kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sizde olmasanız kime derdimi anlatırdım eşim alllahın kerestesi zaten
yeni yeni sakinleştim valla bu arada kızım 4 yaşında kalbinde üfürüm var bide çok zayıf hastaneden bu tarafa gelemiyoz yavrumda napsın korkuyo iğneden ayrıca engelli olabilirdi başka hastalığı olabilirdi yaşamayalim ölelimmi yani
tabiki yanına bırakmadım ismini öğrendim sağlık bakanlığına şikayet dilekçemi gönderdim yarında gidip saçını başını yolmayı düşünüyom kızım kolunu kıpırdtamıyo yakasına yapışacam zillinin yanlız gidicem azına ot tıkıcam o k...ın yavrum uağlamaktan bitkindüştü ya koluna ne oldu bilmiyom hiç hareket ettirmiyo sürekli ağlıyo uyandı bu vakte kadar ağladı şimdi tekrar yatırdım halbuki bi kabizlık için gitmiştik neler çıktı başıma ....
hepinizi çok öpüyom ALLAH YAVRULARIMIZI HER TÜRLÜ KASTALIKTAN VE KÖTÜLERDEN KORUSUNben çıkıyorum oğluşum acıktı hepiniz öpüldünüz
![]()
geçmiş olsun cnm iyi yapmışsın sonunu bırakma burdaki hemşirelerde öyle dövcekler sanki insanı bişe demeye korkuoz.