• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ay insan çok korkuyor öylece kalıyor :50: yenidoğdugunda olmuştu merak edip netten biraz bakmıştım katılmanın sebeblerini demir eksikliği kansızlık cıkmıstı ..1.ay kontrolumuzde sarılık için tahlil verirken biraz kanımız düşük çıkmıştı şimdi diyorumki katılmalar demir eksikliğine bağlı olabilir dr sormayı bende unuttum kagıda yazım :) bir daha giidişimde sorayım yada sen sorarsan yazarsın cnm .Benim oğlanda gece uykusuna geçiceği zaman çok huysuzlaşıyor uykusu var uyumuyor öyle böyle zorla uyutuyorum

Allaha emanet olsun yavrularımız

:Daynen canım elini çekiyorum başlıyor ağlamaya bide sesler kalınlaştı INGAAAAA diye bir ağlayısı var bayılıyorum ya :D
ben cuma gittim dr a ama unuttum cnm yaa :((evet alıyorum kucagıma nefesal oglum die korkuyla aglayarak acılıyo :(( gecenlerde gece bi kaldı öyle kaptım kucagıma o kendine geldi ama bu sefer ben aglamaktan sakinleşemedim çok korkutuyo yaa :((

benim oğluşta 2güne bi yapıyo sağolsun dolduruyor. bizimkide yeşil bide kokuyoki felakettttttttt:9: ama doktora sorduk gazlı bebeklerin yeşil olur vee gazlı bebeklerin bazılarının kakası ve gazı da kokar dedi :52:

darkk benim oğlanınkide çok kötü kokuyor ben kusucaktım geçen öğürüyorum artık yaa bu hamilelikten sonra kokulara karşı hassaslık yapışıp kaldı bana:1: artık badimi burnuma çekip kapatıyorum o şeklide altını temizliyorum :60:

kızlar neden öyle katılıyorlar ki acaba.. ay insan korkar tabi. benimkiside ilk doğdugunda aglamaktan katılıyordu sesi kesiliyordu nasıl korkuyordumm allahım korusun minişlerimizi.

ben cuma gittim dr a ama unuttum cnm yaa :((evet alıyorum kucagıma nefesal oglum die korkuyla aglayarak acılıyo :(( gecenlerde gece bi kaldı öyle kaptım kucagıma o kendine geldi ama bu sefer ben aglamaktan sakinleşemedim çok korkutuyo yaa :((

allaha emanetler canım bir arkadaşş öyle oldugunda yüzüne üfle demişti ama o anda aklıma gelmiyor kucagımda birşeyler yapıyorz panikle

hahahahahhahahhahaha bizim ogluşlar gazman desene :)))))
ben ilk zamanlar anlamıyordum pırtı ve kakayı ama şuan tecrübelendim artık anlıyorum pırt mı yaptı kaka mı.. kaka yaptıgında durulmuyor oda bile kokuyor hahahahhahhaha ayyy :))))))))))
ya bizimkinin pırtı da cok kokuyo yaa ama biraz bekliyorum koku gecmişse pırtlamıs diyorum ama gecmemişse doldurmus oluyo :))ben kimseye bırakamam ya benimki bensiz dakika durmuyo,bi de bi yere gidince ya da biri gelince kucagıma gelmek istiyo ve iki elle yapısıyo bana millet sevmeye calışınca aglıyo,içeri gidiyoruz alt değişmeye faln sadece ikimiz olunca yine sakinleşiyo ve mutlu oluyo kimseleri istemiyo yaa

darkk benim oğlanınkide çok kötü kokuyor ben kusucaktım geçen öğürüyorum artık yaa bu hamilelikten sonra kokulara karşı hassaslık yapışıp kaldı bana:1: artık badimi burnuma çekip kapatıyorum o şeklide altını temizliyorum :60:

allah iyiliğini versin seninnn :9: ben ıyy mıyy diye diye temizliyorum :9::9: sonra odayı havalandırıyorum resmen kokuyor :52::52:

selam kızlar..

çok hoşsunuz kızlar yaa, pek yazamıyorum ama sizi okumaktan cok zevk alıyorum :)

bitterin uluyan bebeğine cok güldüm :))

ya bizimkinin pırtı da cok kokuyo yaa ama biraz bekliyorum koku gecmişse pırtlamıs diyorum ama gecmemişse doldurmus oluyo :))ben kimseye bırakamam ya benimki bensiz dakika durmuyo,bi de bi yere gidince ya da biri gelince kucagıma gelmek istiyo ve iki elle yapısıyo bana millet sevmeye calışınca aglıyo,içeri gidiyoruz alt değişmeye faln sadece ikimiz olunca yine sakinleşiyo ve mutlu oluyo kimseleri istemiyo yaa
hep seninle oldugu icin ondandır canım. teksiniz ya siz. alışkın degildir kalabalığa.
bizim öyle degil anneme,babama,kardeşime alışık bayılıyor onlara.

katılmak ne kızlar ya ben anlamadım, çok aglayıp nefesi kesilir gibi oluyo o mu, yoksa kasılmasındanmı bahsediyosunuz?

selam kızlar..

çok hoşsunuz kızlar yaa, pek yazamıyorum ama sizi okumaktan cok zevk alıyorum :)

bitterin uluyan bebeğine cok güldüm :))
selam cnm,hoşgeldin,nasılsın?
hep seninle oldugu icin ondandır canım. teksiniz ya siz. alışkın degildir kalabalığa.
bizim öyle degil anneme,babama,kardeşime alışık bayılıyor onlara.
evet tekim ama tekken daha az yoruyo beni..aslında sık sık gelen giden oluyo amaalışmıyo işte

sağol canım inşallah bizde de bişi olmaz :70:

selam canımmmm... hosgeldinnn :)
ya ben o asıyı yaptırmadım, saglık ocagında özel ası olayına girerseniz basa cıkamazsınız dediler..biz de yaptırmadık dediler...eşim de onları dinledi tabi...ası yapılsa da gene ishal oluyomus :((

darkcım aynı dertten sıkıntıdayız yani..kulaklarına taktım kızımın...kepçe değil kimse bizd kızımda değil ama..bant takıp yatırmayı deniycem...şapka taktırmaz bizimkisi...

saglık ıocağındaki dr bizede önermiyorum dedi ama özeldeki doktorumuz yaptırın dedi canım. ne olur ne olmaz ben yaptırıcam allah korusun ağır ishal felan olur üzülürüm o zaman. şimdi en azından yaptırdım da oldu derim.

hoşbulduk kızlar saolun.. benim kızın dişleri gözükeli nerdeyse 1 ay olcak ama hala cıkmadı :(
huyu degisti cok uyumuyo artık eskisi gibi, uyuyuncada hemen uyanıyo cıldırtıyo beni.. 2 gündür beyaz gürültüyle uyuyoruz.. herseye dudak büküp aglamaya başlıyo.. ellerini agzında sürekli, emerken bile aradan parmagını agzına sokmaya calısıyo :) dişleri cok kasınıyo garibimin..

sizler nasılsınız?

darkcım aynı dertten sıkıntıdayız yani..kulaklarına taktım kızımın...kepçe değil kimse bizd kızımda değil ama..bant takıp yatırmayı deniycem...şapka taktırmaz bizimkisi...

bende bundan sonra şapkayı deniyim. önceden sapka takıyorduk ama büyüdü diye cıkarttım şapkayı takmıyordum. annem şakasına bantla da yatır demişti :))))) bizimki de degil ama hep bükülüyor kulağı o kadar da dikkat ediyorum ve takıntı oldu artık. kız bant açıtır takma bence :))

Back
X