• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ah kızlar ben et yemiyorum ki :(

çocukluğumdan beri bana et yedirememişler, anca lahmacun nadiren de pideli köfte falan yiyorum. bari onlara aslılayım o zaman.

ben et tavuk balık yemiyorum hiç, balık yağımı da yutmaya başlayayım bari.

bilmiyorum ama bana bu batil inanc olarak geldi herkesin görüsü farklidir tabi

selam kizlar gecmisi okumadan baliklama atlayayim ben etinden sütünden yumurtasindan cok yiyiorum ama benim kiz 3 ay arti 1 hafta 600 gr almis demekki onlarida yemesem sütüm kesilecek

Lara ben şimdi banyoda denedim 8-10 tane bizde de çıktı
çok ilginç ama doğru canım

o diken denen şeyden benim kızımın sırtında da çıktı..ben anlamazdım ama annem çıkarttı..kardeşlerim bende dahil hepimizden de çıkarmışlar bebekken..artısı eksısı nedir bilmiyorum ama...

moralim çok bozuk

biliyorum bu kadar dert etmemem gerek ama canım çok sıkıldı

kızım az kilo aldı diye doktor bir hafta süre vermişti, bir haftada sadece 65 gram almış bizim fıstık. süt şakır şakır maşallah ama demek ki işte yaramıyor :(

mecburen ek gıdaya başlayacağız

elma suyu, ardında da havuç suyu ile devam edicez. ilk gün 5 ml elma suyu dedi doktor.
cam rende aldık, rendede püre gibi oldu, o püreyi tülbentten geçirip suyunu çıkardım, şırıngayla 5 ml ağzına sıktık. hayırlı olsun artık.

elma havuç suyu kilo aldırmayacak, bir hafta daha bana vakit verdi yani. kendime çizelge hazırlıcam artık, her gün yemem gerekenleri yazcam, yedikçe işaretlerim..
ben her gün 1 lt süt içiyorum 2 kupa ısırgan ıhlamur rezene karşımı çay 3lt su her gün bulgur pilavı hergün 1 haşlanmış yumurta 2 kase yoğurt sebze yemeklerim ise hep etli sütüm arttı şakır şakır değil ama yoğunluğu bayağı arttı bembeyaz süt oldu önceden daha su rengindeydi haaa bide maltana malt içeceği günde bir tane bunlar dene sütün kalitesini arttırıyor
her emzirmeden sonra önce süt içiyorum sonra su sen de dene

moralim çok bozuk

biliyorum bu kadar dert etmemem gerek ama canım çok sıkıldı

kızım az kilo aldı diye doktor bir hafta süre vermişti, bir haftada sadece 65 gram almış bizim fıstık. süt şakır şakır maşallah ama demek ki işte yaramıyor :(

mecburen ek gıdaya başlayacağız

elma suyu, ardında da havuç suyu ile devam edicez. ilk gün 5 ml elma suyu dedi doktor.
cam rende aldık, rendede püre gibi oldu, o püreyi tülbentten geçirip suyunu çıkardım, şırıngayla 5 ml ağzına sıktık. hayırlı olsun artık.

elma havuç suyu kilo aldırmayacak, bir hafta daha bana vakit verdi yani. kendime çizelge hazırlıcam artık, her gün yemem gerekenleri yazcam, yedikçe işaretlerim..
cnm üzülme yediklerine dikkat et alacaktır bebişin kiloları.
ben her gün 1 lt süt içiyorum 2 kupa ısırgan ıhlamur rezene karşımı çay 3lt su her gün bulgur pilavı hergün 1 haşlanmış yumurta 2 kase yoğurt sebze yemeklerim ise hep etli sütüm arttı şakır şakır değil ama yoğunluğu bayağı arttı bembeyaz süt oldu önceden daha su rengindeydi haaa bide maltana malt içeceği günde bir tane bunlar dene sütün kalitesini arttırıyor

oo iyi asılmışın sen hehe :D

kızlar birceyi eşim beşiğe yatırmışışığı söndürüp el lambasını tavana doğru ışık tutçak şekilde yere koymuş benim kız bayadır ışıkla konuşuo hahaha alem bu kız yaa :D

hahahah koptuk ya ışığın önünde ayağımızı elimizi gezdiroz gölgelerinden korkması gerekirken hoşuna gitti gülüo :D bilsedim yansımalı dönencelerden alırdım :D

ay kızlar bu diken olayına çok şaşırdım, uyuyor olmasa hemen bakardım, acayip merak ettim şimdi :53:

canım yazdığın iyi olmuş, 1 lt süt çok fazla ama içerim ne olcak ki, ben listeme 1 bardak koymuştum, bir litre içerim ya.

