• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

evet canım bide size tavsiyem asla cam gibi parlak meyve sebzeleri almayın kesin ilaçlama çok yapılmıştır..görünüşe aldanmayın

esım armut almıstı. dıyom bunlar kesın cok ılaclanmıs. hem cok duzgun hem de neydeyse aynı boydalar. bı de tutturdum yemıyelım bunları dıye:)

merhaba canım.geçmiş olsun.ben diş hekimiyim.hangi dişini çektirdin.yirmilik mi.sızıntı şeklinde 24 saat kanaması normal.ağız dolusu kanıyorsa sorun var demektir.kanı sakın tükürme yut.çok sıcak ve çok soğuk şeyler yiyip içme.eline temiz bir gazlı bez al.çok acımıyorsa çekim yerine 15 dk süre ile bastır.geçmezse çok kanamaya devam ederse diş doktoruna hemen git

cnm teşekkürler ilgin için. geçti çok şükür. alt sol 6. dişim çekildi. dolgu vardı düşmüştü tekrar yapılamadı dolgu tutan yer kırılmış. yeri geçsin implant gibi bişey düşünüyorum.

kızlar bebegının belınde dogustan morluk boyle karartı gıbı olan var mı? gecer dıyo herkes ama..:97:

kızlar bebegının belınde dogustan morluk boyle karartı gıbı olan var mı? gecer dıyo herkes ama..:97:

arkadaşın bebeğinde vardı geçti canım hatta mosmordu sanki ufacık bebeği dövmüş gibi hehe az kaldı dio arkadaş.
neeeeeeeeeeeee maşallahhhhhhhhhhh:nazar:

valla uyuudk uyandık oynadık geri uyuduk :D çıkmadık yataktan odada sıcaktı :D çıkardım pijamasınıda ohh keyfine dicek yoktu.

Back
X