• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

allah yardımcın olsun canım...gerçekten hayatta insanlarla uğraşmak kadar zor bişi yok. insan karrşısındakini kendi gibi zannediyo ama napçan işte canım ya. hayatta böle sorumluluk sahibi olmayan insanlar var. sen sıkma canını..allah yardım eder inşallah...

amin canım amin şu borç bitsede rahatlasak.işe başlayınca rahata ereriz inşl.ev aldık ama bir işimizede yaramıyacak ev ist.da eşim tayinini eskişehire isteyecekmiş ee niye aldık o evi diyom yatırım amaçlı diyor lan insan yatırım için 250.000 bin liralık ev alırmı dedim sesini çıkarmıyo o da ayrı bir gıcık işte negüzel seviniyordum evim var ailemde istanbulda diye ama boşuna sevinmişim meğer :(((

Son düzenleme:
amin canım amin şu borç bitsede rahatlasak.işe başlayınca rahata ereriz inşl.ev aldık ama bir işimizede yaramıyacak ev ist.da eşim tayinini eskişehire isteyecekmiş ee niye aldık o evi diyom yatırım amaçlı diyor lan insan yatırım için 250.000 bin liralık ev alırmı dedim sesini çıkarmıyo o da ayrı bir gıcık işte negüzel seviniyordum evim var ailemde istanbulda diye ama boşuna sevinmişim meğer :(((

saglam yatırım yapmış cnm eşin:D
istanbuld neden oturmak istemiyor peki....

saglam yatırım yapmış cnm eşin:D
istanbuld neden oturmak istemiyor peki....

neymiş ist.çalışmak zormuş ya oda haklı ama sadece çalışmak bakımından polis kendisi beyfendinin doğuya gelmeden öncede ist.çalışıyorduk çünkü ben doğma büyüme istanbulluyum yedi sülalem orda ama sevgili eşim ist çok çalışıyormuş hafta sonlarıda çalışıyordu ist da.burda rahata alıştıyo zor geliyor burda normal mumur gibi 8/5 çalışıyor hafta sonu evde bu rahatlıktan sonra ist.zor geliyormuş offffffff

ben iiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl
profil resmim nasıl olmuş bu arada:))

hehe :1:
süper olmuş cnm begendim dermişim:D bende iyiyim cnm ya benım bebiş bu ara çok uykucu oldu hep uyumak istiyo ee ne güzel işte! diceksiniz ama uynadıgında da sınırlenıyo uykuya dalmada problem yaşayınca basıyo çıglıgı..hep bana çekti bu kız:D

Balum nbr :D kız nerden alısverıs yapıyorsun sen bu rizeden nefret edıyorum yaa dogru dugun cocuk magazası yokk.. çarsıya cıkmam lazım yıne ıstedıgım birşey alıp dönemıycem eve :47:

iyi sen nasılsın bakalım:)
iyiyiz bizde cnm...bütün bebişler elini çok büyük keyifle emiyo bu ara sanırım:D bizimkı bazen gögsümü itiy elını alıyo agzına:27:
neymiş ist.çalışmak zormuş ya oda haklı ama sadece çalışmak bakımından polis kendisi beyfendinin doğuya gelmeden öncede ist.çalışıyorduk çünkü ben doğma büyüme istanbulluyum yedi sülalem orda ama sevgili eşim ist çok çalışıyormuş hafta sonlarıda çalışıyordu ist da.burda rahata alıştıyo zor geliyor burda normal mumur gibi 8/5 çalışıyor hafta sonu evde bu rahatlıktan sonra ist.zor geliyormuş offffffff

hmm oda kendınce haklıymış artık eşin emekli olunca gelirsiniz sizde cnm...ama baya para vermisini hangi semtde bu ev bu kadar pahalı..

Back
X