bu hafta alır dedim, biraz dikkat ettim ya, ama babayı aldı işte :) demek ki baya bi dikkat etmem lazım şimdi daha sıkı kamp yapiciim, çok sağol canım.

cnm üzülme yediklerine dikkat et alacaktır bebişin kiloları.

oo iyi asılmışın sen hehe :D

kızlar birceyi eşim beşiğe yatırmışışığı söndürüp el lambasını tavana doğru ışık tutçak şekilde yere koymuş benim kız bayadır ışıkla konuşuo hahaha alem bu kız yaa :D

inşallah canım ya :) senin kızın daha çok sesinin çıktığı bi video koymalısın :)

ah kızlar ben et yemiyorum ki :(

çocukluğumdan beri bana et yedirememişler, anca lahmacun nadiren de pideli köfte falan yiyorum. bari onlara aslılayım o zaman.

ben et tavuk balık yemiyorum hiç, balık yağımı da yutmaya başlayayım bari.

pike elinin altına kuru üzüm ve kuru dut koy,özellikle kuru dut hem süt hem döt yapıyor bebişlere :))
birde ben tahin,pekmez ve kaymak üçlüsüne bayılıyorum,tahin pekmeze cevzide kırıyorum iri iri,nasıl bir ehlikeyf olduğumu sen hesap et işte...proteinde mutlaka alacaksın...ister yumurtadan ister etten...

ay kızlar bu diken olayına çok şaşırdım, uyuyor olmasa hemen bakardım, acayip merak ettim şimdi :53:

canım yazdığın iyi olmuş, 1 lt süt çok fazla ama içerim ne olcak ki, ben listeme 1 bardak koymuştum, bir litre içerim ya.

bu hafta alır dedim, biraz dikkat ettim ya, ama babayı aldı işte :) demek ki baya bi dikkat etmem lazım şimdi daha sıkı kamp yapiciim, çok sağol canım.
h

inşallah canım ya :) senin kızın daha çok sesinin çıktığı bi video koymalısın :)
ehe koyicim cnm sesinin çok çıktığı bi videosu yok şuan :) en kısa zamanda çekicim. özellikle sabahları sesi çıkıo ondada ben uyku sersemi oluom çekmek aklıma gelmio :D

Merhaba,ben de 2010 Ağustos annesiyim.Kızım Cuma günü 5 aylık olacak.9 yaşında olacak bir kızım daha var. Burayı çok sevdim,arada görüşürüz inşallah.

5. günaydın da benden olsun :)

pike elinin altına kuru üzüm ve kuru dut koy,özellikle kuru dut hem süt hem döt yapıyor bebişlere :))
birde ben tahin,pekmez ve kaymak üçlüsüne bayılıyorum,tahin pekmeze cevzide kırıyorum iri iri,nasıl bir ehlikeyf olduğumu sen hesap et işte...proteinde mutlaka alacaksın...ister yumurtadan ister etten...

sağol canım, bunları da koyayım listeme. patlamazsam iyidir :9:

ehe koyicim cnm sesinin çok çıktığı bi videosu yok şuan :) en kısa zamanda çekicim. özellikle sabahları sesi çıkıo ondada ben uyku sersemi oluom çekmek aklıma gelmio :D

hehe bence herkes video koysun, çok güzel oluyor, öyle tanıyoruz bebişleri :)

ben gideyim de yemeye başlayayım

günaydın ve by kızlar sabah konularını okudum koyacam video ama ögleden sonra şimdi iki kızı okula yollayım şimdi işim çok muhabet güzel aslında :16:

Back
X