• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam arkadaşlar,süt yapması için ne yiyosunuz...

slm hergü farklı oluyor süt bazen oluyor abzen olmuyor acaba dıyorum yediklerimdenmi aslında dikkat ediyorumda salata,pırasa,havuç yediğim zaman artıyor..
rezene,anason,humana still dogum yaptıgımdan beri içiyorum arttırıcı özellıgı var diyorlar ama ne kadr dogru bılmıyorm.tahin helvası,incir,

Ben bugun anason yapayım bu anasonu rezeneyi ne zaman içmesem oglan daha cok huzursuz oluyor gazına iyi geliyor bide sakinleştiriyor sanırım :D

slm kızlar herkeze hayırlı günler..bugun sinirden ağladımn vala kendime ayıracak vaktm yok ne kuaföre gidebiliyorum ne bişiii.. gurbette olunca cocuguda bırakacak kimse yok komşu bakarım dedi onuda eşim istemiyorum bende boya aldım evde boyuycamm..rimelde bitmişti alayım dedim igrenc cıktı flormar çöpe atıcaktım sinirden kirpiklerimmi döküldü rimeldemi bozukluk var anlamadım :( oglana bir haller oluyor zorlamı uyutmaya calısıyorum uyutmayımı beceremiyorum yoksa gazı var ondanmı 10 dk sonra dlıp uyanıyor çözemedim..2 sabahtır 7 de kalkıyor 9.10 gidi uyurdu 11 kadar uyutamıyorum elleri ile yüzünü ovalıyor emzigi düşürüyor hadi git emzigi ver al ver al ver evin içinde dolanıyorum beşige git gel. karnıda tok .sabah kalktı aç kalkar cocuk emmiyo veriyorum almıyo verdikce sinirleniyo ben inat ediyorum oda inat ediyor en sonundavermedım aç olsa içer dedim.bazen beşiği hafif sallayım diyorum gözlerini cin gibi bana dikiyor inceliyor uyumuyor yanında olmamı istiyor bazen bazende kendikendine uyur vala nasıl uyuucaımı sasırdım uyku saati gelince ben sinir oluyorum nasıl uyutucam bu cocugu dıe sanırım ayakta sallamıcam diye inat ettıgımden başıma geldi bunlar yada eltinin gözünden :63:mesela dün ooturma odasında kanepede uyudu tv ışık açıktı. ama beşiğinde bazen çıt sesten uyanıyor baskülü yere koydum onun sesnden uyandı geçen..:D

bugün herkes kötü:)hoşgeldin berbat cumartesiye cnm:16:

benimkiler de hep eşimle problemli ama bu sefer o değildi mevzumuz.annem bakıyo benim bebeğime.sabah geldi bismillah sen bana ne biçim davranıyosun diyo başladı bağrınmaya ağlamaya.dün akşam eve biraz geç gittik bu arada karşı komşuya geçmiş.karşı komşu da iki gün önce ateşlendi yattı salya sümük.üstelik evlerinde misafir var 10 tane çocuklar falan.daha önce de tembihledim kadın hasta girip çıkma.bebeğim zaten yeni hastalıktan çıktı.nasıl sokarsın oraya aklım almıyor bebeğimi.e görünce ordan çıktığını yüzüm düştü.daha ne yapayım laf da söylemiyorum artık sıtkım sıyrıldı.yüzüm düştü diye kötü davranıyosun bana diyo:19:

valla canım ben de aynıyım.seni özledik diyolar eşim dediki hava soğuk ben götüreyim kapıda bırakırım yukarı çıkmam babam diyomuş yok eşi gelmesin. ben görmek istemiyorum falan filan. dedim zaten kapıda bırakıcak yok diyo annem gelmesin. benim bitane kızım var oda böle oldu deyip duruyomuş. napayım ama ben mi dedim bi tane çocuk yapın diye. sürekli bu konuda üstümde baskı kuruyolar.ben de dedim ozaman havalar ısınmadan tek gelemem. eşim özür dilemek istiyo ama babam da çok katı affetmiyo. bana bi akıl verin kızlar napıcam ben ya:((((

benim ki de ilk günler çocuk çok ağlıyo ya habire sütün yetmiyo sütün yetmiyo diyip duruyo.nerden anladım anne dedim.emziğin ucuna azcık bal sürdüm verdi sustu aç bu çocuk diyo.delirrrrrrceeeeeemmmmmmm:52:

:52::52::52: ben deeee:)

ya benımkıler her konuda ıyı. hele gorumcem hamılelıgımden bu yana her ısıme kostu Allah razı olsun. ama bebek konusunda karısılması sınırımı bozuyo. tabı kı tecrubelıler soruyorum da bazı seylerı ama. doktora soruyorum verme havuc yada elma suyu dıyo. bunlar da doktora bakma sen dıyolar:95:

balum bu koca kafalı rize milletinin cok bilmiş laflarına takılma dicem benide sinir ediyorlar ama duymamazlıktan gelicez ne yapalım insan birşey diyemıyor ya daha cok sinir oluyoruz

