• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kızlar..

ben geçmişe bakana kadar herkes uçmuş :)

ilayda, içini ferah tut canım, inş sonucları cok güzel cıkar, kızımla dua etcez biz bi uyansın :)

ecrinece, aynı yerde yaşamıyomuyuz canım, burda hava berbattı bugün 4te hava karardı :)

benim kızda eline cıngıragı verince tutup sallıyo agzına götürüyo, sıkılınca bırakıyo elinden.. yattıgı carsaf battaniye ne varsa yatagında oldugu gibi agzında emiyo :))

selam kızlar..

ben geçmişe bakana kadar herkes uçmuş :)

ilayda, içini ferah tut canım, inş sonucları cok güzel cıkar, kızımla dua etcez biz bi uyansın :)

ecrinece, aynı yerde yaşamıyomuyuz canım, burda hava berbattı bugün 4te hava karardı :)

benim kızda eline cıngıragı verince tutup sallıyo agzına götürüyo, sıkılınca bırakıyo elinden.. yattıgı carsaf battaniye ne varsa yatagında oldugu gibi agzında emiyo :))

burası yaz günü gibiydi çok güzeldi hatta geç olmasa seni arıcaktım gel die :D artık kaynanaya çıktım kız durmuo az gezdirem die :D
aynen herşey ağızda :D

selam kizlar bende bir seyler yazim bari bugun cok kar yagmisti burda gene cikacaktim ama besik arabada kalmis yarin arkadasla cikicaz

burası yaz günü gibiydi çok güzeldi hatta geç olmasa seni arıcaktım gel die :D artık kaynanaya çıktım kız durmuo az gezdirem die :D
aynen herşey ağızda :D

çok ilginç ya, o kadar yakınız güya :)

benimde alt komşu çatkapı çıktı bugün.. aman ev bi berbat bi berbat :) zeyneple oyun oynuzyoruz diye evi bi güzel dagıttık, emzirdim altını degiştirirken kapı çaldı, açmış bulundum :) bi yandan kadınla konusup bi yandan evi toparladım ya, rezaletti :) insanın kapısını çalacak kimsesi olmayınca böyle rahat dagıtıyo işte:)

çok ilginç ya, o kadar yakınız güya :)

benimde alt komşu çatkapı çıktı bugün.. aman ev bi berbat bi berbat :) zeyneple oyun oynuzyoruz diye evi bi güzel dagıttık, emzirdim altını degiştirirken kapı çaldı, açmış bulundum :) bi yandan kadınla konusup bi yandan evi toparladım ya, rezaletti :) insanın kapısını çalacak kimsesi olmayınca böyle rahat dagıtıyo işte:)

hahaha :D iimiş uzakta olmanın zararı olduğu kdr faydasıda vr. ben bugun hiç elleyemedim eve bide üstüne dağıttım. biraz öncede dışardaydık evi ölece bırakıp çıktk :D yatamı bile toplamadım düşün. aman ben sağlıklı olim kızım sağlıklı olsunda boş şeyler bunlar cnm. zate bizi kınayan bizden beter olsun hıh :D bazen çok bunalıom bazende düşünüom ne halde yaşamak zorunda olan insanlar var deyip şükrediom :D mutluyum mutlusun mutlu .:D:21::21:

hahaha :D iimiş uzakta olmanın zararı olduğu kdr faydasıda vr. ben bugun hiç elleyemedim eve bide üstüne dağıttım. biraz öncede dışardaydık evi ölece bırakıp çıktk :D yatamı bile toplamadım düşün. aman ben sağlıklı olim kızım sağlıklı olsunda boş şeyler bunlar cnm. zate bizi kınayan bizden beter olsun hıh :D bazen çok bunalıom bazende düşünüom ne halde yaşamak zorunda olan insanlar var deyip şükrediom :D mutluyum mutlusun mutlu .:D:21::21:

he kız, haklısın valla :46:

dualarimiz seninle ilayda mutlu bir sekilde geri dönersin.

kizlar benim kiz iki hafta önce aguluyoru simdi hic niyeti yok sizinkiler ne durumda yoksa ben bir seyleri yanlismi yapyiorum

slm kızlar ek gıdaya başlayanınız varmı bana yardımcı olun lütfen özellikle akşamları uyumadan önce doymuyor hem besleyici hemde tok tutacak birşeyler bilen varsa yazarmısınız şimdiden teşekkürler....

canııım iyi şanslar göz açıp kapayana kadar geçsin ilk gününüz ve gülüücüklerle

ahhh içim gitti, ben de 1 mart'da başlıcam, allah yardımcınız olsun canım. inşallah çabucak alışırsınız ikiniz de.

siircim ben de okudum, haberdar et bizi de :)

ayyy bebeğim çok ağlamamış çok şükür nasıl rahatladım bir iki gün daha böyle giderse çook sevinicem sağolun kızlar :)))))

selam kızlar herkes iyimi ben malum çok giremiyorum ama facedende takip etmeye çalışıyorum 2 ayım kaldı sonra oğluşumu bırakıyorum o yüzden tüm vaktim herşeyim onun bir an bile ayrılamıyorum yanından off allhım sabır ver :14:

hamileliğimde kızımın beyninde su vardı ve sınır değerlerdeydi,son ultrasonda bir nebze düştüğünü söyledi...doktoru 3 aydan önce ultrasonu doğru bulmadı,bu çarşambaya inşallah güzel sonuçlar alırız...

duanızı eksik etmeyin ne olur...kara kuzumun bu sorununundada mutlu sona ulaşırsak bizden mutlusu yok...

inşallah bi
şey çıkmaz canım kötüsünü düşünme

Back
X