• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bu arada civilim in sıtesını de ben onerıyorum. cok guzel ve uygun. pamıdor da guzel ama hıc sıparıs vermedım.

benimkide ayynen uyuyo ben akşam 8 den sonra uyutuyorum gece otura bliliyim diye 12 ve 3 tekrar emip uyuyo sonra 7 kalkılp birdaha öyleye kadar uyumuyo gündüz de iki bazen 3 kısa en uzun 2 saat uyuyo hastalıgı yoksa tabi rezene yi kim içiyo onu anlayamadım tatlım:43:

milupanın bebekler için olan rezene çayını oğluma veriyorum canım...

2 gundur kakasını yapamıyordu cok sukur yaptı şimdi:64::64:

bızımkınınde ellerı hep agzında şapur şapur emıyor parmaklarını

valla bizim kızın başparmağının geleceğinden şüpheliyim ben :)kalmıyacak gibi .facede resimlerini dekoydum aynı parmak sürekli emzik gibi onu emiyo.emziği emmiyor .:78:

canım gün içerisinde gazı olduğunu anladığımda veriyorum.bi de gece yatmadan önce 20-30 ml kadar veriyorum. onda 100 ml hazırlayın yazıyo ama bizimkiler daha küçük olduğu için midelerini çayla doldurmaya gerek yok bence...bazı günler gündüzleri hiç vermediğim de oluyo..bi de kızlar gece bebeğiniz uyandığında ışığı yakmadan emzirin. bi gece lambası alın o sürekli yansın. gece normal ışık yandığında uyanabilrler.bi de mümkünse gece altını değiştirmeyin. uykusu olmadığı zamanlar beşiğinde yatırmayın.beşiğe yattığında uyuması gerektiğini anlasın.ben mesela dün yatak odasını topluyodum.oğlumu beşiğine yatırdım.uykusu da yoktu. bi baktım uyumuş. yatırdığınızda ağlarsa sakinleştirip tekrar beşiğine koyun.gece ve gündüzü ayırmayı öğrenecektir böyle olunca. ben öle yaptım çok faydasını gördüm.

bak buna katılıyorum ışık hiç yakmadın gece yakarsam kalkıyo yyada muhabet edersen eşimle bile konuşmuyorum kızıyorum hemen gözünü acıyo gülerek oynamak istiyo ben uyku uyumayı çok severim oda bunu alışsın istiyorum

canım sıkma canını bak beslenme düzeni oluşturacakmışsın ozaman inşlh.daha hızlı kilo alır bebeğin

inşallah canım ya, inşallah :) sağol

selam hatunlar
duyun ama inanmayın
2de uyuduk 7.15te kalktık
emip hemen uyuduk 8,5da kalktık
9,15te uyuduk veeeeeeeee saate baktığımda 12:05 ti :53::53::53:

dünde 11de kalktı hep 2de uyuyoruz ama olsun 2de uyuyup sabah 8de kalkıyodu inşallah hep böle uyur
böle uyursa kiloda alır zaten 200gr almış çok mutluyum 2ocaktan beri

bizimde aşımız 7şubatta
6aralıkta 5000di bakalım hemşire doktordan daha bilgili bana göre kilo alımına bakalım ne dicek
bizim saf doktor kilosuna iyi demişti fakat 6aralıktan beri böle diyince aaa niyeki deyip bişe dememişti

bu iki cadının bize garezi ne anlamadım :)

valla benim oğlum maşşallah diyeyim aman nazar değmesin, gece 10 gibi mamasını yiyiyo sonra 4 e kadar bi uyuyo. 4 te uyanınca tekrar yiyiyo mamasını sabah 7 ye kadar uyuyo...gerçi siz emzirdiğiniz için daha sık acıkıyo olabilir. ben maalesef mamayla beslediğim için daha uzun süre tok duruyo...ama rezene çayından önce saat başı uyanıyodu...

canım ya, senin göğüslerinde problem olduğu için emzirememiştin sanırım, iyileştiler mi peki? eğer göğüslerin iyileştiyse tekrar emzirmeye başladın mı canım? yeteri kadar göğsün uyarılırsa süt gelir çünkü biliyorsun değil mi?

