• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Selam güzelliklerrr.. nabiyosunuz bakııımm ?
biz de oğluşumla bıcı bıcı ettik. karnını doyurdum paşamın uyudu bende bir yandan esra erol'u izliyorum bir yandan size bakıyorum. Konu herhalde,saç dökülmesi, bebişlerin kilosu. Benim de dökülüyor saçlarım cok bir saçım varda sankii...
Johny dedigin gibi benimde dikkatimi cekmişti esra erol karnı cıkmış hemen demiştim kendi kendime :9:

pike bu arada fındık da ye bol bol.
buraların mısır ekmegı ve mıhlaması meshurdur bılırsınız mutlaka. mısır unu sut yapıyomus. mısır ekmegıyle ugrasamam sımdı ama mıhlama yaptım az once yedım bakalım nolcak:)

az önce bir avuç yedim :) her gün bir avuç fındık hahaha

bidaha demicem haaaa
aktarcıdan mecidoğlu sarımsaklı sampuan dökülmeyi 10numara engelliyo
ama bizimki hormonlardan dolayı olduğu için etki edermiki
benim eltinin kafasında saç yoktu yaa onda bile etki ettiyse başkada bişe demiyorum yani
bide spreyi varmış ama onu hiç kullanmamış

ironic de çinko eksikliğinden dökülüyormuş dediydi, hamilelikte kullandığım elevit'e başlıcam ben de, şampuan sprey zor iş :)

kızlaaaar benim royalmalt lar geldi bakalım işe yarayacak mı:66:

canım yazarsın di mi sonucu :) bol sütler benden de :)

Hatta ben yemeklerimi yapayım da oğlum uyanınca kuaföre gidip saçımı kestireyim, akşama eşimede sürrpizz yaparım he he :60:

Aynen pikecim aslında zayıf değiller normaller ama hem biz takıntı yapıyoruz hemde sanırım etrafdan yok zayıf,yok gelişmemiş denince etkileniyoruz..

Ben işlerime bakayım akşama yetişmem lazım görüşürüz :12:

güzel güzelleşmeler :)

benım oglan ısyanlara gectı yıne ben cıkayım sonra gorusuruz kızlar:16:

güle güle canım :)

ßenim dün adet olmam lazımdı olmadımmm yoksa hamilemiyimm :26::9:
2ay 27sinde oldum şaşmadı ama bu ay neden böyle oldu acaba :) korunuyoruz ama hamile kalmamışımdır demiii :9::9::9:

az önce bir avuç yedim :) her gün bir avuç fındık hahaha

ironic de çinko eksikliğinden dökülüyormuş dediydi, hamilelikte kullandığım elevit'e başlıcam ben de, şampuan sprey zor iş :)

benim de aklıma geldi elevit...

canım yazarsın di mi sonucu :) bol sütler benden de :)

saol cnm:16:tabi ki yazıcam:61:

oooooff akşama misafir varmış izmitten kaynım eltim ve evli bi çift arkadaş daha şimdi aradı kocam bedava stres

Ben hamilelikte kullnıyordum, emzirme döneminde kullandım eleviti. Bırakınca saçlarım dökülmeye başladı. İşe yarıyor olabilir. Tekrar başlayacağım. Hem sütün niteliğini de arttırdığı yazıyordu.

ßenim dün adet olmam lazımdı olmadımmm yoksa hamilemiyimm :26::9:
2ay 27sinde oldum şaşmadı ama bu ay neden böyle oldu acaba :) korunuyoruz ama hamile kalmamışımdır demiii :9::9::9:

Emzirdiğin sürece böyle anormallikler çok normal. Paniğe kapılma canım. Tabi korunmaya devam

böyle geç haber veren misafirlere de sinir olurum... geleceksiniz mademmmmm erkenden haber edinn cocuklu insanlarız biz.. :27:

Bi bakıma gireyim dedim kuaförü aradım, arkadaşım kendisi dedim gelicem kalabalıkmı çocuğu napıcan diyor, getircem dedim oda boya var bugün gelme eşin evdeyken bırakır gelirsin yada boya olmadığı gün gelirsin kimyasal koklamasın çocuk dedi iyiki aramışım.

