• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

yook be ortağım konyalılar hep derler ya birbirlerine ortağım hacı falan diye erkekler daha çok der tabii ha burda da biz diyelim dedik anam darrkk sen demi bu ne be ekim topiği değil mubarek konyalılar topiğiymiş bura :66::60:
hee konyada yaşamadığım için o kdrını bilemicem :D ama konyada doğdum bütün akrabalar konyada. 2 yaşına kdr yaşamışım.
duyup uyanırsa iyi benim koca uyanmıyooo k....çını dönüp yatıyooo
bi ark yeni doğum yaptı kız çocığun ağlamlarına uyanmıyormuş kocası kalkıyormuşda bebeği annesine getiriyormuş bunu anlattım da boşasın o kadını diyoooo lafa bak yaaa ben kalkamasaydım boşayacakmıydın diyom gülüyooo pis nolcak

anaa benimkide öle derdi heralde benim adamda duymuo iice yırtarsa kızım öyle duyuyor ama ben gık derken uyanıom zaten derin ağlamadan. sabah çocuk uyanmadımı hiç duymadım dio :D geçen böle gece netteim çocuk ağlamış yırttı kendini bende geç duydum kalktım odaya gidiom açmış yatak odasının kapısını dikilio kapıda ters ters bana bakıo çocukta beşikte yırtıo kendini e be adam bakçana alsana çocuğu kucana cık cık sona kızdım bende. dioki duymuşta ben varım sanmış.

şimdi gördüm düzelttim :D hehe

ay fena kızmışın sen adama :D hehehe bende kızdım bugun ama gezmeye götürdü bizi baya iyidi hiç gık demedi pazara gittik bi ka dükkana uğradıkk. burda bebek arabasıyla hiçbiyere girilmio o arabayla dışarda bekledi ben alcaklarımı aldım sonrada yemeğe gittik :D sonada evimize geldik :D

ben kızdımda tatlım bak hepimizin derdi aynıymış,hislere tercüman oldum bir nevi...son olarak ben yatar,bütün erkekler top olsun...zorla feminist fialn ederler adamı ya...

şimdi gördüm düzelttim :D hehe

ay fena kızmışın sen adama :D hehehe bende kızdım bugun ama gezmeye götürdü bizi baya iyidi hiç gık demedi pazara gittik bi ka dükkana uğradıkk. burda bebek arabasıyla hiçbiyere girilmio o arabayla dışarda bekledi ben alcaklarımı aldım sonrada yemeğe gittik :D sonada evimize geldik :D

maşallah:nazar: bugün keyifler iiydi desene:)))

hee konyada yaşamadığım için o kdrını bilemicem :D ama konyada doğdum bütün akrabalar konyada. 2 yaşına kdr yaşamışım.

anaa benimkide öle derdi heralde benim adamda duymuo iice yırtarsa kızım öyle duyuyor ama ben gık derken uyanıom zaten derin ağlamadan. sabah çocuk uyanmadımı hiç duymadım dio :D geçen böle gece netteim çocuk ağlamış yırttı kendini bende geç duydum kalktım odaya gidiom açmış yatak odasının kapısını dikilio kapıda ters ters bana bakıo çocukta beşikte yırtıo kendini e be adam bakçana alsana çocuğu kucana cık cık sona kızdım bende. dioki duymuşta ben varım sanmış.

bu neya kızlar niye böle bunlar yaaaaaaaaaaaaa

galesiz anam bu adamlar galesişz bende gık derken uanıyooom..)

maşallah:nazar: bugün keyifler iiydi desene:)))

evet baya iidk bugun :D akşamda çayı demledi cips falan koymuş fırına kestane attı :D ohh misdi adam bugun :D sabahki triplerim işe yaradı :P

ilayda hepizimin aynı be paylaşıoz rahatlıoz hee burasıda olmasa daralcez. herzaman dinleris herkescikleri. bende yatar haydın ii geceler.

giden kızlar iyi gecelerrrrrrrrrr
hehehe baya bi hemşomuz var desenize :))) bende dogma buyume istanbul ama anne baba oralı.

giden kızlar iyi gecelerrrrrrrrrr
hehehe baya bi hemşomuz var desenize :))) bende dogma buyume istanbul ama anne baba oralı.

bende doğma 12 ye kadar büyüme izmir ama anne baba karamanlı sonra yurda dönüş 20 de üniversite için bi çıkış o çıkış o çıkış he he

uyanmamam için iice bitkin düşmüş olmam lazım. ondada o kdr ağlamadan duyarım yani çocuk çatlıcak anca duyuyo. bari duymadım yorgundum de demi :D duydum sen varsn sandım deme haha

canım ya ben normalde top patlasa duymam ama bebişle aramızda telepati var sanırım mesela gece brden gözüm açılıyo ağlamıyo bile daha bakıyom uyanık elini emiyo kuzum hemen emziriyorum ık dese fırlıyom valla onlarda olmaz çünkü biz annneeeyiiizzz bizde ki hormon onlarda yok biz anne doğarmışız onlar babalığı öğrenirlermiş ya yurtta kaldım en bi uyurdum millet ortalığı yıktık ruhun duymadı derdi cidden hiç duymazdım şimdi onun nefes alışına uyanıyom

canım ya ben normalde top patlasa duymam ama bebişle aramızda telepati var sanırım mesela gece brden gözüm açılıyo ağlamıyo bile daha bakıyom uyanık elini emiyo kuzum hemen emziriyorum ık dese fırlıyom valla onlarda olmaz çünkü biz annneeeyiiizzz bizde ki hormon onlarda yok biz anne doğarmışız onlar babalığı öğrenirlermiş ya yurtta kaldım en bi uyurdum millet ortalığı yıktık ruhun duymadı derdi cidden hiç duymazdım şimdi onun nefes alışına uyanıyom

demi ya aynen uyanmasına yakın uyanıom wc ye gidiom su içiom bi bakıom uyanmış :D yada dediğin gibi bi uyanıom ıkınıo gazını falan çıkarmaya çalışıo bekliom çıkarıp geri uyur die. çıkaramazsa ağlıo o zmn kalkıp yardım ediom rahatlıo emziriom yatırıom :D ki ben gece oturup geç yatıom daha çok uykum oluo.

kocam uykuda sayıklıyoo eeeeeeee eeeeee e paşam ay bu adam öldürcek beni

biz seneye eşimle dönüşümlü bakcaz diyom sakın uyuma uyursan yandık çünkü top atsan uyanmaz oda ama üstünde sorumluluk olcağı için hafifler gibi eliyo uykusu bakalım

evet aynen canım. nefes alısını bıle duyuyorum. benım uykum derın degıldı zaten ama sımdı cok uykusuz kalıyoruz ona ragmen bı derın nefes alsa kuzum hemen atlıyorum yataktan:)

arkadaşlar günaydın yaa bişey sorcam size moralm çok bozuk benim bebişim çok ciddi ya çok az gülümsüyo. o kadar konuşuyorum hiç umursamıyo sanki beni sadece bişey istediğinde agu bugu diyo falan canı istemezse hiçbişey yapmıyo

sizin bebekler ne alemde yani 3 ay bi haftalık nerdeyse azıcık gülümsüyo bazen agu faln bişey uzatınca çok da almaya çabalamıyo kendini ayrıca dönemiyo da daha. bunları yapıyo mu bu haftada bebekler yoksa bizim bebişte mi var bi sıkıntı yaa :((

Back
X