Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydıııınnn herkes uyuyo mu ya :) öğleden sonra misafirim var ama hala hiçbişey yapmadım bi toz aldım amaaan nasıl yetiştiricem hii:18::18::18:
günaydın kızlar..
benim kızımda uyutmadı.. hergece 9-10 gibi uyurdu 2gündür 12den önce uyumuyoya ya saatlerce ugrastırıyo beni. sabahta erkenden kalkıyo7den beri ugrasıyorum uyusun diye uyumadı, en son sinirlendim kalktım kahvaltı hazırlıyım bari diye, 10dk sonra baktım babasıyla uyumus kalmıs kızım yaa
garezi annelere bu cocukların.. cok uykusuzum, karnımda agrıyo adet olcam olamadım 2 gündür sinirlerim cok gergin ya uuff...
1 aydır uyutma saat gelınce geriliyorum nasıl uyuycak dalabılıcekmı dıe ..bazen kuzu gıbı uyuyorrr odadan cıkıyorum bazen bas ucunda durdugum halde satlerce uyumuyo dönuyo duruyo bir yere gıtmek ıstemıyorum nasıluyutucam dıe
bende hiç olmadım. ama ben işi şansa bırakamam. korunuyoruz...canım benim de lohusalığımdan sonra bi damla kan bile gelmedi, hala regl olmadım yani. hem de korunmuyoruz da. ben de şeyden korkuyorum, ilk üretilen yumurta ile şap diye hamile kalırmışım, regl falan başlayamadan
allah seni ne etmesin kız, hahaha senin de ihtiyacın o, desene adama benim ihtiyacımı gidersene diye :)
aman ben korunuyom :S çünkü korkuyom :Shehehehh
kızlar benim hiçbir arkadaşım korunmuyor neredeyse
galiba hepimizi Allah koruyor
slm kızlaaaarrrayyy cumartesi çalışmak ne feci yaaaaaaaaaa
![]()
selam hnmlar bn nezamn braya grsem bnm bılgısayar kapanıyo vırus var ne anlamadım gttı agu bugu basladı ızleyın hnmlardun kayınvalıdeye bıraktım yarımsaat esımın yanına gttım bı geldımkı aglıyo bnı grnce kucagıma gelmk ıstedı kuzum ya sımdıden böle olursa ılerde nasıl bırakıp gtcem işe yaw
dun kımsnın kucagına gtmedı alışmıs bana cok fecı 3 saatde 1 beslıyomusunuz bn le yapıyom nerdeyse 3 haftadır bgzn 2 saatde 1 oluyo
2 gunde 1 kaka yapıo sızde nasıl
slm kızlar benim oğlanda dün beni çok yorduuu kudurdu diyebilirim gaz sancımıydı anlamadım vala bir derdi olsa 2 gün önce dr muayne ettikudurdu derken uykuya dalma problemi yaşıyoruz hafta 1-2 defa.. ne oluyorsa bimem bazen kuzu gibi kendi kendine uyur emzikle bazende beşiği salla inandı tuttumu uyumuyor aglıyor kaldırıyorum uyumucanmı dıyorum gözlerındne uyku akıyor zaten 2 satt yoruluyor uyucak uyumadı 2 saat agladı karşı komşu duydu seslerimizi :)) kaka yapamıyo desem onuda yaptı yıne susmadı
cıldırdım artık komsu geldı uyutamadım yıne kırılıor yaa dr söylucektım bu durumu unuttum :'(
benim kızım bilmiomu daha yaa
herkese gidio gülücükler atıoarkadaşımda yabancı seçen çocuk hiç iyi olmuo dio dedim bölede beni bilmio gibi gelio deidm. o bilir seni merak etme dio.
benim kızım bilmiomu daha yaa
herkese gidio gülücükler atıoarkadaşımda yabancı seçen çocuk hiç iyi olmuo dio dedim bölede beni bilmio gibi gelio deidm. o bilir seni merak etme dio.