kızlar konuyla alakası yok ama yardımcı olursanız sevınızrım benım kızın avea hattı vardı bi ark.yanlış girdiğinden puk istedi karta baktık girdik kabul etmıo
bizde miş.hizm.aradık söyledık karsıdakı bayan bize 14-15 hanelı numara verdı benım kız gırdı kart bloke oldu ve hiç açılmıo
müş.hizm.bizi aradı özür dileriz yanlış numara vermişiz bir numara daha verdi bunu girin die bende kart bolke oldu tşk.dedi ne yapacagız dedim çöp,e dedi kullanamazsınız artık dedi
varmı böle bişey yaa tekrar hat almak ıcınmı yapılar anlamadım artık hatlar 30 lıra olmus ve ben şikayet etmek ıstıyorum nereye basvurmalıyım avenın sıkayet hattını bulamadım..
müşteri hizmetlerinde yokmu şikayet bölümü.hani 1500 tane numara derlerya şu için bunu şu için şunu tuşlayın diye.allah allah işlerine gelmeyeni koymamışlar demekki :)genel şikayetler için tüketici hakları derneğine başvuru yapabilirsin canım dilekçe ile,ama uzun bir süreç olabilir malum resmi prosedür.tüketici hakları alanyada vergi dairesinde ,kayserde nerdeditr bilmiyorum.