merhaba arkadaşlar
hayranım size ne güzel bebeklerinizden zaman bulup yazabiliyorsunuz
benimki hep başında olmamı istiyor.bi ara size katıldım.zamandan yazamadım.burdaki yazdıklarınızdan cok şey öğrendim.uyurken sanki her an ağlayacakmış gibi uyuyor benim ki sonra birden çığlık basıp uyanıyor.kucağıma alıp susturuyorum.geri yerine yatırıyorum.dalana kadar böyle bu sırada da mama saati geliyor ve bizim ki cin gibi gözleri acık:27:

pike akşam denedim royalmaltı epey arttı gibi geldi gerçi bi 3 saat emzirmedim ondan da olabilir ama eskiden de o kadar emzirmediğim oluyodu ama bu kadar birikmiyodu du bakalım bi kaç kere daha denicem ama tadı iğrenççççç sulandırılmış pekmez:)

evet canım ya tadı gerçekten kötüdür, vitamaltınki de pekmez tadındaydı :)

biz bi kere gördük çocuk mağazasında, eşim merak edip aldı ben iççem dedi :) o zaman süte faydası olduğunu bilmiyorduk. ama artık orada da yok, gelmiyormuş işte.

neyse sen bir kere daha dene bakem :) şakır şakır gelsin besili sütlerin

balum bu koca kafalı rize milletinin cok bilmiş laflarına takılma dicem benide sinir ediyorlar ama duymamazlıktan gelicez ne yapalım insan birşey diyemıyor ya daha cok sinir oluyoruz

aynen oyle kırılmasınlar dıye bısey demıyorum ama ben kırılıyorum hep:( sen nasılsın napıyosun bu arada ben de kuafore gıdemıyorum. kaslar orman gıbı:(:( kımse yok oglumu bırakacak. yaz gelsın artık ya. o zaman esımle gıderız onlar gezer ben de her ısıme yetısırım. bu arada hanı senın ordakı kılerın ust katında bebek seylerı vardı guzel baktın mı ben bayadır gıdemedım ama badı fılan almıstım ordan hamıleyken.

ay içim şişti kızlar ya :)

ben çok cazgırım herhalde, vala anne kayınvalide baba dinlemem basarım yaygarayı ben. ne demekmiş benden habersiz çocuğuma bişey vermek, ne demekmiş kocamla barışmamak.

vuuu vala inletirim heee

beni silin o zaman der çıkarım, nasıl olsa benden vazgeçecek halleri yok ya :27:

çocuk olduktan sonra sallamam koca falan, benimle iyi geçinmek isteyen benim yoluma gelmeli ahahah

çok fena gördüm kendimi

royalmalt sulandırılmıs pekmeze benzıyo he:)))))) ben her sabah ıcıyom da sulandırılmıs pekmez nefesımı tutarak:9:

ben çok cazgırım herhalde, vala anne kayınvalide baba dinlemem basarım yaygarayı ben. ne demekmiş benden habersiz çocuğuma bişey vermek, ne demekmiş kocamla barışmamak.

vuuu vala inletirim heee

beni silin o zaman der çıkarım, nasıl olsa benden vazgeçecek halleri yok ya :27:

çocuk olduktan sonra sallamam koca falan, benimle iyi geçinmek isteyen benim yoluma gelmeli ahahah

çok fena gördüm kendimi

anaaaammmm korktum:9::9:

valla canım ben de aynıyım.seni özledik diyolar eşim dediki hava soğuk ben götüreyim kapıda bırakırım yukarı çıkmam babam diyomuş yok eşi gelmesin. ben görmek istemiyorum falan filan. dedim zaten kapıda bırakıcak yok diyo annem gelmesin. benim bitane kızım var oda böle oldu deyip duruyomuş. napayım ama ben mi dedim bi tane çocuk yapın diye. sürekli bu konuda üstümde baskı kuruyolar.ben de dedim ozaman havalar ısınmadan tek gelemem. eşim özür dilemek istiyo ama babam da çok katı affetmiyo. bana bi akıl verin kızlar napıcam ben ya:((((

ayyyy yaşadıklarım film şeridi gibi geçti sanki beni anlatmışsın.cnm bana da hamileleğimde yaptılar aynısını gece uykudan ağlayarak uyanıyodum ki bi de hamileyim vicdana bak:)eşim de özür diledi kaç defa babam ben sildim mi tam silerim dedi.annem biz görüşmeyelim onla sen kızımızsın seni görürüz dedi.evime adım atmadılar.oğlum doğdu evden çıkmaz oldular.şimdi anne sen rahatsız oluyosun eşimden akşam o gelince git hemen diyorum yok ya ben rahatsız değilim diyo:1:demekkiiii neymiş büyük konuşmamak lazımmış babam desen gayet iyiler şuan.dediğim gibi dua ediyoruz gitsinler de başbaşa kalalım diye.sana tavsiyem hiç arada kalma eşini kollama.ne diyolarsa desinler yorum yapma.eşim getirdi götürdü deme.eşin getirsin onlara hiç söleme bi süre böyle idare et eşini kabullensinler diye kıçını yıtrma ben öyle yapmıştım boşuna yıprandım.çünkü onlar eninde sonunda elleri mahkum torun var affediyolar.emin ol.içini ferah tut:29:

vuuu vala inletirim heee

çok fena gördüm kendimi

en son beni silin o zaman dedim resti çektim.3aylıktım o zaman.9 aylık olduğumda doğumda görüştük:60:

Back
X