Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar,
benim oğlum 3ay 10 günlük..üstündeki kıyafetlerle 6,600 geldi..3,900 doğmuştu..cocuk doktoru değil ama uzman doktora gösterdik gayet iyi dedi ama bana az geldi..sizin bebişlerin kilosunu öğrenebilir miyim..
sevgiler..
slm ekim bebeklerinin boy ve kiloları var ordan bakabilirsin
çook teşekkürler arkadaşım..
yalnız orda çevrimiçi kimse yok...
gulayse7 senden haber bekliyorum ayrıca ilgine de çok teşekkür ederim ben çalışmaya başladıktan 1 hafta sonra sustu sadece ağladığı zaman birde arada çığlık atıyo kesinlikle agulamıyor teşekkürler
kızlar selam herkesebişi sorcam bebişleriniz ay ay gelişimini nerden takip ediyosunuz?yani mesela 4. ayda hangi oyunları almamız gerek gelişim kartları falan bunları takip ettiğiniz bi yer var mı?
kızlar selam herkesebişi sorcam bebişleriniz ay ay gelişimini nerden takip ediyosunuz?yani mesela 4. ayda hangi oyunları almamız gerek gelişim kartları falan bunları takip ettiğiniz bi yer var mı?
önemli değil tatlım.kim bakıyor bebişee.onun yanında nasılmış acaba.benim kız sohbeti çok seviyor.yani onunla konuşunca,sesli güünce tepki veriyor.gündüz bunları yaşamıyorsa bebek unutmuş olabilirmi acabaa
kızlar geçen bi arkadaş yazmıştı. brill baby diye bi site. orda bebek için bastırabilceğimiz kartlar. çıktı alınıp yapılabilir. bu monozebra ile aynı şeyler. bi de gelişimini takip edebilceğin eğriler var. bence çok güzel bi bakın isterseniz. neler yapabilceği falan da yazıyo orda. yanlız site ingilizce. ama çok ağır bi ingilizcesi yok. yani anlaşılabiliyo.
oğluma babaannesi bakıyor haftanın bi günü de anneme getiriyorum ama ordada durum aynı yani onlarlada konuşmuyor. onlarla konuşuyo olsa diycem ki bana küstü ama onlarlada konuşmuyor sadece sessiz bir gülümsemesi var senden haber bekliyorum canım ya Allah senden razı olsun şu cuma saati ne dilersen olsuninşallah
ben üye oldum oraya.ama dowlandı yapamadım yaa.hayvan ve yüz şekillerini çıkarmak istiyorum sen yapabildinmi.ekrandan takip edilenler var onları görebiliyorum ama o da ilerisi için lazım.