Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç sorma özledim valla. oğlandan fırsat kalmıoki? sürekli ilgi beklio. kocişe zor zaman ayırıom
bide 14 şubatta işe başlıom ne acı??? son günlerimi oğlumla değerlendiriom
ah salak kafam eşimin hatrına tayin istedim geldim buralara ne akraba ne eş ne dost hiç kimsse yokkk :S
uhh baya da uzaksın be canım. öle tabi nickin önemi yok da karışımım iyi olmuş hhahahha
bu arada pikeyi görsem soracam o kadar şeyi yiyip hala yaşayabiliyor mu nerlerde acaba :)
kıyamam kıza herkes bişi söledi mideyi bozacak :)![]()
onu bunu bilmem keir kefir kefir![]()
lokum gibisin doğru ama ben almayım ıhhh lokumu sevmem ııyyk çubuk kraker severim ben :)))lokkum gibi küptüm canımmm küpümü yee sen benim hahahhahah![]()
ben hiç kefir içmedim ama ben de onu bunu bilmem petitboure ve helvaaaaa maşşallahı var sütün A kalite bol yağlı inek sütüne bin basar hahahay
:13: sağol cnm dag kekiği vardı yapsammı diodum ii oldu bu karısım yalnız ıhlamur yapragı koycam mecbu cicek yokmerhaba arkadaşlar
benim çocuğumda öksürüyordu hatta grip olmuş gibi burnu akıyordu.burda bir arkadaş bitkisel bir fomül verdi onu yuguladım.bir günde düzeldi.öksürük ve burun akıntısı kalmadı.burun akıntısı için dağ kekiği
öksürük için ıhlamur çiceği,ayva yaprağı ve elma kabuğunu çay demlar gibi demledim.kısa süree atlattık.belki denemek istersin.
aynen benim kayınpeder cok içiyor ben tadını bile bilmiom :)
ama su neydi arpayla yapılan sey boza hiiiççç sevmiom
aslıaslan ıkıtellı de oturuyorum demıssın. ben evlenne kadar k.çekmecedeydım. bu arada deposıte avm yakın mı sana. mayısta gelcem de oraya ugrıycam nerde bılmıyom:)))))))))
evet canım çok yakın...bana da beklerim gelmişken:)))canım ikitelli yolundan istoça giderken. o arada kalıyo. pek tarif edemedim galiba:) ama akşama eşime sorarım o tarif eder ben yazarım sana canım.
tmm canım sagol. bekarken bı gıdemedım. sımdı uzagım ya daha cazıp gelıyo:)))))))
civil için mi gidiceksin canım... bi de bak burda başakşehir de benzin istasyonunun yanında aziz bebenin outleti var . orda daha güzel şeyler var. ben civilde pek bulamıyorum.
ayy petit bourre bisküvi yemekten kare oldum valla ama olsun süt yapıyooo:)
onu bunu bilmem keir kefir kefir![]()
aziz bebenın outletı mısuperrrrr
azız bebe k.çekmece cennette var ama outlet degıl ve cok pahalı.