• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benim velet yapamıyor sanıyorduk meğer açlıktan yapamıyormuşşş yapsın diye Gliserinli Fitil veriyordukkk .. cocuk nasıl yapsın karnında birşey yokkennnn cocuga eziet etmişizzzzz :14: hayatım boyunca unutamıcam :14::14:

ayyyy canım benım. annelıge yenı alısıyoruz canım uzulme:70:

Hımm anlladım :)) bi sıkıntı yapmıyorsa kendi yapar zaten sadece anne sütü alanlarda normalmiş takmayın fazla..

kızlar burayı takip edecem diye el işlerimi fırlattım kenera yetiştirmem gerekken bohçalar var ama sizden ayrılamıyorum bagımlılık yaptınız valla çok güzel örnekler var bunları okudukça içim öyle rahatlıyorki doktora koşmadan buraya bakıyorum allah hepinizden razı olsun canlarım :16:

senden de canım. ben de halamın kızına sıfon baslıycam yapmaya dun geldı sıfon. gorumceme aldırdım ben cıkamıyom dıye. dugun ekımde o zamana kadar bıter herhalde:9:

ben çalışıom cok aktıfım yaa yerımde oturamam
buna yeni bişi daha eklendi ev taşıyacağım birde
çok zor valla bu kışta ev taşımak
:60: işin kötü yani benimki çok sesli konuşur o gelince bebegim hiç uyuyamıyo yaaa
benimkide horluyo akşamları
evet hızlı emıyor. bazen 2 dk tamam:) erkek bebekler daha hızlı emıyo dıyolar ama bılmıyoım ondan mı:)

ayyyy ben bekarken annemle ıcerdık karsılıklı ah ah:14:
ne güzel benim annem pek sevmiyo
evde olmak guzel de calısmak da ayrı bı guzeldı ya. ama sımdı evde olmak ıyı bebek oldu ya:)
çalışınca evin kıymetini anlıyo
ya ben çalışmayı seviyorum işimde çok yorucu değil memur olduğum içinde haftasonu çalışma yok hafta içide sabah 8 akşam 5 çalışıyorum nüfus müdürlügünde çalışıyorum bütün işler bizde yani ilk önce doğuyorlar kütüğe işle sonra evleniyorlar .sonra boşanıyorlar ve en son ölüyorlar ay biraz tuhaf oldu he
ilginç valla haklısın

benim velet yapamıyor sanıyorduk meğer açlıktan yapamıyormuşşş yapsın diye Gliserinli Fitil veriyordukkk .. cocuk nasıl yapsın karnında birşey yokkennnn cocuga eziet etmişizzzzz :14: hayatım boyunca unutamıcam :14::14:

Üzülme canım, peki huysuzluk yapmıyormuydu açım diye :) bizimki az aç kalsın ortalığı yıkıyordu bizde ilk hafta hiç uyumuyordu meğer açlıktanmış düzenli mamaya geçince çocuk rahat etti..

kurdela nakışı canım oglana hamile kalmadan önce kursa gittim ögrendim dışarı yamak için iş aldım birde hamile kalınca ilk kafa kalkmadı sonrada göbek sorun oldu şimdi malzemeler i çıkardım tekrar başladım bakalım

kızlar oğlum oyuncağıyla resmen kavğa ediyo niye acaba nasıl bağırıyo normalmi acaba:26:

sevmedı bence oyuncagı:9:

kurdela nakışı canım oglana hamile kalmadan önce kursa gittim ögrendim dışarı yamak için iş aldım birde hamile kalınca ilk kafa kalkmadı sonrada göbek sorun oldu şimdi malzemeler i çıkardım tekrar başladım bakalım

anladım. ben kursa gıtmedım ama ceyızıme mutfak takımı yaptım brezılya nakısı ve pıtırcık kurdeladan. kolay geldın canım zevklı oluyor.

pardon canım. ben de dogma buyume ıstanbul.

sayfalar ucmus buradan yazayım baree
kayınvalıdenın bınada daıre bulduk oraya yerleşecegım oğlumu getırıp götürme sıkıntısından da kurtuluyorum ..en cok ona sevınıom :66:
ama nasıl tasınacagım yerleşecegım bılemıyorum bakalım yavas yavas artık

çok güzel ben beklemeyi hiç sevmiyorum oglum uyurken ne yaparsam kar diye uyuttum bak oglumu okudun mu buldugum çareyi hala müzikl çalıyo evde ama artık ses duymuyorum yukardan sinir de olmuyorum yani

care ıyıymıs Allahtan oglunda muzıkte uyuyabılıyo:) bu arada face de k.k 2010 ekım annelerıne gırcektın gırdın mı?

Back
X