• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kızlar melisesra benim kızda soyununca gülücükler atıyo ama daha küvete yatırdıgım an çıglıgı basıyo abimiz banyo yapmayı çok severdi kızımda tam tersi hiç sevmiyo inşallah ilerde sever bu arada hayırlı cumalar

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)

1. ecrinece
2. kubili
3. meltemfen
4. alyildiz
5. platin_06
6. fadimsa
7. melisesra+
8. KK Pro Üyepike+
9. meryemtaze
10. furuzan
11. gulsen_arda

kalabalığız ama kimse yazmıo

hahah aynen ya oynayalım istio çırpınıo suda artık tek başıma yıkayamıcam :D annemde dedi artık tek başına yıkama alllah korusun kaydırısın falan die :D
valla cok zor yıkadım bende korktum eşimle yıkıcam artık
selam kızlar melisesra benim kızda soyununca gülücükler atıyo ama daha küvete yatırdıgım an çıglıgı basıyo abimiz banyo yapmayı çok severdi kızımda tam tersi hiç sevmiyo inşallah ilerde sever bu arada hayırlı cumalar

hayırlı cumalar canım bızımkı bayılıyor yıkanmaya

bende halen adet olmadım ama korundugumuza ragmen tırsmıyo degilim ya valla eşimi yaklaştırmıyorum ben korunamıyorum sen korunucan diyerek oglum yeni dogdugu zamanda aynısı olmuştu kan testi yaptırmıştımda görevli ortada ne var ne yok diyebilirim demiştide solugu drda almıştım adet olayım diye ilaç kullanmıştım ozaman

neyse sonra grşrüz gene benim oglan acıkmış ona bişeyler hazırlıyım zaten zorla bişeyler yiyo hazır istegi varken yesin bişeyler

o zaman benimki bayagı çok oluyo yaa üçüde uzun kollu alttada iki tane giydiriyom içinede bi tane çorap evde kaloriferli bu arada :)

oooo çok fazla tatlım ya ben sadece alttan çıtçıtlı atlet yada kısa kollu üstüne pijama giydiriyorum bazen ona bile bunalıyor,

neeeyyy neeyy ney
ben kısa kollu çıtçıtlı üstünede pijama sadece

aynen canım

aboo ben çocugu yakıyom desene bundan zonra z giydirim bari allah ım tecrübesizlik yaaa:(
kolay gelsin gülayşecim
meliscim denizde kullanmak için mi o yalnız nasıl oturucak ona

canım ama öle alışmıştır hasta etme yavaş yavaş azalt kıyafetleri..

bende oldum aDET sanki göbek sıkılaştı olunca...ama baya yoğundu ilk olduğu için galiba..

ewet benimde yoğundu ve hatta böyle et parçası gibi bişeyler geldi.rahim tmizleniyor sanırım.

canım et parçası gibi gelmesi pek normal değil bende de oldu doktora dedim enfeksiyon olabilir gel dedi ağrımda vardı gerçekten enfeksiyon çıktı..ama ağrın kaşıntın yoksa sorun olmaz heralde.panik olmanı iztemem ama bende böyle bi durum yaşadım

bende olmadım yaa :( kayınvalidem de dün çocuk da kusuyor hamile olabilir misin dedi :( iyice korktum yusuf yusufff

amaninnn bende hiç olmadım. oğlanda dün çok kustu :S üşütmüşüzdür ondandır o ondan:18: hem biz korunuoz olmaz olmazzzzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
selam kızlarrr ben adet oldum ayın 11 inde hakkaten baya yoğundu ve ilk kez ağrı yaşadım ama çokta raatladım yüzüm parladı vallaaa:90:

canım et parçası gibi gelmesi pek normal değil bende de oldu doktora dedim enfeksiyon olabilir gel dedi ağrımda vardı gerçekten enfeksiyon çıktı..ama ağrın kaşıntın yoksa sorun olmaz heralde.panik olmanı iztemem ama bende böyle bi durum yaşadım

ağrı kaşıntı yok canım araştırdım netten bir kaç tanıdığa sordum oluyormuş doğumdan sonraki adette o yüzden telaşlanmadım.çok sağol

slm kızlar bebeklerineze giydirilen kıyafetlerden bahsetmişsiniz bizim evin sıcaklığı 28-29 derece falan oluyor merkezi sistem ısıtma olduğu için ben kısakollu birde kapri giyiyorum kızımada çıtçıtlı uzun kollu birde uzun kollu penye altınada 1 tane ayaklı pijama ve çorap giydiriyorum gece yatarkende 1 tane penye battaniye örtüyorum üstüne çünkü çok socak oluyor bizim ev benim giydirdiğim kıyafetler çokmu bu sıcaklığa göre

Back
X