• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

melisciğim ismin görünüyor ama yazmıyorsun tatlım özledim nasılsın oğluşum nasıl iyidir inş..

ececiiğim sizde de mi kaka sorunu var tatlım bu şurup iyi geliyor mu almadım daha. özledim kızımın günde 5-6 kez yaptığı günleri:52: sadece 1. ay yapmıştı:)))

ya şu külotlu çorap meselesine bayıldım yahu:52: karizma çiziliyormuş sadece o kadarcık:52: daha ne olsun:27: eltimin oğluna da giydiriyorlar bende ona diyordum karizma yerlerde be oğlum kızım beğenmiyecek seni diyordum:52:

geçmişi okuyordum canım baya birikmiş hehe
iyiyiz canım cok sukur paşamda ıyı sen nasılsın fıstık kızın nasıl
selam kıslar bu arada

hehehehhhh lapa lapa kar yağıyor babasıda minik kuzumu camı açmış camdan baktırıyor azacık soğuk ğörsün kuzum ayyyy dışarı çıkıp koşasım varrrrr :)

hehehehhhh lapa lapa kar yağıyor babasıda minik kuzumu camı açmış camdan baktırıyor azacık soğuk ğörsün kuzum ayyyy dışarı çıkıp koşasım varrrrr :)

yaaaa ben de kar ıstıyorum. bu sene yagmayacak rıze ye galıba:) her sabah bı umut bakıyom dısarı yokkk:(

bizim hiç kabızlık sorunumuz olmadı maşallah benim kuzuma günde 1 yada 2 kere yapıyor

maşallah canım...sadece anne sütü mü alıyor? kaç saat aralıkla kaç dk besliyorsun canım

melisciğim bizde iyiyiz çok şükür kıızm şu an gaz çıkarmakla meşgül:52: büyük insan gibi ses çıkartıyor yahu rezil edecek bizi:52: herkesin kucağında yapıyor mutlaka aaa elime yaptı diyorlar:52:

maşallah canım...sadece anne sütü mü alıyor? kaç saat aralıkla kaç dk besliyorsun canım

melisciğim bizde iyiyiz çok şükür kıızm şu an gaz çıkarmakla meşgül:52: büyük insan gibi ses çıkartıyor yahu rezil edecek bizi:52: herkesin kucağında yapıyor mutlaka aaa elime yaptı diyorlar:52:

:60::60::60: benım oglanda da hıc olmadı kabızlık sorunu. sık sık ıcer ama cok ıcmez kısa kısa.

Son düzenleme:
hangi şurup canım
dr bize babuline verdi ama piyasada kalmamış dedi eczacılar giittim dr a sordum babuline daha etkili ama yoksa başka bi şurup yazdı onu al dedi daha almadım

duphalac cnm. pek etkii eğil galiba bir haftadır 1 çay laşığı veriodum. hiç etkilemediydi. sabah akşam 2 çay kaşığı vercem bkm.

bızımkıde ya emerken yada kucakta cıkarıyor bıde bı pıs kokuyorku heheh

Back
X