• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben et yemıyorum et yemen lazım dıyolar anlamadım gıttı:)

et yenmez mi ben bu ara çoştum bak kocamı aradım söyledim tamam akşama mangal yaparım dedi akşam yemeginide hallettim bak oda ogluna süt olsun diye her şeyi yapıyo sag olsun valla güzel bu annelik ya dokunulmazlıgı olan başbakanlar gibiyim :52::52::52::52:

canım ne olsun yarın okullar kapanıyo iki hafta evdeyim hayırlısıyla geçsinde tatil herkes gibi benim derdimde süt bide benim sağmam gerekiyo bazen çıkmıyo ya süt mememi sıkasım geliyo sinir oluyom ya ne yaptıysam atmıyo süt anlamadım gitti :25::25::25:

herkesın derdı su sut:):) evde oldugun zamanlar daha ıyı olur bence.

bu arada kızlar saçım böle dökülmeye devam ederse bir aya kalmaz kel kalırım napçammm yaaa annem diyo ki çocuk anneyi tanımaya başlayınca saç dökülmeye başlarmış şurda bir haftadır feciii duşa girmeye korkar oldum:43:
ay bende bu konuyu gundeme getırecektım ne zamandır unutuyom. sagol kanyat;) bebegın sacı dokulmeye basladıktan bı sure sonra annenınkıde dokulur demıslerdı sacma geşmıstı ama avucla dokuluyo ne zaman gececek bu ya.

bu arada kızlar saçım böle dökülmeye devam ederse bir aya kalmaz kel kalırım napçammm yaaa annem diyo ki çocuk anneyi tanımaya başlayınca saç dökülmeye başlarmış şurda bir haftadır feciii duşa girmeye korkar oldum:43:

canım benimki de inanılmaz dökülüyo, kısalttırdım ben de elime çokmuş gibi görünsün diye :)

ama bir yandan da yenileri çıkmaya başlamış, küçük küçük saç dolu kafam, güzel değil ama neyse ki tamamlanıyor yani

ya ondan mı acaba bende taramaya korkuyorum bazen allahtan orman gibi benim kafa

aynı durumdayım tatlım ben de..ilk 2 ay dökülmedi sonra bi basladı avuc avuc..o annenin dediği sebepten değil cinko eksikliğinden oluyo cnm,tırnaklarında lekeler de olabilir,cabuk kırılabilir dogumdan hemen sonra cinko kullanmaya baslasak böle olmazdı ihmal işte,istersen simdi basla,ben de baslamayı düşünüyorum

ıyı hosgeldın canım. sen nasılsın?

bende aynı durumdayımmmmmmmmmmmmmmmmmm saçımı kestirsemmi diye düşünüyom ama kıyamıyorum ama her yer saç
aynı durumdayım tatlım ben de..ilk 2 ay dökülmedi sonra bi basladı avuc avuc..o annenin dediği sebepten değil cinko eksikliğinden oluyo cnm,tırnaklarında lekeler de olabilir,cabuk kırılabilir dogumdan hemen sonra cinko kullanmaya baslasak böle olmazdı ihmal işte,istersen simdi basla,ben de baslamayı düşünüyorum
benim tırnaklarımda çukurluklar oluştu ondanmı acaba:26:

et yenmez mi ben bu ara çoştum bak kocamı aradım söyledim tamam akşama mangal yaparım dedi akşam yemeginide hallettim bak oda ogluna süt olsun diye her şeyi yapıyo sag olsun valla güzel bu annelik ya dokunulmazlıgı olan başbakanlar gibiyim :52::52::52::52:

aynen ya esım her aksam gelırken arıyo yemek yapmadıysan bıseyler alıyım kolay yapabılecegımız dıye. annelık ıyı azcık buyusun bı dene daha yaparız:):):):):) ama bu aksam yaptım yemek.

