• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bende kızımla uğraşıyodum yaaaa kız benim kucağımdan inmek istemiyo kucağımda uyuyacak kucağımda sallanacak gezecek bak yeni yatırdım gene gözünü açtııııııı kolum ağrıdı heee sabahtan beriii
tuvalete gitsem kıyameti koparıyo yaa hiç şöle kendi kendine oynamazmı bi çocuk ya

bende kızımla uğraşıyodum yaaaa kız benim kucağımdan inmek istemiyo kucağımda uyuyacak kucağımda sallanacak gezecek bak yeni yatırdım gene gözünü açtııııııı kolum ağrıdı heee sabahtan beriii
tuvalete gitsem kıyameti koparıyo yaa hiç şöle kendi kendine oynamazmı bi çocuk ya

benim kızımda ablasının odasında çadırı var oraya koydum ablası oynuyor kızımda onu izliyor yarım saat oldu

selam kızlar..

Bebişlerine ıhlamur kullananlar nasıl ve ne kadar verdiniz acaba doktorunuz bişey söyledimi bide bu bizim içtiğimiz ıhlamurlardanmı demlediniz.

Oğlum yarım saatte 3-4 kez öksürdü bu akşam devam ederse vereyim diyorum ilerlemeden..

benim doktorum bağırsaklarını yumusatması için vermemi söylemişti. Içebildiği kadar ver birazda tatlandır azcık seker at demişti . öksürüğü ciddiye almalı bence benim ki bi gece öksürdü götürmedim doktora sonra bronşiolit oldu 5 tane iğne yedi.. Cokçok geçmiş olsun..

Back
X