• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

örümcek ağı :1:
yermiyiz yeriz yeterki süt olsun diye :4:
ben de yoğurtlu buğday çorbası ve pırasa yemeği yedim. pırasa da güzel süt yapıyormuş. ebru şallı söylemişti.
üstüne de hiç sevmediğim halde pirinç unuyla yaptığım muhallebiden yedim.
aslında çok şükür sütüm var ama besleyiciliği az galiba. benim amacım biraz da o aslında.
kuzenimin 2 aylık kızı 7 kiloymuş :nazar:
benim kız 6 buçuk. demekki sütün besleyiciliği farklı.

kızınız ne kadarlık doğdu ki..

kızlar nerdesiniz yahu kızım ilk defa erken uyudu ve uzunca bi uykuda sizinle sohbet edeyim dedim sizde yazmıyorsunuz küserim bak...:52:

3.100 gr. doğdu canım.
gerçi kuzenimin kızı da 4 kilo doğmuştu.
bunu düşününce normal dimi.

iyiakşamlar canlar.. ya bir kilo muhabbeti dönüyor.kilonun bebekte fazla olması iyi değilmiş.ne kadar kilolu olursa o kadar geç hareketlenirmiş.iki aylık bebeğin 7 kilo olması bence gereksiz bir anormallik.bebekler ayda 800-1200 gram alıyor ortalama.mama alanlar daha kilolu oluyor.önemli olan sağlıklı olması..

Selam kızlar. balıklama atlıyorum konuya.
Bu sıralar benim kız da emmek istemiyor.
Allah aşkına bir bebek 5 dk emmeyle 4 saat dururmu hiç. Benimki duruyor işte.
dün gece deli etti beni. uykusu var ama aç olduğu için uyumuyor. zorla emzirmeye çalışıyorum. dediğiniz gibi sanki sancısı varmış gibi yapıyor reddediyor. valla ağlayarak 10 dk emzirebildim.
inşaallah geçicidir. o inatsa ben ondan da inadım :9:

karanlık odada tek başına veya uyku arasında emzirmeni tavsiye ederim canım

selam kizlar herkese iyi aksamlar ecrin selam bu arada
konu kilo ben cok dertliyim 5 dak emyior 3 saat sonra veriyorum diger gögsümü oda yani 6 saat emdirmemis oluyorum o gögsümü bir gögsümü emdigi icin anca digeri dolyuor normalmi bir gögsün 6 saate dolmasi benim kiz bu ay 600 gr almis

diken olayı denedim kızlar bizde de varmış meğer rahatlar inşallah kuzucuk ama onlar nerden gelir ya saçma değilmi hem içerde olsa rahatsız etmezmi çok...

herkesın derdı su sut:):) evde oldugun zamanlar daha ıyı olur bence.

ay bende bu konuyu gundeme getırecektım ne zamandır unutuyom. sagol kanyat;) bebegın sacı dokulmeye basladıktan bı sure sonra annenınkıde dokulur demıslerdı sacma geşmıstı ama avucla dokuluyo ne zaman gececek bu ya.

bilmiyorum bu diken olayini allah kücücük bir bedene öyle bir sey vermisse kesin onunda bir yarari verdir. eger ben görmedim merak ediyorum resmini ceken olsa biraksa daha farkli bakis acim olabilir.

selam kızlar

diken olayını yazdım ama okumadınız sanırım, diken dedikleri şey bizim kuzuların kendi tüyleri, içerden çıkmıyor onlar, sırtındaki tüyleri ovalayınca büzüşüp sertleşiyor tüyler.

öyle içerden bişey çıkması mümkün mü zaten kızlar, canları acırdı. tütsülenmiş gibi büzüşüyor ovalanınca o tüyleri. ben de şok olmuştum okuyunca ama ne olduğunu anlayınca rahatladım :)

ecrinece ve bat canlarım, ben hep okuyorum ama sizin yazdıklarınızı görmüyom mu acaba ya

bi kere ecrinece sen bugün hiç yazmadın ki, bi ara beni görmüyonuz yazmışın canım o sırada da ben yoktum, sonradan okudum. batcım sanırım sen de topicin boş olduğu zamana denk geliyon.

bazen burası coşuyo, bazen de bomboş kalıyo

ben cevap beklemiyom kızlar ya, vala yazıyom habire :) kimsenin kötü niyeti yok onu biliyom ya, ondan yazıpduru beya.

johnny ben de aldım bebek terazisi

bu akşam 5870 çıktı doktorla arasında fark var mı acaba merak ediyorum.

kıyafetler ve bez 230 gr fark koydu bizde.

obsesyon haline getirdim bu olayı :27:

ay sokakta köpek havlıo bizimki uykudan uyanıo uffffffff

kızlar benimki yalancı emzigi bıraktı artık :D zorla bıaktırma derdimde olmayacak inş.

bende de cd'si var, onu yapıyorum ama heryerim ağrıyo
çok hamlamışım çoook

evet ben bazi hareketlerini es geciyorum acayip kaslarimi yoruyor yavas yavas hepsini yaparim kücük topum birde o lastikten alicam ama cok güzel yararli seyler anlatiyor gösteriyor önceden hic sevmezdim kendisini ama simdi izledikce sevmeye basladim kendisini :1:

johnny ben de aldım bebek terazisi

bu akşam 5870 çıktı doktorla arasında fark var mı acaba merak ediyorum.

kıyafetler ve bez 230 gr fark koydu bizde.

obsesyon haline getirdim bu olayı :27:

güle güle kullan her kullandığında gül :)))

0 olduğu için doğru olabilir :))
ya altı üstü bez ve incecik pijama diyoz ama baya fark ediyo
ben tartmıcam bidaha haftada 1 net olur diyorum dayanamıyorum
3gün bol bol yedi emdi uyudu ya ondan farketti heralde

Back
X