• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ecrinece allah iyiliğini versin :)

ay şu gönülçelenin poğaçasına niyetlendim ya, başlasam kız kalkarsa yarım kalır diye korkuyorum

babamız da geç gelcek sonra apartman toplantısına gidecek, o olsa kıza bakarken yapardım

başlayayım bakalım

bende niyetlendm ama p.tesi eşim evdeyken yapcam. cesaret edemedim :S

nie kız ala ala kıskancım sölüom peşin peşin ha bide çok bencilim paylaşımcı değilim :D geçimsizim bu yuzden. ben buyum yani değişemem :D anca rol yapabilirim içim aynı kalır :D

ahahah seni olduğun gibi seviyorum hayatımmm

ben ne yazcağımı unuttum demişin ya, ondan dedim allah iyiliğini versin diye :)

benim kızı herkes seviyo da kıskanmıyom ama kaynanam aldımı hiç hoşuma gitmiyo, çünkü accayip sahipleniyor, bi de biraz hırpalıyo :) kız torun çok istemişti zaten

ahahah seni olduğun gibi seviyorum hayatımmm

ben ne yazcağımı unuttum demişin ya, ondan dedim allah iyiliğini versin diye :)

benim kızı herkes seviyo da kıskanmıyom ama kaynanam aldımı hiç hoşuma gitmiyo, çünkü accayip sahipleniyor, bi de biraz hırpalıyo :) kız torun çok istemişti zaten

hhehe evet ya hala bak ne yazcemi hatırlayamadım neyse :D kızda uyudu zaten yemek vaktini kaçırmıom akıllı kızım :D işte sahiplenince daha çok kıskanıo insan. kıskanmadığım kişilerde var tabi annem babam kardeşlerim onlardan kıskanmıom :D onlar beni tanıdıkları için çok dikkat ediyorlar. gerçi babam daha hiç kendi gelip almadı biz zorla verdik kucağına :D

:1: delürdük bacım biz sankim tek biz doğurduk hee

walla ya eskiler bide kaynanayla aynı evde oturup 3-4 çocuk yapıomuş:D annem beni yengeme bırakıp tarlaya gidiomuş ayyy :D ondan heralde pek bana düşkün değildir. elti sonuçta e bende çocuğum kim çok bakarsa onun peşinden gider çocuk :D yengemin kıçından ayrılmıomuşum iice gıcık oluomuş hahaha :D

walla ya eskiler bide kaynanayla aynı evde oturup 3-4 çocuk yapıomuş:D annem beni yengeme bırakıp tarlaya gidiomuş ayyy :D ondan heralde pek bana düşkün değildir. elti sonuçta e bende çocuğum kim çok bakarsa onun peşinden gider çocuk :D yengemin kıçından ayrılmıomuşum iice gıcık oluomuş hahaha :D

ay evet ya bence bizim kaynanalar işten güçten fırsat bulup bi zahmet kendi çocuklarını sevmediklerinden anlamamışler çocuk ne galiba benim ki 7 tane doğurmuş bide hamileyken hıçkırıyo diyodum dalga geçiyodu benle elini tuttum karnıma koydum bak diye şaştı kaldı sanırsın hiç hamile kalmamış niye konuşuyon derdi bana hamileyken cahillermiş harbiden ha hele çamaşırları yıkayıp ütüledim 1 ay önce yeni şeyleri neden yıkıyomuşum rabbim rabbim

ay evet ya bence bizim kaynanalar işten güçten fırsat bulup bi zahmet kendi çocuklarını sevmediklerinden anlamamışler çocuk ne galiba benim ki 7 tane doğurmuş bide hamileyken hıçkırıyo diyodum dalga geçiyodu benle elini tuttum karnıma koydum bak diye şaştı kaldı sanırsın hiç hamile kalmamış niye konuşuyon derdi bana hamileyken cahillermiş harbiden ha hele çamaşırları yıkayıp ütüledim 1 ay önce yeni şeyleri neden yıkıyomuşum rabbim rabbim

haha benimkide son çocukta anlamış karnımdan çıkçak sanıodum dio. siz hiç hareket etmiodunuz dio dedim işten güçten dinleyememişindir. biz oturup beklioduk hareket etçekte bakçaz die ib de yaz olunca göbek hep meydanda :D

minicikmi kaç kilon kaldı ya bende çokk 13 kilom var bayaa depolamıştım 26 kilo almıştım yarısı gitti de 1 buçuk aydır tık yok gr gitmio ya

kızlaaaarrrrr bugün kuaföre gittim...kıllarımdan kurtuldum...:66::62::64:önceden haftada iki kere giderdim birde giderken üşenirdim...allah kimseyi gördüğünden geri koymasın...ay çok mutluyum...yavaştan ayıya dönüyordumda...
iki kaşımın arasınıda boyasam tam bir şerit olmuştu yani...
yüzüm gözüm açıldı be yav...
benim kızıda sevdiler,kucaklarına filan almalarına karışmıyorum ama,sevsinler karışmıyorum,benim ikinci ya birde bunun getirdiği rahatlıkta var,pikenin yaptığı gibi bende eve gelir gelmez fıstığımın elini yüzünü yıkadım o kadar....

Son düzenleme:
offf sinirlerim altüst kızlar. annemle babam tam 1 saat otogarda bekledi. beyimiz işten çıkamadı bi türlü. bu askerlik çok zor yaaa. asker eşi olmak daha bi zor. alışamadım 3 yıldır. inş. gelince kavga etmeyiz onların yanında:84:

offf sinirlerim altüst kızlar. annemle babam tam 1 saat otogarda bekledi. beyimiz işten çıkamadı bi türlü. bu askerlik çok zor yaaa. asker eşi olmak daha bi zor. alışamadım 3 yıldır. inş. gelince kavga etmeyiz onların yanında:84:

kavga etmezsiniz umarım üzülmesinler bide

Back
X