ya anne sütü kabız yapmaz aslında ama
kabızlık değil zaten kakasını düzenli yapamıyor. anne sütü içtiği için bişry olmazmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emziriyorsan vermene gerek yok canim mama verenler icin gecerli bu
haha yazında akşam oluo yemek yencek ben daha sokaklarda oluodumdışarda yiyip eve öyle girioduk ohh ne güzeldi inşllh kızım uslu olur gezmeyi severde gene böyle devam ederiz
![]()
evde olmak güzel çalışınca anladım
bizimki de öyle ya.
evet sıkıntısı olmuyor ama dün dr a götüreyim dedim artık dr ummuz eğer sıkıntı yoksa ve katı değilse 7 güne kadar bekleyeblirsin fitil yada uyarmaya gerek yok dedi. sık beslemeden de kaynaklanabilir dedi.sütün yağ oranından dolayı olabilirmiş.
bizim tanudıklar da sütün yarıyordur ondan yapmıyordur yada sütün yağlıdır diyoırlar
evde olmak guzel de calısmak da ayrı bı guzeldı ya. ama sımdı evde olmak ıyı bebek oldu ya:)
çok hızlısınızbizimki de öyle ya.
evet sıkıntısı olmuyor ama dün dr a götüreyim dedim artık dr ummuz eğer sıkıntı yoksa ve katı değilse 7 güne kadar bekleyeblirsin fitil yada uyarmaya gerek yok dedi. sık beslemeden de kaynaklanabilir dedi.sütün yağ oranından dolayı olabilirmiş.
bizim tanudıklar da sütün yarıyordur ondan yapmıyordur yada sütün yağlıdır diyoırlar
ay böyle çok fazla sohbet edemiyordum babası bakıyor kızıma bende takılıyom size ama 4 de işe gidecek kız yine bana kalacak herzaman ki gibi
ay kız benim memleketim ist.ama bitliste yaşışoruz :)))elıfım cvp vermedın ıstanbulun neresındesın kar yagıyor. annemlerı arıycam gercı de bılgısayar basından kalkamıyom:)
ne bilim yaaa yapmıo çocuk biriktirio![]()
ya ben çalışmayı seviyorum işimde çok yorucu değil memur olduğum içinde haftasonu çalışma yok hafta içide sabah 8 akşam 5 çalışıyorum nüfus müdürlügünde çalışıyorum bütün işler bizde yani ilk önce doğuyorlar kütüğe işle sonra evleniyorlar .sonra boşanıyorlar ve en son ölüyorlar ay biraz tuhaf oldu he
ben de bu sabah yatma planları yapıyodum. esım dun aksam sınemadaydı gec geldı olsun dıyom sabah uyuycam yoook dedı ıse gıdıcem:84:
ay kız benim memleketim ist.ama bitliste yaşışoruz :)))
:
ay evet benim çok gezecek yerim var herkeze yaza diyorum iki köyüm ve bir yıgın arkadaşım var ama bebek beni kapattı eve biri arıyo gelecem grip aman gelme birine gidecem grip aman boşver gitmeyim çok sıkldım yahu alışveriş merkezine gitsem oglan arabada durmuyo nasıl alışıcak o bebek arabasına bilmem kucak istiyo
ben de bu sabah yatma planları yapıyodum. esım dun aksam sınemadaydı gec geldı olsun dıyom sabah uyuycam yoook dedı ıse gıdıcem:84: