• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bebklerınız basını kaldırıyomu benımkı bı yaslanmayı bılmıyoya hep kafayı kaldırnmya calısıyo bu sefrde hep kambur duruyoo

evet canım outleti. geçen sepetlere doldurmuşlardı ama her hafta farklı şeyler geliyo. bide bazı mağaza ürünlerini %40 indirimle satıyolardı. sepettekiler çok ucuz oluyo canım. bana da bi kere çok güzel eşofman takımları denk gelmişti. almıştım. bazen güzel şeyler olmuyo. bi de orda wenice varmı bilmiyorum ama çok indirime girmiş. geçen pazar gitmiştim. 10 lira civarı bütün herşeyin fiyatları. 60 lira olan bi kot pantolon 10 liraya düşmüş. gömlekler,kazaklar,kızlar için çok tatlı etekler badiler montlar vardı..

yok canım ya rızede oyle magazalar. ıstanbula gelınce bol bol yapıcam alısverıs;)

inşallah canım:)))beğeneceğin şeyleri bilsem ben alıp yollarım sana kargoyla ama zevkini bilemem ki:50::50:

sagol canım ya. burda da yok degıl ama ne bılım cok da gonlume gore degıl. alıyorum burdan da ama istanbul gıbı cesıt olması ımkansız. bıde boyle bıldıgım sevdıgım magazalar yok.

tünaydın :D ekim anneleri bizde bugun 10 da kalktık kızımla daha doğrusu o 10 da kalktı ben yattım yanında haha :D

uhh baya da uzaksın be canım. öle tabi nickin önemi yok da karışımım iyi olmuş hhahahha

bu arada pikeyi görsem soracam o kadar şeyi yiyip hala yaşayabiliyor mu nerlerde acaba :)
kıyamam kıza herkes bişi söledi mideyi bozacak :):6:
kız kanyat
tam acaba bisküviyi de mi eklesem listeme diyordum ta ki bu mesajını görene kadar ahahah

henüz mide fesatı geçirmedim kızlar. çok şükür :)

merhabalarr.arkadaşlar ben normal yeme düzeninde devam ediyorum yani eskiden nasıl sağlıksız besleniyorsam aynen devam dermiişim.haha yaa ne biliyim hiç aman şu süğt yaparmı aman bu kesermi diye düşünmeden yiyorum.canım ne isterse onu yapıyorum.tatlıya biraz fazla düşkünüm ve aklıma hiç sütüm kesilirmi,azaldımı vb.düşünceler getirmiyorum ve maşallah diyim kendi kendime sütüm gayet iyi.pikenin yediklerini ve ona yapılan önerileri okudumda bunların hepsini yerse mide diye bişley kalmaz insanda.o yüzden çok fazla stres yapmadan,eski beslenme düzeni nasılsa ona göre devam etmeli bence.sütünü arttırdığına inanan besin maddesini tüketebilir tabi ama çok karıştırmadan.benim annem 56 yaşında kefir içiyor.o gerçekten çok sağlıklı ama ben tadını sevmiyorum.offf çok yazdımm.

canım ben de su içmek haricinde açıkçası hiç dikkat etmiyordum süt yapsın falan diye, çünkü zaten sütüm oluyordu. hala da sütüm var, bol bol var. benim derdim besleyiciliğini arttırmak, ondan kasıyorum bu ara :) kilo alımı çok yavaş çünkü kızımın.

hatta yediklerimi yazayım, dünküler bunlar:

ay çıkmadı tablo:

süt
yumurta
tahin pekmez
GNC kapsül
fındık
boza
kefir
pirinç unu
maltana
yoğurt
GNC kapsül
meyve
hurma
süt
bulgur
su

Son düzenleme:
venıce evet cok ındırıme gırmışşş bıde orda vaıkıkı var orasıda cok ucuz oluyo kızıma 7 tl ye ne guzel elbıselr badıler gomlekler aldım

waıkıkı collezıon defacto fılan var ya. o kadar da gelısmemıs degıl burası. haklısın orda da var da. ne bılım gozum mu ac ne bebek gıysılerıne:):):)

pikeeeee kız naptın mıden karısmadı mı:):) bı ara benım sutum kesıldıgınde ben boyle ne bulduysam yemıstım de sonum lavoba oldu:):):) ıyyyy:9:

kız yakaladım senıııı:):) ya benı de msn grubuna al yaaaaa:):):)

ben de tam sana yazacaktım tatlım :))
davetleri engellemişsin ondan alamıyormuşum..
ayarlarına bir bak istersen,nereden yapıldığının ben de bilmiyorum ama :(
bu arada grup 40kişi oluyormuş en fazla..
biz 20 kişiyiz şimdi.. aklınızda olsun..

Back
X