• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

sağol canım ya.. moral oldu biraz... zaten burda yalnızım... bi kaynana var emzir deyip duruyo... ya düşün göğsümden süt yerine kan geliyo resmen ağlıyorum acımdan doktor kesinlikle emzirmicen demiş, bişi olmaz emzir mama verme deyip duruyo. ben istemezmiyim oğlumu sadece emzirmeyi hiç...içim gidiyo her mama verişimde kendimi resmen suçlu hissediyorum ama napayım işte olmayınca olmuyo

sen takma kımseyı bı bebegı annesı kadar kımse dusunemez kendını suclama. moralını de bozma. kızın da etkılenır bundan.

aynen ya. kahkaha atıyo artık bayılıyorum. dun bıde hayal kuruyorum boynuma bı sarılmaya baslasa dıye:)[/QUOTE]
çok güzel bir duygu kollarnı tutup boynuma sarıyorum kokusunu içime çekiyorum cennet kokulum benim.bu arada büyük kızımda bizi kıskanıyor o ayrı konu

çatladığı içinmi böyle oldu

evet canım başta çatlaklar oluştu... piyasadaki bütün kremleri denedim.. göğüs kalkanıyla emzirdim devam etti çatlamaya... ısrarla emzirmeye devam ettim ben tabi bu sefer yarıklar oluştu kan gelmeye başladı... ateş yaptı hastaneye gittik.. çatlaklardan mikrop kapmışım... antibiotik tedvisi gördüm geçmedi genel cerrahiye falan yönlendirdiler onlar da yarmak istediler ama ben istemedim... tam yaralar azaldı gene emzireyim dedim aynı şeyler tekrar bbaşıma geldi...anlıcağın çok canım yandı ama sonuç yine gördüğün gibi

aynen ya. kahkaha atıyo artık bayılıyorum. dun bıde hayal kuruyorum boynuma bı sarılmaya baslasa dıye:)
çok güzel bir duygu kollarnı tutup boynuma sarıyorum kokusunu içime çekiyorum cennet kokulum benim.bu arada büyük kızımda bizi kıskanıyor o ayrı konu[/QUOTE]

bu kıskanma konusu da zor ya.

evet canım başta çatlaklar oluştu... piyasadaki bütün kremleri denedim.. göğüs kalkanıyla emzirdim devam etti çatlamaya... ısrarla emzirmeye devam ettim ben tabi bu sefer yarıklar oluştu kan gelmeye başladı... ateş yaptı hastaneye gittik.. çatlaklardan mikrop kapmışım... antibiotik tedvisi gördüm geçmedi genel cerrahiye falan yönlendirdiler onlar da yarmak istediler ama ben istemedim... tam yaralar azaldı gene emzireyim dedim aynı şeyler tekrar bbaşıma geldi...anlıcağın çok canım yandı ama sonuç yine gördüğün gibi

geçmiş olsun canım ya çok zor yaşadıkların.allah başka şeyler vermesin bunlar geçici rahatsızlıklarbenim hiç gğsüm çatlamadı çok şükür beklide 2.çocuğum olduğu içindir.

ama bence sen elınden gelenı yapmıssın uzulme.

çok güzel bir duygu kollarnı tutup boynuma sarıyorum kokusunu içime çekiyorum cennet kokulum benim.bu arada büyük kızımda bizi kıskanıyor o ayrı konu

bu kıskanma konusu da zor ya.[/QUOTE]
çok şükür öyle çok kıskançlığımız olmadi basit şeylere takılıyor bazen hatta kardeşiyle çok oynuyor 6 yaşında ufaklığı bırakıyorum büyük kızın odasına 1 saat oyalayabiliyor bende işlerimi yapıyorum

bu kıskanma konusu da zor ya.
çok şükür öyle çok kıskançlığımız olmadi basit şeylere takılıyor bazen hatta kardeşiyle çok oynuyor 6 yaşında ufaklığı bırakıyorum büyük kızın odasına 1 saat oyalayabiliyor bende işlerimi yapıyorum [/QUOTE]

o zaman ıyı ya. bende mı beklesem 5 yasına kadar 2. ıcın:)

kızlar günaydın

hafta sonu giremedim nete
c.tesi kontrole gittik oğlumla rotarix aşısını yaptırdık
gelişimi çok ii dedi doktorumuz
6700 gr. olmuş :emir_bebek:

Back
X