kızlar bir yazı okumuştum, erkeklerin göğüslerinin yapısı da bizimle aynıymış. onlar bile devamlı emzirirse süt geliyormuş. hatta bir erkek tam 5 ay çocuğunu emzirmiş böyle. süt üretimi için gerekli alet edevat memede var. buna ek olarak beyine mesaj gitmeli, bu da emzirme hareketi ile oluyor.

bu arada ecrinecenin dediği gibi ben patlamazsam iyidir, süt kaliteli olsun diye midem allak bullak oldu :52:

canım ya, senin göğüslerinde problem olduğu için emzirememiştin sanırım, iyileştiler mi peki? eğer göğüslerin iyileştiyse tekrar emzirmeye başladın mı canım? yeteri kadar göğsün uyarılırsa süt gelir çünkü biliyorsun değil mi?

kızlar bir yazı okumuştum, erkeklerin göğüslerinin yapısı da bizimle aynıymış. onlar bile devamlı emzirirse süt geliyormuş. hatta bir erkek tam 5 ay çocuğunu emzirmiş böyle. süt üretimi için gerekli alet edevat memede var. buna ek olarak beyine mesaj gitmeli, bu da emzirme hareketi ile oluyor.

bu arada ecrinecenin dediği gibi ben patlamazsam iyidir, süt kaliteli olsun diye midem allak bullak oldu :52:

evet erkekler de ezırebılıyormus ben de okumustum bı yerde.

canım çok denedim ama naptıysam olmadı.kesildi sütüm oğlum öle olunca emmek istemedii. ben de pompayla denedim uçları morarana kadar sağdım ama hiç süt gelmedi. sanıyorum çok stres yaptım bu konuyu ben o yüzden oldu. ama elimde değil işte. stres yapınca gelmiyceğini biliyorum ama elimde değilki...keşke benim oğlumda sadece beni emseydi ama olmayıca olmuyo

Son düzenleme:
ben oğlumun kıyafetlerını hep civilden alıyorum çok guzeller

bende cok begenıyorum. sıtesınde cok cesıt yok magazası kadar ıst gıdım magazasına gıtcem. zaten cıvılıme msj yazdım rıze de sube ıstıyoruz dıye. ıstegınız dıkkate alınmıstır dedıler bakalım:)

bende cok begenıyorum. sıtesınde cok cesıt yok magazası kadar ıst gıdım magazasına gıtcem. zaten cıvılıme msj yazdım rıze de sube ıstıyoruz dıye. ıstegınız dıkkate alınmıstır dedıler bakalım:)

hadı ınsallahhhben fatıhdekınden alısverıs yapıyorummm

bak buna katılıyorum ışık hiç yakmadın gece yakarsam kalkıyo yyada muhabet edersen eşimle bile konuşmuyorum kızıyorum hemen gözünü acıyo gülerek oynamak istiyo ben uyku uyumayı çok severim oda bunu alışsın istiyorum
aynen bende katılıyorum.benim kızda maşallah iyi uyuyor .işe başlayınca da bozulmaz umarım.dapse canım ben dün zatüre ileilgili yaşadıklarımı yazmıştım.okuyabilmişsindir umarım.

canım çok denedim ama naptıysam olmadı.kesildi sütüm oğlum öle olunca emmek istemedii. ben de pompayla denedim uçları morarana kadar sağdım ama hiç süt gelmedi. sanıyorum çok stres yaptım bu konuyu ben o yüzden oldu. ama elimde değil işte. stres yapınca gelmiyceğini biliyorum ama elimde değilki...keşke benim oğlumda sadece beni emseydi ama olmayıca olmuyo

canım her anne iste tabii ki ama kısmet, bu konuda kendini üzme çok fazla. ama yeteri kadar denediğinden emin ol istedim, elinden geleni yapmış olman için. süt gelmezse gelmesin napalım, emzik niyetine emer mi peki? uyku arasında versen? denemişsindir elbet canım da merak ettiğim için tekrar soruyorum.

kızlaar dün dr gittik kusmasını idraryolu enfeksiyonundan olabilir dedi tahlil verdi kilomuz 6300 boyumuz 60 ama benim kızım doğduğunda kilosu 2450 boyuda 45 di nasıl gelişimi güzel mi

Back
X