2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kısssssssslaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nevyascım tavsıye edecgz yenı gsl sıteler ne var acaba yada doktor

ayyyyyyyyyyy nevyas ya nekadar acı bı resım o facetekı sınırlerım bozuldu bakamıycagım ıcın kaldrdım allahım sen ac ınsanlara yardım et ya offffffffffff offffffffffffffffffff cok kotu oldum ya moralım sıfır oldu .anne olduktan sonra butur seyler benı resmen yıkıyo ya:5:

hayırdır yaaa noldu??? buarada slm:)

ufak su şişelerine sıcak su koyduydum kaynatmadım halbuki kızın üstüde kalındı. pusete kenarlara koydum suyu bacanı kızartmış. geldik eve hiçte ağlamıo belli yakmamış ama ben korktum bastırıoz fln hiç ağlamıo. şimdi geçti tahriş olmuş galiba sadece. bu korku bana baya yeter :D bundan sona battaniyenin üstüne koyarım :D

dur gıtmeeeee:):)

gıt gıt kendıne de bı bag semızotu al:):)

kız semizotu nirden çıktı :)

ben hap kullandım 1,5 yıl..eşime söyledim evlenirken nasıl koruncaz die,onu da mı ben düşüncem dedi cıktı kenara,sonra hap çok mide bulantısı yaptı 1,5 yıl sonunda dayanamadım bıraktım

ah ironic, bu adam o zamandan belliymiş :(

ufak su şişelerine sıcak su koyduydum kaynatmadım halbuki kızın üstüde kalındı. pusete kenarlara koydum suyu bacanı kızartmış. geldik eve hiçte ağlamıo belli yakmamış ama ben korktum bastırıoz fln hiç ağlamıo. şimdi geçti tahriş olmuş galiba sadece. bu korku bana baya yeter :D bundan sona battaniyenin üstüne koyarım :D

canım o yansaydı durmaz ağlardı, bacağını çekip dururdu merak etme :)

canım o yansaydı durmaz ağlardı, bacağını çekip dururdu merak etme :)

evet bastırıoz fln hiç ağlamıo uyuyodu uyandı bakındı durdu. yanık kremi sürdüm şimdi hiçbişe kalmamış. bidahakine battaniyenin üstüne koycam buharı yeter heralde demi üşümez.

slm kızlar off ben bu çocuğu nasıl uyutacağımı şaşırdım artık :53:

her uykumuz savaş sallarım olmaz beşiğe yatırırm olmaz yan dönmeden uyumaz döner eli durmaz ayağı durmaz elimi tutacak illa seramonilerimiz hiç bitmiyor ama en az bir saat yarı açık gözle uğraşıyorum...

2 gündür kaka da yok buraların deyimi ile şaşuttu bu çocuk :27:

slm kızlar off ben bu çocuğu nasıl uyutacağımı şaşırdım artık :53:

her uykumuz savaş sallarım olmaz beşiğe yatırırm olmaz yan dönmeden uyumaz döner eli durmaz ayağı durmaz elimi tutacak illa seramonilerimiz hiç bitmiyor ama en az bir saat yarı açık gözle uğraşıyorum...

2 gündür kaka da yok buraların deyimi ile şaşuttu bu çocuk :27:

2 gün neki benimki 6 gün yapmadı :D uyku sorunu olmayan sayılı kişilerdenim galiba maşallah kızıma ya emzikle yada beni emerken uyuyakalıo. heleki dışarı falan çıktıysak eve gelince kendi kendine de uyoyor. :nazar::nazar:

ıyı geceler kızlar evımı tasımaya basladım yorgunluktan oluyorum allahım ne zor cocukla kıs gunu tasınmak rahat uyusun dıye bı guzel yıkadım kızı besledım yatırdım ben de yıkandım nası uyku coktu sızı de zıyaret etmeden yatamadım herkes ıyıdır ınsallah

2 gün neki benimki 6 gün yapmadı :D uyku sorunu olmayan sayılı kişilerdenim galiba maşallah kızıma ya emzikle yada beni emerken uyuyakalıo. heleki dışarı falan çıktıysak eve gelince kendi kendine de uyoyor. :nazar::nazar:

6 gün de çokmuş doktorlar normal diyormuş gerçi ama nebilim bizimkinin hergün yapmasına alıştım o yüzden huzursuzum biraz..

bebeği bastırmamakla ilgili birşey geçmişdi sanki siz bastırıyomusunuz aklıma takıldı bugün

bizimki bırak basmayı yürütüyoruz bile heyecanlı heyecanlı kaldırıyor ayaklarını kuşum :16:

ıyı geceler kızlar evımı tasımaya basladım yorgunluktan oluyorum allahım ne zor cocukla kıs gunu tasınmak rahat uyusun dıye bı guzel yıkadım kızı besledım yatırdım ben de yıkandım nası uyku coktu sızı de zıyaret etmeden yatamadım herkes ıyıdır ınsallah

canım allah kolaylık versin..
sen neden taşınıyorsun?

Back
X