aayy ne kaaaaaa üzüldüüüüm

şaka bi yana benim eltimin çok dökülüyodu aktarcıya girdik burda kadın bişeler önerdi ikisinide kullandı 2.3 hafta sonra kullanıyonmu saçların baya gürleşmiş dedim evt gerçekten işe yaradı dedi
ama ne oldunu tam hatırlamıyorum

ay ne güzel olur bi dövsene ,ellerine saglık derim valla...coktan haketti bunu...ben de gece uyutiim oglumu canına okuyacam,bugünkü durum sabrımı tasırdı cünkü..kesinlikle cnm,rahatına düşkün...hamileyken atıp tutuyodu hepsi lafta,destek olucana köstek oldu hamileliğimden beri

ay ben benim herife kütük derken seninkide az değilmiş..o var ya rahatına düşkün ya düzenide bozuldu ondan yapıyordur merak etme bebiş büyüsün düzene girer yeniden hayatınız..konuş tabi ama bağırark değil seni üzdüğünü yardımcı olmadığını yıprandığının falan örnek vererek anlat..yer değiştirelim de sen benim yerinde olduğunu 1 saatliğine düşün bakalım bi de nasıl oluyo..

yani akıl vermek gibi olmasın ama benimkine bu empati olayını yaptırırım hep yer değişelim derim hep işe yarıyo

aayy ne kaaaaaa üzüldüüüüm

şaka bi yana benim eltimin çok dökülüyodu aktarcıya girdik burda kadın bişeler önerdi ikisinide kullandı 2.3 hafta sonra kullanıyonmu saçların baya gürleşmiş dedim evt gerçekten işe yaradı dedi
ama ne oldunu tam hatırlamıyorum
ben sampuanıma çam terebentin koydum dökülmeyi önlemek için

kızlar ya acilen yardımınıza ihtiyacım var doğumdan tam 3 ay sonra adet oldum düzene girer sandım bu ayın 15 gibi olması gerekiyodu olmadı aslında hep düzenliydi hiç te tedbiri elden bırakmam ama varmı böyle olanınız

kadınlar klübü oldu dert klübü:37: benimde şöle bi derdim varr kızım parmağını emip duruyor ya bugün başparmağınıa baktım biriş yeri yara olmuş,eti soyulmuş gibi.emerken acımıyomu ya orası.napsamkii.yarın konrtol var doktora sorayım barii.sizinkilerde de oldumu yara

zaten hayatta her zaman empatı kurmak lazım. ben herkese karsı yaparım bunu. karsındakını en ıyı anlamanın yolu bu.

ay ben benim herife kütük derken seninkide az değilmiş..o var ya rahatına düşkün ya düzenide bozuldu ondan yapıyordur merak etme bebiş büyüsün düzene girer yeniden hayatınız..konuş tabi ama bağırark değil seni üzdüğünü yardımcı olmadığını yıprandığının falan örnek vererek anlat..yer değiştirelim de sen benim yerinde olduğunu 1 saatliğine düşün bakalım bi de nasıl oluyo..

yani akıl vermek gibi olmasın ama benimkine bu empati olayını yaptırırım hep yer değişelim derim hep işe yarıyo
yok cnm normal konusmak bi işe yaramıyo,sıkı bbi tehdit edicem,dilimde tüy bitti artık yani..empati de işe yaramıyo hemen kendini benle kıyaslama diyip cıkıyo kenara

kızlar ya acilen yardımınıza ihtiyacım var doğumdan tam 3 ay sonra adet oldum düzene girer sandım bu ayın 15 gibi olması gerekiyodu olmadı aslında hep düzenliydi hiç te tedbiri elden bırakmam ama varmı böyle olanınız
ben hiç görmedim daha,bi hamile kalsak nasıl anlıcaz ya :(((

kadınlar klübü oldu dert klübü:37: benimde şöle bi derdim varr kızım parmağını emip duruyor ya bugün başparmağınıa baktım biriş yeri yara olmuş,eti soyulmuş gibi.emerken acımıyomu ya orası.napsamkii.yarın konrtol var doktora sorayım barii.sizinkilerde de oldumu yara

canım benim oğlumda yaklaşık 3_4 haftadır baş parmağını emiyo artık alışkanlık olmuş onun için bizimkininde eti kalkmıştı amaemerken çok mutlu demekki acımıyo

Son düzenleme:
aynen ya esım her aksam gelırken arıyo yemek yapmadıysan bıseyler alıyım kolay yapabılecegımız dıye. annelık ıyı azcık buyusun bı dene daha yaparız:):):):):) ama bu aksam yaptım yemek.

yok ben almayım daha çocuktan bahsediyo isen bu 3. ya on yıl aradan sonra eşim tecrübeli bunda ondan ama ötekiler hiç böyle degildi ki

ben de 3 ayı doldurunca adet gördün kıslar yaaa.....normal mi ki...emziriyorum da....bi de o kadar yogundu ki hiç geçmicek sandım..

Back
X