• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

5 saaatmii:44::30:benim en geç degıstıgım bez 4 saat oluyor..gecede alıyorum .. çünkü almazsam sızdırıyor bezi cok doluyor benim oğlanın..zaten beyimiz alıştı sık degısmesını ıstıyor aglıyor huzursuzluk yapıyorum altını acınca gülücükler :Dbazen sıkılıyorum al al gunum alt almakla gecıyo vala

belkide antibiyoık yapmıstır
hıhı evt 5 saat öyle dolu dolu olmuyorda zaten bezi gece hiç değişmiyom bezimizde sızdırmıyor zaten canım.akşam saat 8 de bezliyom sabah 6 da açıyom bezini

canım antibiyotikten olmuştur benim kızımda antibiyotik kullandığında doktor olur normaldir demişti pişik kreminin adı ne travazol ise günde 2 kez sürülüyor troysd ise her alt açmada

aa sağolasın canım troysd var bende demek her altmada sürebilirim bepantende karıştırsammıki :D

o morluktan benim kızımdada var poposunun hemen üstünde.kızım ayaklarının üstüne basıyor ayaklarının üstüne hafif bastırdığımda parmak uçlarına basarak adım atmaya çalışıyor :)

kızlar hoppala kullananızın var mı. bize eltimler verdi kutusunda 4. aydan itibaren yazıyor ama daha erken değil midir ki. biz haftaya 4 aylık oluyoruz

canım kızarıklığa pişiğe en kolay çözüm ayva çekirdeği.. ben bütün bi ayvanın çekirdeğini biraz suyun içinde bekletip jelleşince sürüyorum.. 2 defada geçiriyor..

cnm daha ne yapcan, bütün işleri yapıyomuşsun zaten:26:
kız evi p.k götürüo nereye yapıon tüm işi. ama kızımla ilgileniom o benim herşeyim o iyi olsun yeter bana :D
ayy çok özlerim ben fıstığımı gözüm iş falan görmez pazardan pazara yaparım :)

amaan salla ev işini :D

kızlar oğlum idogudugundan beri totosu ilk defa pişik oldu oysaki her seferınde temızledıkten sonra kurular.kremler sürer 2 satte bir alt alırdım :( bugun sık kaka yaptı ondanmı oldu bilmem normalde 2-3 günde cıkarız bugun 2-3 kez yaptı zorlandımı dicem ama alaksı yok kakada beklemedı yapar yapmaz koşuyorum alıyorum cıltle temas etmesiylemi hemen oldu pişik anamadım..antıbıyotık ılac içiyorum 2 gündür bide baska ılaclarada basladım aıle hekımın ıcebılırsın sutten gecsede bısı omaz dedı ..acaba antıbıyotıkmı pişik yaptıı???
pşik kremim vardı evde sürdüm bugun 2 defa ..siz günde kac kez sürüyonuz dr 2 kez yzmıs
kız ben yatçamızda değiştiriom altını kesin uyanana kdr duruyor uzun süre almıcaksam yani yatmadan yatmaya bişik kremi sürüom ki bizim uyanmamız çoğu zmn 12 saati buluyor arada 10 da uyandığımız falan oluo o zmn değiştiriom. sonrasındada 2- yada 3 kere. bezin dolma durumuna göre. kaka yapmadığı için benim kız :D pişik kremini yatmadan yatmaya sürüyorum daha hiç pişik olmadık şükür. en uzun süre bezi tutan benimdir :D

slmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr bısı sorcaktım mama sandalyesı konusunda neler dusunuyorsunz ıkea antılop modelı begendım ama karar veremedım napcaz kızlar offfffffffff sankı cok onemle bı derdım varmıs gıbı oldu hhhh aaamaaaann en onemlı derdım bu olsa keske hhhh

slmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr bısı sorcaktım mama sandalyesı konusunda neler dusunuyorsunz ıkea antılop modelı begendım ama karar veremedım napcaz kızlar offfffffffff sankı cok onemle bı derdım varmıs gıbı oldu hhhh aaamaaaann en onemlı derdım bu olsa keske hhhh

ben almıcam ya mama sandalyesi otursun yerde yesin haha :D evde yer yok ufacık ev zaten :D alırsamda salıncaklı modellerini alırım.

bende almak istemiyorum masa ama benim kız iştahsız hiperaktif sabit bir yerde oturmuyo o yüzden yediremiyom almak zorundayım bende.

Back
X