• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

lavinya44 Tuba373 lara62+ mezime beraysim dapse balum pperisi reyo melisesra platin_06 NevYas Dark
NEREDE BUKADAR KİŞİ

Selam kızlar..

Bu kaka yapması için bi fitil muhabbeti var o ne fitili merak ettim.Çok şükür bizimki günlük çıkıyor ama merak :52:

selam canım:16:
gliseril fitil

selam kızlarrrrrrrrrrrr :52:

hoşgeldin dark nasılsın

lavinya44 Tuba373 lara62+ mezime beraysim dapse balum pperisi reyo melisesra platin_06 NevYas Dark
NEREDE BUKADAR KİŞİ

ben burdayım da biizm kız huzursuzlştı ağlıyor onunla ilgileniyoru bu arada.... zorlanıyor zorlanıyor yapamıyor çıldırdı yavrum bu kadar kak muhabbetinden sonra yavrum zorlandı zorlandı ancak bezini lekeleyebilmiş:50::9:

melisciğim ayy vallah kızla ilgileniyordum kırılma kız
:16:
benimkide acayip sesler çıkartıyor. kafasına vuruyor diye acıtmasın kendini diye dişlik aldım ses çıkarmadığı için tutmuyor:52: çıngırağı istiyor

gliseril fitil

hoşgeldin dark nasılsın

ben burdayım da biizm kız huzursuzlştı ağlıyor onunla ilgileniyoru bu arada.... zorlanıyor zorlanıyor yapamıyor çıldırdı yavrum bu kadar kak muhabbetinden sonra yavrum zorlandı zorlandı ancak bezini lekeleyebilmiş:50::9:

benimkide acayip sesler çıkartıyor. kafasına vuruyor diye acıtmasın kendini diye dişlik aldım ses çıkarmadığı için tutmuyor:52: çıngırağı istiyor
iyi bari muhabbet edelim
canım benim ya

gliseril fitil

hoşgeldin dark nasılsın

bende aldım diş için ama çıngırak daha ilgisiniçekiyo aynen amaonuda kafasına patlatıyo bazen yada agzını acıtıyo

balum o gönderdigin link in üstüne mi tıklayacam o nu face memi ekleyecem

o lınk olmadı ya gırılmıyo dımı. k.k 2010 ekım anneleri yaz arama butonuna. katıl butonu oluyor ya ona tıklıycan dene bakalım bı olmazsa baska yol buluruz.

o lınk olmadı ya gırılmıyo dımı. k.k 2010 ekım anneleri yaz arama butonuna. katıl butonu oluyor ya ona tıklıycan dene bakalım bı olmazsa baska yol buluruz.

olmuyo yaa hiç biri ben yeni face açtım daha siz onu ekleyin illa o olmsı mı gerek yazayım bak denizçik dapse ekle bunu oraya sen

kızlar biriniz cevap verin.....

adet olamayanlar,sizce bu durum sıkıntı stres yapıyor mu?

ben daha olamadımda,bendeki bu hali olmamamı yormalıyım :26:

kocalar i,şte yada bebek bakıyo eline fırsat geçen burda hoşgeldin ya senin bu avatar beni korkutuyo ya 3 çocuk hep halimi hatırlıyorum
aman ya allah korusun laf olsun die koymusum işte :)) ben bi taneyle kafayı sıyırıyorum kalsın baska istemem :))hoşbulduk cnm benimki işte evde olsa da cocuga bakmaz ben nete gircem die :))
evetttt hosgeldınnnn. nasılsın?
iyidir cnm hoşbulduk cagırdın geldim :))sen nasılsın?

Back
X