• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm kızlar:71:cumartesi de çalışıyo olmak ne kötü,üstüne sabah annemle tartıştık bi de..güne ne güzel başladık:14:offfffffffffff

ben de sabah annemle tartıştım canım. ailemle eşimin araları bozuk arada kalan ben oluyorum... offffff offfffffffffffff... allahtan uzaktalar...aynı şehirde oturmuyoruz. yoksa ben nasıl işin içinden çıkardım bilemiyorum....

hdılekh yazını hayretler ıcerısınde okudum Allah yardımcın olsun. ben de bıraz dertlıyım bugun ama senınkı benden beter. ınan cok uzuldum sana. işin zor canım ya.

hayırdır canım sen neden dertlisin???

dun aksam gorumcem bendeydı de benımkıler her konuda cok ıyıdır Allah razı olsun ama bebek oldugundan berı. sutun yetıyomu sunu versek bunu versek. yogurt,sekerlı su,pırınc unu...gıbı. kac gundur de gorumcem tutturmus havuc elma suyu ver dıye. sutum yeterken bısey vermek ıstemıyorum dıyorum dıyo kı bı ara sutun yoktu mamaları begenmedı damak tadı alıssın dıyo. ama ben sutum yettıgı sure bısey vermek ıstemıyorum. ve bazen (belkı ben boyle hıssedıyorum) bakamıyorum gıbı davranıyolar. bı keresınde gorumcem dedı kı sen bunun dılınden anlamıyosun bısey demedım. onda kaldım bıkac gun cok ıyı baktı bıze sagolsun sever de benı cok. dedı kı ben bakım kaana 1 saat sonra bakamadı ben buna bakamam cok yaramaz dedı. ıste o an dılımın ucuna kadar geldı dılınden mı anlamıyo musum yaramaz mıymıs dıye ama demedım. yaramaz oldugunu kabullenmısler. kendılerı asla zaptedemıyolar. bakamıyoruz bız bunu dıyolar. ama her seyıne de karısıyolar.

gecenlerde mısafırım vardı. kaan da yabancılıyor artık. durmadı hıc. kayınvalıdem zaptedemıyodu hemen sekerlı su verelım dedı. aldım kucagıma odama gıttım altını degısmeye sustu ve gulmeye basladı.. sonra anladı kı bu tanımıyor dıye yapıyor.

ben de sabah annemle tartıştım canım. ailemle eşimin araları bozuk arada kalan ben oluyorum... offffff offfffffffffffff... allahtan uzaktalar...aynı şehirde oturmuyoruz. yoksa ben nasıl işin içinden çıkardım bilemiyorum....

aynı dertten muzdaribiz ama ne kadr şanslısın biz dipdibeyizz:95:

arkadaşlar merhaba benim kızımda 8 ekim doğumlu, aranıza gelebilirmiyim?

gecenlerde mısafırım vardı. kaan da yabancılıyor artık. durmadı hıc. kayınvalıdem zaptedemıyodu hemen sekerlı su verelım dedı. aldım kucagıma odama gıttım altını degısmeye sustu ve gulmeye basladı.. sonra anladı kı bu tanımıyor dıye yapıyor.

şu şekerli suya tavım haaa:20:

şu şekerli suya tavım haaa:20:

ben de. bı keresınde kayınvalıdem telefonla esıme ılla verın dedı. hıc durmuyo fılan. esım de barı verelım dedı ve kendı ellerımle verdım bı rahat etsın herkes dıye. hıc kusmayan cocuk kustu. sımdı ne zaman verelım deseler esım yok dıyo:62:

pike akşam denedim royalmaltı epey arttı gibi geldi gerçi bi 3 saat emzirmedim ondan da olabilir ama eskiden de o kadar emzirmediğim oluyodu ama bu kadar birikmiyodu du bakalım bi kaç kere daha denicem ama tadı iğrenççççç sulandırılmış pekmez:)

ben de. bı keresınde kayınvalıdem telefonla esıme ılla verın dedı. hıc durmuyo fılan. esım de barı verelım dedı ve kendı ellerımle verdım bı rahat etsın herkes dıye. hıc kusmayan cocuk kustu. sımdı ne zaman verelım deseler esım yok dıyo:62:

sanki çok biliyolar çocuk bakmayı ya. valla insanı deli eder bunlar.

slm kızlar herkeze hayırlı günler..bugun sinirden ağladımn vala kendime ayıracak vaktm yok ne kuaföre gidebiliyorum ne bişiii.. gurbette olunca cocuguda bırakacak kimse yok komşu bakarım dedi onuda eşim istemiyorum bende boya aldım evde boyuycamm..rimelde bitmişti alayım dedim igrenc cıktı flormar çöpe atıcaktım sinirden kirpiklerimmi döküldü rimeldemi bozukluk var anlamadım :( oglana bir haller oluyor zorlamı uyutmaya calısıyorum uyutmayımı beceremiyorum yoksa gazı var ondanmı 10 dk sonra dlıp uyanıyor çözemedim..2 sabahtır 7 de kalkıyor 9.10 gidi uyurdu 11 kadar uyutamıyorum elleri ile yüzünü ovalıyor emzigi düşürüyor hadi git emzigi ver al ver al ver evin içinde dolanıyorum beşige git gel. karnıda tok .sabah kalktı aç kalkar cocuk emmiyo veriyorum almıyo verdikce sinirleniyo ben inat ediyorum oda inat ediyor en sonundavermedım aç olsa içer dedim.bazen beşiği hafif sallayım diyorum gözlerini cin gibi bana dikiyor inceliyor uyumuyor yanında olmamı istiyor bazen bazende kendikendine uyur vala nasıl uyuucaımı sasırdım uyku saati gelince ben sinir oluyorum nasıl uyutucam bu cocugu dıe sanırım ayakta sallamıcam diye inat ettıgımden başıma geldi bunlar yada eltinin gözünden :63:mesela dün ooturma odasında kanepede uyudu tv ışık açıktı. ama beşiğinde bazen çıt sesten uyanıyor baskülü yere koydum onun sesnden uyandı geçen..:D

sen neden tartıştın canım annenle???

benimkiler de hep eşimle problemli ama bu sefer o değildi mevzumuz.annem bakıyo benim bebeğime.sabah geldi bismillah sen bana ne biçim davranıyosun diyo başladı bağrınmaya ağlamaya.dün akşam eve biraz geç gittik bu arada karşı komşuya geçmiş.karşı komşu da iki gün önce ateşlendi yattı salya sümük.üstelik evlerinde misafir var 10 tane çocuklar falan.daha önce de tembihledim kadın hasta girip çıkma.bebeğim zaten yeni hastalıktan çıktı.nasıl sokarsın oraya aklım almıyor bebeğimi.e görünce ordan çıktığını yüzüm düştü.daha ne yapayım laf da söylemiyorum artık sıtkım sıyrıldı.yüzüm düştü diye kötü davranıyosun bana diyo:19:

benim ki de ilk günler çocuk çok ağlıyo ya habire sütün yetmiyo sütün yetmiyo diyip duruyo.nerden anladım anne dedim.emziğin ucuna azcık bal sürdüm verdi sustu aç bu çocuk diyo.delirrrrrrceeeeeemmmmmmm:52:

Back
X