aynen benımkıler de. Her gun evı supuruyorum. Her taraf sac ıcınde. Saclarımı kestıreyım bıraz dıyorum ama kuafore gıtmeye de vakıt yok. Gıttı caaaanım saclar:(

offs kestiemek mi :(((

amaniin dünden beri saç dökülmesi diyozya ben daha az önce farkettim saçımı taradım temiz tarakla tarağı bıraktım gözüm ilişti bi kaptım tarağı bütün saçım tarakta kalmıııış :53::53:
Benim saçlarım zaten incecik ayol dökülmeden gürleştireyim diyodum ama oooooo
ben hemen eltimi arayım şimdi akşam inerim kocamla çarşıya ama akşamda misafir gelecek amaaaaan

ya farketmemek mümkün değil güzelim duşa girmeye korkar oldum gider tıkanıyor o derece yaniii

mecidefendi sarımsak şampuanıymış
spreyide var önce onu sıkıp bekletiyon sora şampuanıyla yıkıyon şampuan sarımsak falan kokmuyo ama rahat olun

hımms anca yarın alırım

arkadaşlar bu saç döküülmesine nasıl dur diyecegizz benım saçlarım öle böle degişl avuç avuç dökülüyo....bayada uzun açmaya korkuyorum saçlarımı yoksa evin her yeri saç oluyo ayrıca kızımın da elınde falan görüyorum bazen.....gitti canım saçlar...kestirsem bi nebze dökülmesi dururmu ki acaba?

kestirince sanmıyorum ya durmaz dökülmesii

saç dökülmesine annemin yorumu bebek anneyi tanımaya başladığında çok dökülürmüş ama sonra düzeliyormuş gerçekten de öyle oğlum beni iyice tanımaya görür görmez gülmeye tepki vermeye başladığında dökülmeye başladı bide dediğiniz gibi uzun her yerde elime geliyor sinir oluyorum gidip kısaltıcam zaten boyalı diye bakım istiyor çok fazla uğraşamıyorum artık hem yenilik lazım :d
benim annem de aynı şeyi söylüyor acaba bi hafta kılık değştirip gezsek çocuk bizi tanımasa geçer mi dökülme hahahhahahah

geçen sene bu zamanlarda varlıklarından habersizdik şimdi yerde bana bakıp agubugu yapıyo yaa çıldırıciiğiiiiiiiiiiiiim
titreşime girdi gene kilo almaz tabi :52:

yerim ben beebeeemiiii

bidaha demicem haaaa
aktarcıdan mecidoğlu sarımsaklı sampuan dökülmeyi 10numara engelliyo
ama bizimki hormonlardan dolayı olduğu için etki edermiki
benim eltinin kafasında saç yoktu yaa onda bile etki ettiyse başkada bişe demiyorum yani
bide spreyi varmış ama onu hiç kullanmamış

eltinin niye dökülmüş kine

oooooff akşama misafir varmış izmitten kaynım eltim ve evli bi çift arkadaş daha şimdi aradı kocam bedava stres

habersiz misafir gelirse hemen menü hazır makarna çorba ve tavuk kız:56:artması hhahaha

Iyi yapmıssın nevyas o koku bize bile dokunuyor:((

bi de kızlar içinizde şu kraftın hem beşik hem de mama sandalyesini kullanan var mı ve memnun muuuu

aşığııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım uleeeeyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnn :16::16:

kimse selamımı almıcek gene ama ben gene verim :D

slm ekim anneleri :21::21:

kızçem uyuyor geç kalktık :D ben uyudum o yatakta oynaştı :D allahım çığlıklar atıo bağırıo uyutmadı benide haha :D ama şikayetçi diilim. ağlamasında yanımda yatsın

offs kestiemek mi :(((

oof kuaför olsam ne keserim o saçları haa ahaha
ya farketmemek mümkün değil güzelim duşa girmeye korkar oldum gider tıkanıyor o derece yaniii

evt bende bugün farkettim hatta dün dedimki ben bu tarağı daha dün temzilemedimmi ya yoksa geçen haftamıydı dedim ahaha
hımms anca yarın alırım

kestirince sanmıyorum ya durmaz dökülmesii

evt durmaz doğurduktan sora 2kere kestirdim
benim annem de aynı şeyi söylüyor acaba bi hafta kılık değştirip gezsek çocuk bizi tanımasa geçer mi dökülme hahahhahahah

harikasın yaa ahaha
yerim ben beebeeemiiii

eltinin niye dökülmüş kine

yaşlılıktan :1::1:
habersiz misafir gelirse hemen menü hazır makarna çorba ve tavuk kız:56:artması hhahaha

hiç bişe yapmıom kocam getircek bişeler uğraşamam anca ortalığı süpürdüm sildim toz aldım aman

Iyi yapmıssın nevyas o koku bize bile dokunuyor:((

bi de kızlar içinizde şu kraftın hem beşik hem de mama sandalyesini kullanan var mı ve memnun muuuu

onu bilmiımda sana dün yürüteç linki yolladım bakmadın dimi :57:

Son düzenleme:
kimse selamımı almıcek gene ama ben gene verim :D

slm ekim anneleri :21::21:

kızçem uyuyor geç kalktık :D ben uyudum o yatakta oynaştı :D allahım çığlıklar atıo bağırıo uyutmadı benide haha :D ama şikayetçi diilim. ağlamasında yanımda yatsın

1dk kızım durmuo bakayım sora alırım :19::19:

Back
X