• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar bende ikinci adetimi gördüm ama benim sütüm kesildi gerçi varkende olmuştum ..
emzirenler için söylüyorum benim ablam doğuralı nisanda 2 sene olacak hala adet görmüş değil
ve hala emziriyor...

kizlar ben yurt disinda yasadigim icin sizlerden kefirin cok süt yaptigini duymustum gecenlerde bir markete girdigimde kücük bir kutuda yogurt kivaminda kefir yaziyordu üstünde sizin dediginiz kefirdemi öyle bir sey

kızlar size doyum olmaz ben kaçar herkese iyi bir hafta sonu dilerim kuzucuklarınızla ..
biz yarın doktor amcamıza gidicez bakalım kilo durumumuz nasıl ona göre bi beslenme programı yapıcak galiba inşallah kızım kilo almıştır güzel bu iki hafta içinde dua edin olurmu iyi geceler ...

iyi geceler kızlar ayyy ben bir türlü nasıl bir araba alacağıma karar veremedim ya

bende karar veremedim daha,yaz aylarını düşününce chicconun liteway modelini istiyorum,ama burada kışlar yoğun,dışarıya çıktığımızda koruyamazmışım gibi geliyor...jane diye bir marka var şimdi netten ona bakıcam artık....uffffff çok karışık işler ya...:37:

kızlar size doyum olmaz ben kaçar herkese iyi bir hafta sonu dilerim kuzucuklarınızla ..
biz yarın doktor amcamıza gidicez bakalım kilo durumumuz nasıl ona göre bi beslenme programı yapıcak galiba inşallah kızım kilo almıştır güzel bu iki hafta içinde dua edin olurmu iyi geceler ...

iyi geceler canım.inşallah bebişin kilosun gayet iyi gitmiştir

Back
X