• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

haha yazında akşam oluo yemek yencek ben daha sokaklarda oluodum :D dışarda yiyip eve öyle girioduk ohh ne güzeldi inşllh kızım uslu olur gezmeyi severde gene böyle devam ederiz :D

:52:::52::52:ay evet benim çok gezecek yerim var herkeze yaza diyorum iki köyüm ve bir yıgın arkadaşım var ama bebek beni kapattı eve biri arıyo gelecem grip aman gelme birine gidecem grip aman boşver gitmeyim çok sıkldım yahu alışveriş merkezine gitsem oglan arabada durmuyo nasıl alışıcak o bebek arabasına bilmem kucak istiyo

ay böyle çok fazla sohbet edemiyordum babası bakıyor kızıma bende takılıyom size ama 4 de işe gidecek kız yine bana kalacak herzaman ki gibi

bizimki de öyle ya.
evet sıkıntısı olmuyor ama dün dr a götüreyim dedim artık dr ummuz eğer sıkıntı yoksa ve katı değilse 7 güne kadar bekleyeblirsin fitil yada uyarmaya gerek yok dedi. sık beslemeden de kaynaklanabilir dedi.sütün yağ oranından dolayı olabilirmiş.
bizim tanudıklar da sütün yarıyordur ondan yapmıyordur yada sütün yağlıdır diyoırlar

söyleyip durmuyim o zmn yapmıo die :D benim kızın kilosuda iyi. alan uww ne kdr ağır deyip duruo zaten :S:9::9:

elıfım cvp vermedın ıstanbulun neresındesın kar yagıyor. annemlerı arıycam gercı de bılgısayar basından kalkamıyom:)

evde olmak guzel de calısmak da ayrı bı guzeldı ya. ama sımdı evde olmak ıyı bebek oldu ya:)

ya ben çalışmayı seviyorum işimde çok yorucu değil memur olduğum içinde haftasonu çalışma yok hafta içide sabah 8 akşam 5 çalışıyorum nüfus müdürlügünde çalışıyorum bütün işler bizde yani ilk önce doğuyorlar kütüğe işle sonra evleniyorlar .sonra boşanıyorlar ve en son ölüyorlar ay biraz tuhaf oldu he

bizimki de öyle ya.
evet sıkıntısı olmuyor ama dün dr a götüreyim dedim artık dr ummuz eğer sıkıntı yoksa ve katı değilse 7 güne kadar bekleyeblirsin fitil yada uyarmaya gerek yok dedi. sık beslemeden de kaynaklanabilir dedi.sütün yağ oranından dolayı olabilirmiş.
bizim tanudıklar da sütün yarıyordur ondan yapmıyordur yada sütün yağlıdır diyoırlar
çok hızlısınız :D kaçırıom bişiler galiba :D

ay böyle çok fazla sohbet edemiyordum babası bakıyor kızıma bende takılıyom size ama 4 de işe gidecek kız yine bana kalacak herzaman ki gibi

ben de bu sabah yatma planları yapıyodum. esım dun aksam sınemadaydı gec geldı olsun dıyom sabah uyuycam yoook dedı ıse gıdıcem:84:

ya ben çalışmayı seviyorum işimde çok yorucu değil memur olduğum içinde haftasonu çalışma yok hafta içide sabah 8 akşam 5 çalışıyorum nüfus müdürlügünde çalışıyorum bütün işler bizde yani ilk önce doğuyorlar kütüğe işle sonra evleniyorlar .sonra boşanıyorlar ve en son ölüyorlar ay biraz tuhaf oldu he

evet abımın esı de memur daha baslamadı 1 yasında oldu ıkızler. bakıcı var ama bakıcı ıkısıne bakamaz annem yardım etcek. memur olunca kolay ya.

:52:::52::52:ay evet benim çok gezecek yerim var herkeze yaza diyorum iki köyüm ve bir yıgın arkadaşım var ama bebek beni kapattı eve biri arıyo gelecem grip aman gelme birine gidecem grip aman boşver gitmeyim çok sıkldım yahu alışveriş merkezine gitsem oglan arabada durmuyo nasıl alışıcak o bebek arabasına bilmem kucak istiyo

benim kız şimdilik duruyor arabada hatta bakınırken uyuya kalıyor :D inşllh yazında böyle olur ağladığı zmnda emziğini veriom susuyo. o oyalanana kdrda eve gelioz zaten :D karnını doyuruom.

ben de bu sabah yatma planları yapıyodum. esım dun aksam sınemadaydı gec geldı olsun dıyom sabah uyuycam yoook dedı ıse gıdıcem:84:

ayy evet pazar günü çalışmasından nefret ediyorum kızlar üst kattan gelen gürültüye galiba çare buldum müzik açtım oglumu uyuturken hala uyuyo ama benim kafam şişti o mışıl mışıl uyuyo uyansın 5+1 açıçam bugün çok gürültü yapaacam evde

Back
X