• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

saat 3 buçktu çektirdiğimde hala kanıyor. sanıyorum zedelendi çünkü çekerken diş kırıldı ve bikaç parçada çekti. çene cerrahı diye bu adama gittim ama niye böyle oldu bilmiyorum. sızıntı falan değil bayağı bi kanıyor

canım aslında kanamanın durması lazımdı şimdiye

diş kırılabiliyor, çok duydum bunu ama kanama niye durmadı ki acaba, bi doktoru ara istersen? diş hastanelerinde falan nöbetçi doktorlar vardır, belki yardımcı olurlar

geçmiş olsun

canım aslında kanamanın durması lazımdı şimdiye

diş kırılabiliyor, çok duydum bunu ama kanama niye durmadı ki acaba, bi doktoru ara istersen? diş hastanelerinde falan nöbetçi doktorlar vardır, belki yardımcı olurlar

geçmiş olsun

sağol cnm arayacağım şimdi.inş. çabucak geçer. doğum masasından bile dişçi koltuğu kadar korkmamıştım

selammmm annişlerrrrrr nasılsınızzz ben anca girebiliyorum bi kaç gündür kocişim hasta oldu neyseki bende bişey yok kızımda iii allaha şükür geçmişide anca b i kaç sayfa okudum herkes iyidie inşallah

Hu hu ben geldim ya saydım bugün resmen 13 tane bez kullanmısız sık mı değistryrm ne ama her bezi ya boklu ya çişli ayyy çok sıçıklı oğluşum var benim

ece kaydettim canım

ece bende ekledimmm
KABUL ETTİM HANIMLAR
slm kızlar nasılsınız. dişimi çıkarttım hala kanaması durmadı offf yaaaa
GEÇMİŞ OLSUN CANIM

şu msn'i açınca ben de eklicem :)

yemeğe misafir var, gelsinler diye bekliyorum ki yemeği söyleyeyim :) pizza:52:

hehe yakın arkadaşlarımız geliyo da :)

SEN MSN SEVMİON HAHA TOPLU GÖRÜŞMEDE KAFAYI YERSİN :d

sağol cnm arayacağım şimdi.inş. çabucak geçer. doğum masasından bile dişçi koltuğu kadar korkmamıştım

merhaba canım.geçmiş olsun.ben diş hekimiyim.hangi dişini çektirdin.yirmilik mi.sızıntı şeklinde 24 saat kanaması normal.ağız dolusu kanıyorsa sorun var demektir.kanı sakın tükürme yut.çok sıcak ve çok soğuk şeyler yiyip içme.eline temiz bir gazlı bez al.çok acımıyorsa çekim yerine 15 dk süre ile bastır.geçmezse çok kanamaya devam ederse diş doktoruna hemen git

benide ekle ececim,ama şu msnimin ayarını ayarlayabilirsem ,kızım kaydırmış ayarları,şimdi yeni sürümü için bekliyorum,yüklensin,öyle...:68:

çok işine yarar canım,hayırlı olsun....
ayarını çok fazla açma ,2 saat açık dursun 2 saat kapalı,yada gece kullanacaksan 2 saat kullan ,kapat...çok kullanınca ben üşüdüğümü hissettim....
bunu kullandığın sürece sabah uyandığında kaloriferden kaynaklanan kuruluk olmayacak,çocuklu her kadın için lazım...

çok işine yarar canım,hayırlı olsun....
ayarını çok fazla açma ,2 saat açık dursun 2 saat kapalı,yada gece kullanacaksan 2 saat kullan ,kapat...çok kullanınca ben üşüdüğümü hissettim....
bunu kullandığın sürece sabah uyandığında kaloriferden kaynaklanan kuruluk olmayacak,çocuklu her kadın için lazım...

çok teşekkür ederim bilgi için :)
iyi geceler.....

Back
X