyi yapar ya..bizde atıştığımız zaman çocuk anlıyo diye yalandan yanında onunla oyun oynuyoz sonra mutfakta canını okuyom :)))

sen fedakar ol canım boşver bebişin sağlığı önemli oda anlar heralde zamanla..anladığım kadar eşin rahatına düşkün heralde strese gelemio..
ay ne güzel olur bi dövsene ,ellerine saglık derim valla...coktan haketti bunu...ben de gece uyutiim oglumu canına okuyacam,bugünkü durum sabrımı tasırdı cünkü..kesinlikle cnm,rahatına düşkün...hamileyken atıp tutuyodu hepsi lafta,destek olucana köstek oldu hamileliğimden beri

kızlar bir şey soracam ben çok et düşkünüoldum çok canım istiyo bugünlerde biri dediki sütün çeker varmı böyle birşey :59::59:

selam kızlar nasılsınız ya ne zamandır giremiyomben girincede kimse olmuyo yada kimse konuşmuyo nasılsınız

ıyı hosgeldın canım. sen nasılsın?
canım ne olsun yarın okullar kapanıyo iki hafta evdeyim hayırlısıyla geçsinde tatil herkes gibi benim derdimde süt bide benim sağmam gerekiyo bazen çıkmıyo ya süt mememi sıkasım geliyo sinir oluyom ya ne yaptıysam atmıyo süt anlamadım gitti :25::25::25:

Biraz damdan düşer gibi olacak ama :))

Çocuk doktoru Kadir Tuğcu nun yazılarını okuyordum aklıma geldi Rota aşısını soranlar vardı geçtimi diye Rotarix adlı aşı 4 aya kadar yapılabiliyormuş.

bu arada kızlar saçım böle dökülmeye devam ederse bir aya kalmaz kel kalırım napçammm yaaa annem diyo ki çocuk anneyi tanımaya başlayınca saç dökülmeye başlarmış şurda bir haftadır feciii duşa girmeye korkar oldum:43:

Back
X